Koldtoft Anmeldelser 9

4,3

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk energigivende og givende.

At opleve Gitte Koldtoft burde alle unde sig selv 😃 hun er SÅ sprudlende og energigivende at man bliver helt misundelig. Hun er super dygtig til at formidle sin viden og deler med glæde ud af sine erfaringer.

Mangler motivationen til det ene eller andet vil Gitte helt klart kunne hjælpe med at finde den.

De varmeste anbefalinger fra Louise Røhlings

22. november 2016

OUTSTANDING !!!

Gitte er for mig at se og høre en af Danmarks bedste, mest vedrørende og mest autentiske foredragsholdere. Gitte har nærstuderet hver af de emner hun taler om til mindste detalje og det efterlader tilskueren med en følelse af tryghed og en energikilde, der kan trækkes på længe efter foredraget. Gitte møder sine tilskuere i øjenhøjde og jeg føler altid hun taler direkte til mig om mig og det både udfordrer mig og giver mig den der lækre "nåååååh NU forstår jeg". Det er præcis hvad jeg hører andre sige også.
Jeg kan på det stærkeste anbefale Gitte som foredragsholder og vil til hver en tid benytte Gitte som både Kick off, holde motivation og kick down. Det er fantastisk at vi har en Gitte Koldtoft her i Danmark. Gittes niveau ses oftere i udlandet hvor jeg har boet en del år. Så Gitte er min nærende internationale kilde.

16. november 2015

Spot on og sjovt!

Gitte er virkelig inspirerende, nærværende og sjov. Hun evner at tage de store spørgsmål og udfordringer i vores moderne liv alvorligt og servere løsninger på en brugbar og morsom måde. Kan kun anbefale andre at opleve hende... Virkelig godt.

6. september 2015

Gittes fordrag 14.4.15 i MBT i Pilestræde

Gitte holdt et fantastisk fordrag om sin opvækst med en alkoholiseret far og den tids udfordringer.

Jeg kunne virkelig relatere mig til det hun fortalte, da det meget minder om mit eget liv og jeg kunne bruge de mange redskaber som hun delte og jeg er begyndt at bruge redskaberne, fordi jeg vil videre i mit liv, hvor jeg på baggrund af min opvækst sidder fast i.

Jeg skal anerkende og acceptere hvor jeg er og hvor jeg kommer fra og acceptere at det var meget tidens tand.

Og har fået en masse gode redskaber til dette arbejde.

Fantastisk fordrag kan jeg kun sige.

17. april 2015

Mirakelmageren Gitte

"Hvis du skændes med virkeligheden, får virkeligheden ret og kun 100% af gangene" Gitte taler om at vi ikke er vores tanker og at vi faktisk har en mulighed for at handle på en måde, der kan få os til at føle os endnu bedre tilpas og gøre ting vi måske ikke havde troet vi kunne. Gitte har en super dejlig personlighed og er en fantastisk performer, hun kan få en hel sal til at mærke ideen om at vi kan gøre noget nyt, lige her og nu, lave små mirakler for os selv. Og så er hun sjov, selvom hun taler om vigtige og alvorlige ting får hun en en til at grine. Kæmpe anbefaling til alle om at se hendes foredrag. <3

15. april 2015

Ny energi og god selvindsigt

Foredrag "Fordel ved ulempen" af Gitte Koldtoft
Igår havde jeg førnøjelsen af at høre Gitte Koldtofts nye foredrag.
Det var en rigtig god aften. Gitte udstråler en dejlig energi som smitter.

Gitte tog I foredraget udgangspunkt I det at være vokset op med en far som var alkoholiker og hvad det har betydet for hende I hendes opvækst og voksenliv.

Der var mange "Guldkorn" og jeg vil blot nævnte et par af dem her:

1.Lære at give slip og tilgive (ryste tingene af os)
2.Ændre vores overbevisning (skrive en ny historie) - tro på noget
3.Sårbarhed. vores skam kan ikke overleve I lyset - vi skulle huske at fortælle vores historie - men meget vigtigt - kun fortælle den til nogen som fortjener at høre den.

Disse ting blev koblet sammen med historier fra Gittes opvækst for at de kunne give størst mening.

Gitte giver I foredraget gode værktøjer til at vi selv kan vælge at ændre vores adfærd ved, at tage vare på os selv og skabe mirakler for os selv hver dag .

If you change the way you look at things the things you look at change.

Ulla Lange

15. april 2015

Personlige "mirakler" til alle...

Er du interesseret i at udvikle dig, lære noget nyt, komme ud af komfortzonen, bryde usunde mønstre, vende negativt til positivt og meget meget mere, så hold dig opdateret på koldtoft.dk og snyd ikke dig selv for at opleve Gitte Koldtoft live enten som foredragsholder eller coach. Den bedste anbefaling herfra.

Fornyet energi og motivation

Ingen går upåvirket fra et foredrag.

Gitte formår med utrolig positiv energi at få overbragt budskabet om alle bør arbejde med os selv og lære at se ind og turde mærke efter.

Der loves ingen mirakelkur for det findes ikke.
Alle bedste værktøjer er samlet, og så er det bare at lytte, og finde lige netop de værktøjer, der passer til en selv.

Alt bliver formidlet med smil og humor.
Man indser, det er i orden at grine lidt af sig selv.

Som sindig vestjyde, med en del skepsis overfor "Københavneri", kan jeg i den grad anbefale at kaste al skepsis overbord, være i nuet og lytte.

9. april 2015

Top motiverende

At opleve Gitte Koldtoft burde alle unde sig selv hun er SÅ sprudlende og energigivende at man bliver helt misundelig. Hun er super dygtig til at formidle sin viden og deler med glæde ud af sine erfaringer.

De varmeste anbefalinger fra Louise Røhlings

9. april 2015