Koldingvenue Anmeldelser 2

3,8

3,8

God

Så dansk og godt at hjertet banker.

Det er ofte de spontant og tilfældige situationer der skaber de bedste øjeblikke.

Jeg var i Kolding hvor jeg skulle til møde og ville for en gangs skyld gerne have noget der var mere tiltalende end noget hurtigt i Netto. så jeg går ned af gaden og ser tilfældigvis Ellens Køkken der drives af en gammel bekendt fra teateret tid. Jeg syntes det kunne være finurligt at prøve og går ind.

Jeg har siden ikke kunne få armene ned.

En kort hilsen til Kokken Alexander og jeg finder hurtigt hvad jeg gerne vil have og beder det få det med.
Men som jeg sidder og venter ærger jeg mig mere og mere.
For DER havde jeg VIRKELIG lyst til at blive.

stedet opfylder mit egen billede af hvordan jeg selv ville indrette en Resturant. Praktisk, hyggeligt og stemningsfuldt. Der var få stole der var ens, et sofahjørne til dem der bare skulle hygge sig, nostalgisk billeder fra et hvert gammelt dansk hjem og hyggelig musik. Jeg ville ønske jeg kunne have været der med min kæreste.

Jeg får maden med og spiser den.
Jeg bliver simpelthen nød til at understrege at det ikke er fordi kokken og jeg er bedst freinds from the past. For hold nu op hvor var det altså bare godt.

Jeg fik en Dansk bøf med Kartfoler, Rødbede, bløde løg og en brun sovs.
Det er længe siden jeg har fået SÅ god mad at jeg næsten fik en tåre i øjet. Det var på en gang så nostalgisk og så fremmed at jeg næsten ikke anede hvor jeg skulle gøre af mig selv. Mit sind var tilbage til Barndommen ved min egen bedstemors hyggelige stue med den bedste mad i livet.

Holder man af ægte Dansk mad er dette stedet man skal hen. Man kan blive "skræmt" af prisen, men tro mig: Det har aldrig været mere det værd.

Jeg vender snart tilbage... sulten efter mere.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5. december 2024

Ellens køkken

Ellens køkken var en virkelig godt sted at spise. De åbnede i kolding d. 15/10/2024
Vi spiste der idag d.16/10/2024 og det var perfekt, der laves glutenfri mad så man ikke sidder med udenfor selvskabet med noget helt tredje at spise.
Der var 11/10 service fra tjenerne og kokkene var virkelig gode til at lave mad. Jeg fik deres tarteletter og det smagte vidunderligt! Priserne er virkelig gode forhold til mades kvalitet.
Jeg vil helt sikkert spise der igen inden for en uges tid!

16. november 2024

Er dette din virksomhed?