Vi henvendte os på mail med lidt tekniske spørgsmål. Opfordrer Koimad til at ringe os op i forbindelse med rådgivning. Det gjorde de dagen efter, vi fik mange gode råd til vores have bassin, ud... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 3 af de 35 bedste virksomheder i Dyrefoderbutik
Om KOIMAD.dk
Du finder også et bredt udvalg af produkter der kan opretholde en god vandkvaliteten i dit havebassin. Vi ved hvor dejligt det er, med vand i haven og hvor mange dejlige stunder en havedam giver. Men det er nu meget sjovere, hvis vandet forbliver klart, så man kan se sine fisk.
I de fleste tilfælde skal der ikke meget til at holde sit vand klart med en sund og naturlig biologisk balance. Ved at tilføre forskellige typer af bakterier og mikroorganismer, til både vand og filter, opnår du hurtigt til den ønskede balance. Og glem ikke hvor vigtig en god vandkvalitet er for dine havedamsfisk.
Med det rette filter kan du skabe den rette biologiske balance, med en overvægt af 'gode' bakterier og mikroorganismer, i din havedam.
Skulle det ske at de 'dårlige' bakterier får overtaget i din havedam, er der hjælpe at hente. Vi har et udvalg af produkter til Fiskepleje, så du kan hjælpe dine fisk og hurtigt komme ovenpå igen.
Stressende situationer som f.eks. transport eller udsætning af nye fisk i dit havebassin, anbefaler vi at benytte foder der støtter det naturlige immunforsvar. På KOIMAD.dk har flere typer af energi- eller immunfoder til dine havedamsfisk.
Har du svært ved at vælge eller ønsker du, at prøve nogle af vores forskellige typer af fiskefoder, har vi sammensat nogle smarte SæsonPakker med alt hvad dine Koi og Guldfisk har brug for igennem en sæson.
Hos KOIMAD.dk har vi en forkærlighed for Koi og som så mange andre, mener vi, at kun det bedste er godt nok, når det kommer til foder og vandkvalitet. Det var den rigtige beslutning at anlægge vores havedam, som vi tilbringer mange timer ved og nyder synet af vores Koi.
Vi kender selv til glæden ved en havedam i biologisk balance og det er derfor naturligt for os, at kunne tilbyde dig produkter, der opretholder klart vand og støtter dine fisks naturlige sundhed.
Uanset hvilken type fisk du har gående i din havedam, så finder du et kvalitetsprodukt til dem her på KOIMAD.dk. Kvaliteten af vores varer kan du altid stole på - den går vi aldrig på kompromis med.
Vi ved også, at det ofte er en stor investering, at anlægge og vedligeholde en havedam, derfor arbejder vi hele tiden på at kunne tilbyde gode kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
Når du handler på KOIMAD.dk får du:
✔ Fornuftige priser
VELKOMMEN HOS KOIMAD.DK
Middelfartvej 4B, 4200, Slagelse, Danmark
- info@koimad.dk
- koimad.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Super
Fra bestilling til modtagelse af min odr bare super og senere kontakt med koimad .Dk super suport
skulle akut bruge nogle gummimuffer og…
skulle akut bruge nogle gummimuffer og de kom hurtigt og vender tilbage igen
Rigtig god service og vejledning
Rigtig god service og vejledning, super godt varesortiment.
Hurtig levering og varen var som lovet.
God pris og hurtig levering
Hurtigt levering har man problemer med…
Hurtigt levering har man problemer med sin fiskedam hjælper de gerne kan varmt anbefale.
Havde en god oplevelse,at handle hos…
Havde en god oplevelse,at handle hos jer og hurtig og nem levering
Pumpen kom før forventet 👍
De er hurtigere end Lucky Luke 😜
Go og hurtig service
Levering under 48 timer og den ønskede…
Levering under 48 timer og den ønskede vare, kan ikke være bedre.
Dejlig rådgivning når man er nybegynder…
Dejlig rådgivning når man er nybegynder efter sin mands død. Man føler sig tryg, og ikke så dum. Så tak.
Virkelig kanon og hurtig service og er…
Virkelig kanon og hurtig service og er gode til at hjælpe og guide en til den bedste løsning med de problem stillinger kunne have kan kun anbefale dem 👍👍