Super sød kørelærer. Meget fokuseret på eleven under kørsel, og generelt et rart menneske at have kørekortforløb hos. Kort og dejligt forløb, hvor jeg bestod både teoriprøve og køreprøve første gang!... Se mere
Rigtig god oplevelse og anbefaler Cati som kørelærer. Hun var meget motiverende i køretimerne, men også før køreprøven, og havde altid fokus på vejen og trafikken, så man kunne føle sig tryg, mens man... Se mere
Elendig køreskole. Aldrig start her! Mørke kørsel skete aldrig kørelæreren sidder på sin mobil under alle køretimer. Demotivere en lige før sin køreprøve og prøver bare få ekstra penge ud af dig.
Jeg startede hos Cati d. 8 marts og har lige netop igår d. 16 juni fået mit kørekort. Det har været et hurtigt forløb - men uden der har manglet noget! Jeg har haft lidt angst for at køre manuelt ge... Se mere
Køreskolen ligger centralt i køge. Jeg har fokus på hver enkelt elev og sætter en stor ære i at mine elever har det godt og hyggeligt både i teorilokalet og i skolevogen.
Vestergade 10, 4600, Køge, Danmark
- 20206173
- Info@koereskolen-stevns.dk
- koereskolen-stevns.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, de er simpelthen så gode til at lære fra sig og hjælpe en hele vejen. Jeg var meget nervøs men Bobby var virkelig god til at hjælpe med at få styr på det hele. Han er så nem at snakke med så det blev en del nemmere at slappe af og samtidigt have det sjovt. Vil helt klart anbefalede dem da de tager højde for de forskellige problematikker der nu kan være og få en bedst muligt igennem det
Kompetent og engageret
Hos køreskolen Stevns oplevede jeg en professionel og personlig kompetent lærings stil. Alle midler blev taget i brug for at skabe en tryg ramme samt give en individuel tilpasset vejledning. Med forståelse, omsorg og ikke mindst en kæmpe tålmodighed formåede Cati at føre en 60 årig 1. Gangs erhverv i mål og tro på det, når jeg tvivlede.
Fantastisk oplevelse af at få kørekort…
Fantastisk oplevelse af at få kørekort igennem køreskolen. Jeg har en baby, og det er der virkelig blevet taget hensyn til fra dag 1. Jeg har haft Bobby som min kørelære og det har været hyggelige på samme tid med jeg har lært alt det jeg skulle.
Så bor du er nærheden af Køge og skal have kørekort, så vil jeg til hver en tid anbefale at tage det igennem køreskolen Stevns
Sådan bestået begge prøver første gang…
Sådan bestået begge prøver første gang 😍
Cati er en meget sød og sympatisk dame, som bruger tid på at lære en at kende, jeg lider meget af nervøsitet og det var der også plads til 🥰 5 stjerner her fra
Fantastisk kørerlærer
Fantastisk kørerlærer. Cati er virkelig god til at lære fra sig, og er virkelig god til at hjælpe en når man er nervøs.
Kan varmt anbefale denne køreskole
Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra! Havde en god og erfaren kørelærer Cati, som altid i højt humør. Teoriprøven klarede jeg i første forsøg, derimod dumpede jeg min køreprøve…hvilket var et nederlag. Men Cati(min kørelærer) hjalp mig med at tro på mig selv, og fik mig op på hesten igen. Jeg var ik nær så nervøs anden gang, og jeg bestod! Hvis du overvejer kørekort, synes jeg klart du burde overveje denne!
Helt klart en anbefaling herfra
Helt klart en anbefaling herfra, jeg fik både teroriprøven og kørekortet i første forsøg, de holder meget af hvad de laver, og har godt styr på tingene
Kørerkort hurtigt og godt!
Super fed oplevelse hos denne køreskole. Hvis man ønsker et hurtigt kørerkort er det ihvertfald en mulighed her, jeg startede selv den 28 feb, og er nu helt færdig efter bare 1 måned og en uge.
Derudover er det også super engagerede og søde kørelærer, der roligt får dig igennem et hurtigt forløb, hvis det er det man ønsker.
Fuld tilfredshed herfra😁
God og fornuftig køreskole 😁
Super fed oplevelse cati har sku styr på det super positive oplevelse
Kan godt anbefale køreskolen Stevns super positive og gør meget for dig!
Både min bror og jeg har fået køre kort hos cati
Fik kortet på under et halvt år slevom det var under Corona tiden cati er den sødeste kørelærer jeg har hørt og oplevet god dag 😁
Kan godt anbefales:)
Både mig og min bror har fået vores kørekort hos Cati. Hvert skridt af vejen har været en god oplevelse, og vi er blevet klædt godt på til at komme ud på vejene. Bestod teori prøven først huk, køre prøven skulle have lidt mere, men at skaffe ny køre prøve tog næsten ingen tid hos Cati. Kan helt klart anbefales:)
Super godt sted
Super godt sted, har lige bestået min køreprøve. Kørelærerne er super søde og har godt styr på det. Jeg havde Cati, som var super flink og professionel. Kan varmt anbefale🤙
Helt vild fed oplevelse
Helt vild fed oplevelse havde køretimer med Cati og det varede lidt tid fordi jeg kom til at dumpe et par gange men kom igennem og er vildt glad.
En varm anbefaling af Køreskolen Stevns…
En varm anbefaling af Køreskolen Stevns fra mig. Jeg havde Bobby til alle køretimer og det meste teoriundervisning. Hans undervisning er pædagogisk og venlig, og han er altid klar til at uddybe forklaringer og give gode svar på spørgsmål. Det har været virkelig lærerigt, trygt og rigtig hyggeligt. Gennem undervisningen blev jeg super godt rustet til at bestå både teoriprøven og den praktiske prøve i første omgang. Alt i alt en rigtig positiv oplevelse.
Har haft en super god oplevelse med…
Har haft en super god oplevelse med køreskolen Stevns...
Teori timer og kørsel hos Bobby er været meget lærerigt og jeg har virkelig fået en masse med i rygsækken...
Kan kun anbefale denne køreskole
Har idag bestået min køreprøve
Har idag bestået min køreprøve, i første forsøg og det gjorde jeg også med min teori prøve. Det er nogen mega søde kørelærere som er på køreskolen som gør alt for at du består. Man for rigtig meget ud af teori timerne, smat er det er rigtig hyggeligt sted. Manøvre banen var også en rigtig god oplevelse, du for forklaret tingene rigtig godt, og har altid kørelæren i waki-tarki til at hjælpe hvis man har brug for det. Glatbanen var lige som de andre ting også en god oplevelse, da lige som på manøvre banen er kørelæren forklare alting rigtig godt så du har fuld forståelse for hvad du laver. Så alt i alt kan køreskolen Stevns klart anbefales
Kan klart anbefaledes!
Så blev det min tur til at få kørekort, og kan varmt anbefale køreskolen!
Jeg har hørt en masse dårlige rygter, og jeg kan afvise hvert og et af dem! Mit forløb har været præet af problemer få det højere system, men vi har hvert gang fundet den bedste løsning på det.
Det bedste og varmeste anbefalinger her fra!
Varm anbefaling herfra
Så blev det min tur til at få kørekort. Fra jeg begyndte til jeg fik kortet tog det lidt under 3 måneder trods corona, så det har virkelig gået hurtigt. Jeg kørte med Cati og man kan virkelig mærke hun bekymre sig om sine elver og vil gå langt for dem. Jeg kan derfor klart anbefale Køreskolen Stevns til andre.
Køreskolen Stevns
Super fin køreskolen. Forløbet kørte rigtig godt og kom rigtig godt ud af det med kørelærer Cati, hvilket også gjorde mit forløb nemmere og mere lærerigt.
Kan klart anbefales til dem, der står med tvivl mht. valg af køreskoler.
Køreskolen Stevns
Et lidt længere forløb blev det til for mig begrund af corona, men køretimerne er gode, og man lærer en masse! Cati er god og grundig i det hun gør, så det skal hun have tak for :)
Mvh Christine
Super oplevelse
Kan varmt anbefales, bestod både teori og køreprøve i første hug. Hyggelige køretimer og god teoriundervisning. Kørte med Bobby og han er god til at dæmpe ens nerver og forberede en på prøverne. Alt i alt en mega god oplevelse