Heerlijke koeken. Of je nou vegan bent of niet, ze zijn verrukkelijk! En leuk dat je ze kan bestellen en kunt laten versturen, ook leuk als kado!
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
de koeken zijn mierzoet en behoorlijk aan de prijs, vind ik. ze zijn wel feestelijk verpakt; het is een kadootje om ze uit te pakken. ze werden vorige week geleverd, toen het 30 graden was. de d... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een paar weken geleden 4 verschillende koekjes besteld, Dit waren de Hazelnoot, de Speculoos, de Bueno en de Framboos. Ik ben zeer tevreden over zowel de levering als over de kwaliteit. De... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn Koek & Kruimels en zijn gespecialiseerd in het bakken van heerlijke vegan koeken. Onze producten zijn gemaakt met alleen de beste ingrediënten en zonder dierlijke producten. Of je nu een veganist bent, een lekkerbek die op zoek is naar nieuwe smaken, wij hebben voor ieder wat wils. We hopen dat je onze koeken net zo lekker vindt als dat wij ze vinden! Groetjes Rianne & Greet.
Kontaktoplysninger
Eemkerkstraat, 3312ND, Dordrecht, Holland
- info@koekenkruimels.nl
- koekenkruimels.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heerlijke koeken
Heerlijke koeken. Of je nou vegan bent of niet, ze zijn verrukkelijk!
En leuk dat je ze kan bestellen en kunt laten versturen, ook leuk als kado!
Heerlijke koeken
Wij hebben de sucadekoek,krentenkoek oudewijvenkoek met en zonder krenten besteld.Heerlijk allemaal. Als het met de post moet komen is het wel prijzig. Maar ja om even uit Goes naar Groningen te rijden is nog duurder. Als ik nog eens in Groningen kom dan zal ik zeker langskomen om weer wat mee te nemen.
Nette levering van heerlijke koeken
3 soorten koek
Helaas geen 5 sterren omdat ik niet tegen sporen bevatten kan.
Hier kwam ik achter toen de koek binnenkwam.

te zoete koeken
de koeken zijn mierzoet en behoorlijk aan de prijs, vind ik.
ze zijn wel feestelijk verpakt; het is een kadootje om ze uit te pakken.
ze werden vorige week geleverd, toen het 30 graden was. de doos stond rechtop in onze brievenbus, en 2 koeken waren daardoor in elkaar gezakt en wat uit elkaar gevallen.

Besvarelse fra Koek & Kruimels
Super goede service ... én lekker!
Voor de verjaardag van onze zoon hadden we bedacht om vegan cookies te bestellen bij Koek & Kruimels. Wat een succes was dat; de dames van Koek & Kruimels hebben hun best gedaan om de koeken op zijn verjaardag te laten bezorgen. Ze hadden er zelfs een leuk kaartje bij gedaan en de inhoud van de doos wat aangekleed met gekleurde papiersnippers. Dus afgezien van de verrassing mocht hij ook nog eens genieten van heerlijke koeken. En dat waren ze!
Bij deze dank voor de goede service.

Super lekker!
Zes verschillende soorten koek die echt super lekker waren! Zacht en krokant, vol van smaak, heerlijk om te geven en te delen 😉
Heerlijke en verantwoorde producten.(…
Heerlijke en verantwoorde producten.( vegan!). Bestelling per post mooi verzorgd.
De chocoladeletters zagen er…
De chocoladeletters zagen er fantastisch uit. Werden keurig op de afgesproken dag, door de maakster zelf, thuisbezorgd. Over de smaak kan ik nog niets zeggen. Degene waar ik zo voor besteld heb krijgen ze pas op 5 december.

Overheerlijk gebak
Overheerlijk gebak. Aantrekkelijk verpakt. Het hele gezin heeft er van genoten. Voor herhaling vatbaar. Goede communicatie war betreft de bezorging. Heel klantvriendelijk.

Superlekkere vegan cookies
Goede service, lekkere koeken en de verpakking was milieuvriendelijk.

Super!
Superlekkere 100% vegan koekjes. De koeken worden geleverd in een mooi brievenbuspakketje zodat het ook heel leuk is om de koeken cadeau te geven. Een aanrader! :)

Super verjaarstraktatie
De koekjes, eigenlijk koeken want ze zijn behoorlijk groot, zien er prachtig uit. De geur is heerlijk en de smaken zeer divers. Dat maakt kiezen lastig😚
Doordat ze homemade zijn en vegan helemaal van deze tijd.
Een aanrader.

Top!
Dit zijn eindelijk eens lekkere glutenvrije koeken, mooi verpakt en geleverd door de brievenbus. Top!

Ik heb het kado gegeven dit gebak
Ik heb het kado gegeven dit gebak
Het beslag is heerlijk vegan voor herhaling
Edwin vennik zwolle

Bijzondertevreden :)
Ik ben zeer tevreden over zowel de levering als over de kwaliteit.
De koekjes waren netjes per stuk verpakt in een stevige verpakking. De verpakking paste door de brievenbus dus ik hoefde niet bang te zijn dat ik de bezorger mis zou lopen.
De koekjes zelf waren goed vers en hadden een voor een een heerlijke smaak. En waren ( zoals in de instructies aangegeven ) opgewarmd nog lekkerder!
Mijn persoonlijke favoriet was de framboos. Lekker fris en zoet ineen :))

Heerlijke koekjes
Heerlijke koekjes, die al voordat ze je mond raken uit elkaar vallen van versheid. Even opwarmen en extra genieten!

Besvarelse fra Koek & Kruimels
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.