Usædvanlig god service! Nu er det anden gang vi bruger Købersmægler og igen er service uovertruffen. Fra vi kontakter dem første gang, så svarer de indenfor et par timer og første møde kunne f... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Gammel Kongevej 1, 2., 1610, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
God og hurtig rådgivning.
Jeg har fået en super fin rådgivning og har følt mig tryg hele vejen igennem. Det skulle gå lidt stærkt undervejs, så jeg har været meget taknemlig for at Max har stået til rådighed med hurtig svar og opfølgning.
Jeg har fået hjælp til både forhandling, købsrådgivning, juridisk rådgivning og sagsbehandling, og har været meget tilfreds og glad for hele forløbet.
Varm anbefaling herfra.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Anbefalet af banken. De hjalp os virkelig godt igennem vores første huskøb og rådgiveren brugte en god mængde tid på at sætte os ind i tingene. Kan varmt anbefales!!!
Eneste forbedringspunkt er det var lidt mærkeligt at blive kastet lidt rundt mellem de forskellige ansatte afhængig af deres spidskopetencer. Her kunne det være fedt med et overblik (måske grafisk) over hvornår og hvem ens rådgiver var afhængig af stadiet af købet.
Ellers kan jeg klart anbefale dem sol rådgivende køberrådgiver.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi har fået fuldstændig uvurderlig hjælp, sparring og vejledning af Jonas og Kasper fra Købersmægler i vores boligkøb. Købersmægler har været vores sparringspartner igennem hele forløbet, og vi har følt os set, hørt og mødt - både som boligkøbere og mennesker.
Takket være Købersmæglers forhandling, har vi fundet vores drømmehus på et brandvarmt københavnsk boligmarked. Et hus som i udgangspunktet, var lidt udenfor vores rækkevidde. Men Købersmæglers forhandling sikrede os vores drømmehus.
Prisen for Købersmæglers ydelser, er absolut rimelig og det er de bedste penge vi har brugt i vores boligkøb.
Vores varmeste anbefalinger til Købersmægler, og i særdeleshed Jonas Resom og Kasper Kok.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Venlig og god kommunikation. John Wulff & Fie Elinora Hasselstrøm kan varmt anbefales. Jeg følte mig tryg hele vejen gennem købet.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Stor tilfredshed med Mathias og Dorte fra Købersmægler, i forbindelse med køb og juridisk bistand ved køb af lejlighed.
For mig var det et uvurderligt samarbejde. Mathias holdte i hele forløbet, fokus på bolden, var tilrådighed, og handlede hurtigt, hvilket var værdifuldt og gjorde jeg fik min lejlighed.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi kan varmt anbefale Købersmægler til alle, vi kender. Vi har haft den store fornøjelse at modtage rådgivning fra Vita og Max, som begge er utroligt kompetente og har givet os en grundig, professionel og nærværende vejledning i forbindelse med købet af en projektlejlighed.
Vi har følt os trygge og velinformerede hele vejen igennem – virkelig "taget i hånden" fra start til slut!
Står du og skal købe en projektlejlighed og føler dig overvældet af en lang købsaftale og følelsen af, at “man køber i blinde”, kan vi uden tøven anbefale Vita. Hun gør hele processen både overskuelig og tryg, og hendes rådgivning er uundværlig.
Vi er meget tilfredse og ser frem til et fortsat godt samarbejde indtil vi overtager lejligheden.
Bedste hilsner,
Peter og Monique

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi havde en fantastisk oplevelse med Købersmægler af flere omgange.
Det kan altid være farligt at gå med den første mulighed der dukker op på Google, men efter en kort samtale blev det meget tydeligt at der var styr på processen.
De var involveret både i emner som ikke blev og til sidst i vores faktiske huskøb. Begge dele skabte den klarhed der skulle til at give tage et velovervejet valg.
Som side information, var det også forskellige agenter vi havde tilknyttet og de efterlod det samme professionelle indtryk.
Jeg ville anbefale alle der står overfor huskøb at benytte en købermægler - det har sparet os rigtigt mange penge. Og når der så skal vælges en, kunne jeg ikke komme på en bedre samarbejdspartner en Købersmægler.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Annemette Gregersen fra Købersmægler har med sin behagelige tilgang ydet en fantastisk professionel og tryg juridisk bistand ifm med køb af rækkehus.
Stor ros til Annemette, som har været både yderst tilgængelig og opfølgende gennem hele processen.
Jeg kan på det varmeste anbefale den juridiske bistand ved Købersmægler.

Fantastisk oplevelse!
Vi har haft en rigtig god oplevelse. Hele processen var sikker, nem og tryg fra start til slut. De var professionelle, lyttede til vores behov og guidede os igennem alt med stor ekspertise. Vi følte os trygge hele vejen og fik den bedst mulige handel. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Jeg har handlet igennem Køber mægler, og var ført xå tilfreds at jeg gav den 5 stjerner, men så vidste det sig at det super fine hus havde en masse "fejl" som tilstandsraporten idag ikke medtager, vi havde focus på meget andet men. ikke at hele huset skulle filtes og males ( her skulleradiatorer og kontakter ned og op ) og vamelægget måtte udskiffes , pejsen have skifet spjældfunktion, n u frygter jeg om der er mere der dukker op.Jeg gik ellers med livrem og seler og købte igennem købermægler ogrådførte mig med dem, ud overdet tegnede jeg en ejerskifteforsikring, og en tilstandsraport ( som var blank) nu blev det hele meget dyrere og der har været håndværkerstyring siden1.12.24. Køber mæger forstå ikke når jeg siger at fejlen ligger i mellem ders rådgvining og mig, for jhavde jeg vidt at tilstandrapoirten idag ikke medtager ret meget, og at ejerskifteforsikring ikke dækker ret meget, havde jeg haft en egen tilstndsraportmand ude før jeg kæbte.
Vi følte os i gode hænder og rådgiver fremstod ærlig, og sagde også til, hvis de ikke længere synes, det var en god handel vi havde gang i. Vil helt sikkert anbefale andre, især hvis man er førstegangskøber!

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Købersmælger har været enormt gode rådgivere i mit første boligkøb.
Fra første opkald, hvor jeg havde brug for gennemgang af en købsaftale frem til at få juridisk rådgivning på salgets dokumenter og til udarbejdelse af skødet var købersmælger rådgivere, der var tilknyttet min handel, dygtige, kompetente og hjælpsomme.
Jeg var tryk ved at jeg kunne kontakte mine tilknyttede rådgivere lige meget hvad klokken var hvis det hastede, og fik præcis den vejledning og hjælp som jeg havde behov for at kunne gennemfører min bolighandel.
Envidere har købersmælger en meget gennemsigtig pris, hvor man ved hvad man betaler for, hvilket gør det nemt at vælge hvilken rådgivning man har brug for!
Jeg kan varmt anbefale købersmægler til alle der har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med boligkøb!

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Fra start til slut har vi været glade for Købersmægler. Med deres hjælp har vi følt os trygge gennem hele processen. Vi har følt os godt rådgivet både med huse vi ikke endte med at byde på og slutteligt gennem købet af vores nye hus.
Vi har været meget glade for deres professionelle hjælp både til mægling og juridisk, og vil klart anbefale til andre huskøbere.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Købersmægler. De tog mig i hånden fra start til slut i den svære proces at skulle købe et hus for første gang.
Alt blev der taget hånd om og jeg kunne altid ringe eller skrive ved de mindste spørgsmål.
De er dybt professionelle og man kan som køber føle sig tryg og velinformeret under hele processen.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Fik god hjælp og vejledning af Max gennem hele vores købsforløb.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Købersmægler reagerede hurtigt og tog vores sag op. De har været tilgængelige gennem hele processen (selv hen over julen) og gjort os trygge. Allerede ved første samtale fik vi stor tiltro til deres faglighed og hjælpsomhed. Vi ønskede at kommunikere på engelsk, og det var intet problem med Købersmægler.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Søren har været en stor hjælp ift. vurdering og forhandling på bolig