Købersmægler Køberrådgivning Anmeldelser

2.643

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Baseret på 112 anmeldelser havde anmelderne en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, grundighed og serviceminded tilgang, som skaber tryghed gennem hele processen. Mange sætter pris på den hurtige respons og tilgængelighed, hvor spørgsmål besvares prompte, selv uden for normal arbejdstid. Virksomheden roses for at yde kompetent rådgivning og forhandle priser effektivt, hvilket ofte resulterer i betydelige besparelser for kunderne. Dog nævnte nogle kunder, at de oplevede manglende svar på spørgsmål og købsaftaler, samt en generel utilfredshed med kommunikationen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, og mange roser medarbejdernes professionalisme, grundighed... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service, hvor mange fremhæver den som usædvanlig god og uovertruffen,... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, hvor mange føler sig set, taget seriøst og godt... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen, idet mange kunder rapporterer om vellykket prisforhandling... Se mere

Response time

Kunder deler positive meninger om responstiden, hvor mange roser den hurtige respons på både mail og telefon,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Usædvanlig god service! Nu er det anden gang vi bruger Købersmægler og igen er service uovertruffen. Fra vi kontakter dem første gang, så svarer de indenfor et par timer og første møde kunne f... Se mere

En super oplevelse fra start til slut Da vi tog kontakt til købers mægler en lørdag eftermiddag i forbindelse med huskøb fik vi allerede kontakt og blev vejledt fra søndag aften. Vi havde fornøj... Se mere

Vi havde en rigtig god oplevelse med Købersmægler som førstegangskøbere. Allerede fredag aften blev vi kontaktet af Jens R., og han var heller ikke bleg for at tage telefonen i weekenden, når v... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Jens Ravn som køberådgiver og købersmægler. Fra start til slut har Jens været utrolig professionel, grundig og engageret i hele processen. Hans rådgivning gav os en stor tryghed... Se mere

1. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Ejendomskonsulent
  2. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Boligmægler
  3. nr. 2 af de 6 bedste virksomheder i Boligadvokat

Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv

Købersmægler - Spar penge på dit boligkøb!

Købersmægler er danmarks rendyrkede købermægler-virksomhed
Vi hjælper dig med at forhandle det optimale afslag på den bolig, du har forelsket dig i. Med mange års erfaring fra sælgers side ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Sammen lægger vi en forhandlingsstrategi og vi forhandler med sælger og sælgers mægler for at nå i mål.
EN TRYG BOLIGKØB-PROCES
Otte ud af ti boligkøbere oplever utryghed og usikkerhed, når de skal handle bolig. Det gør de fordi de ikke har en rådgiver, som sørger for, at deres interesser varetages. Hos Købersmæglerer det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen.
NEDSLAG I PRIS
I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købersmægler svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere prisnedslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv. Prisforhandling er vores hovedydelse og det er her vi adskiller os mest fra andre tilbud om køberrådgivning. Det er også her den økonomiske gevinst kan blive stor for boligkøberen.
DANMARKS FØRENDE KØBERRÅDGIVERE
Købersmægler er landsdækkende og har rådgivere i både Jylland, Sjælland og på Fyn. Samtidig er vi den køberrådgivningsvirksomhed med langt flest positive anmeldelser på Trustpilot. Vi rådgiver i gennemsnit 250-300 boligkøbere om måneden og er dermed den største uafhængige køberrådgivningsvirksomhed målt på antallet af boligkøb.

KØBT eller GRATIS!

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.
Hvis vi forhandler pris og vilkår for dig, og du ender med ikke at få boligen, fx ved at den bliver solgt til anden side, så betaler du ikke for vores tid og involvering i forhandlingen. Du betaler heller ikke for sagsbehandlingen, da købet ikke bliver gennemført og der derfor ikke skal tinglyses, forhøjes sikkerhed osv.

Start med en gratis købsvurdering!

Bliv klædt på til dit boligkøb - allerhelst inden fremvisningen.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(2.643)

122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tak til Kasper for hurtig og grundig…

Tak til Kasper for hurtig og grundig gennemgang af vores huskøb.

3. september 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Hej Connie. Velbekomme :-) I må sige til, hvis I har behov for hjælp en anden gang. Nu har I mine direkte kontaktoplysninger.

Mange hilsner - Kasper

Stærkt og behageligt team

Jeg havde Jacob (købsmægler) og advokat Annemette på sagen vedrørende et huskøb, som senere skulle vise sig at blive ret kompliceret. Efter en masse pingpong lykkedes det dem at få sagen løst, og jeg kom ud af kontrakten uden problemer.

Derefter gik vi i gang med sag nr. 2, som også viste sig at være udfordrende. Men med den fantastiske service, indsigt og tålmodighed fra Annemette, kom vi i hus – bogstaveligt talt.

Jacob og Annemette er helt klart anbefalelsesværdige. De er nemme at komme i kontakt med og er rigtig gode til at dele information og sikre, at alt bliver forståeligt og overskueligt.

4. august 2025

Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Håber I bliver glad for jeres nye bolig.

Mvh Annemette og Jacob

Kæmpe anbefaling til Købersmælger…

Kæmpe anbefaling til Købersmælger Køberrådgivning! Jeg fik hjælp af Martin Kulas, som var enormt service minded og behageligs at tale med, hele vejen igen igennem processen. Vi gennemgik alt og så kørte det på skinner med dokumenter, den juridiske afdeling, hjælp til spørgsmål og alt andet. Alle jeg talte med ente personligt eller på mail, var hjælpsomme og imødekommende.

25. august 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Mange tak for din fine anmeldelse af vores arbejde Sabina - det er dejligt at du har været glad for vores hjælp:)

Mange hilsner fra Martin

Generel god dialog med køberådgiver.

Generel god dialog med køberådgiver.
Efterfølgende bliver vi sat op med
Maj-Britt, som skal stå for jura. Vi kunne godt have brugt mere kundeorienteret dialog med hende. Det virket til tider som om, at hun ikke gad at skrive med os.

1. maj 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Hej Oliver. Godt at høre at det generelt var en god dialog. Vi "gider" altid at snakke og skrive med alle vores kunder, så det er vi kede af, at I ikke oplevede efter overgangen til juridisk afdeling. Kritikken er modtaget og brugt til at vi bliver endnu bedre.

God dag!
Mvh Line

God service, meget fleksible, dygtige og hjælpsomme.

22. august 2025

Hej Zlatko

Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Håber I bliver glade for jeres nye bolig.

Mvh Max

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse – vi følte os så trygge i vores boligkøb, både i forhold til forhandlingerne og alt det juridiske bagefter. Tusind tak!

19. august 2025

Tak for det Karen :-D

Hilsen fra Mathias.

Er gode og professionelle

Er gode og professionelle, indtil du har betalt dem, så er der ikke mere hjælp, selvom det drejer sig om klausuler i den kontrakt de har hjulpet med at indgå,så kan du ikke spørge dem om noget.

9. juli 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Hej Mr. Moland. Tak for din anmeldelse. Som kunde kan man altid spørge alt det man vil både før, under og efter købet. Skriv direkte til din rådgiver, hvis der er noget du er i tvivl om eller ønsker forklaret.

God tirsdag!
Mvh Maria

Kan varmt anbefale Trine og Lasse

Jeg købte hus for første gang i april i år og kunne ikke have gjort det uden Trine (og Lasse). Trine svarede på alle mine (dumme) spørgsmål og var god til at skabe tryghed i vores samtaler, så jeg vidste, at jeg var i gode hænder. Hun var altid sød og glad og en meget kompetent forhandler. Hun fik forhandlet huset knap 100.000 kr. ned, hvilket er en kæmpe besparelse.
Lasse var min finansielle rådgiver og forhandlede også både renter og omkostninger ved mit lån en hel del ned. Han hjalp mig især også, da min bankrådgiver prøvede på at lade mig betale for hans egen fejl, hvilket jeg sætter stor pris på.
Alt i alt har de to virkelig været en kæmpe hjælp og jeg kan varmt anbefale begge slags rådgivning.
Husk også, at de kun tager en brøkdel af det, du sparer med deres hjælp, så det er win/win!
Fantastiske mennesker og fantastisk firma. Varmeste anbefalinger herfra.

8. maj 2025

Kære Janine,

Tusind tak for den fine anmeldelse - den varmer.!
Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hus.

De bedste hilsner fra Trine

Fantastisk kundeoplevelse - Max D.

Fantastisk kundeoplevelse
Jeg fik hjælp af Max D. (Køberrådgiver, MDE - Boligrådgivning og forhandling).

Kompetent og yderst grundig ifm. gennemgang af diverse punkter i købsaftale. En venlig og oplysende tilgang man sjældent møder.

Endnu en gang - Tak for hjælpen.

Vh
Filip

6. august 2025

Hej Filip.

Mange tak for dine ord.

Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Håber du bliver glad for din nye bolig.

Mvh Max

Jeg blev reddet fra et dårligt køb

Jeg havde fundet en lejlighed og var klar til at købe den. Heldigvis fik Max Doberck fra Købersmægler gennemgået sagen grundigt og gjorde mig opmærksom på nogle væsentlige ulemper ved boligen – ting jeg slet ikke selv havde opdaget. På baggrund af hans rådgivning valgte jeg at trække mig fra købet, og det er jeg i dag virkelig glad for.

Kort tid efter fandt vi en langt bedre bolig, som jeg endte med at købe. Hele vejen igennem blev jeg guidet trin for trin af både Max og Christine Stordal Bach Rasmussen, som begge var tilgængelige, kompetente og meget servicemindede. De havde styr på detaljerne og hjalp mig med at forstå, hvad jeg selv skulle gøre og hvornår.

Købersmægler er det oplagte valg, hvis du vil have rådgivere, der ser længere end salgsopstillingen og varetager dine interesser hele vejen.

1. august 2025

Hej Mustafa.

Vi er glade for at kunne hjælpe jer.

Håber I bliver glad for jeres nye bolig.

Mvh Christine og Max

Martin og hans kollegaer gjorde det til…

Martin og hans kollegaer gjorde det til en nem og overskuelig oplevelse at være førstegangskøber. Der var tjek på alt og vi blev guidet godt igennem det hele af de kompetente medarbejdere.

30. juli 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Mange tak for jeres fine anmeldelse af os Karoline - det er dejligt at I har været glade for vores hjælp:) Endnu en gang tillykke med jeres fine nye lejlighed og rigtig god weekend! Mange hilsner fra Martin

Fantastisk rådgivning til kompliceret bolighandel med erhverv.

Købersmægler har været fantastiske til at rådgive og hjælpe os igennem en meget kompliceret bolighandel med erhverv på ejendommen. Vi har fået grundig rådgivning og med tålmodighed fra alle parter, lykkes det at få nedlagt erhvervet. Købersmægler har sørget for at vi har haft specialister på en meget kompliceret boligsag.

Tak for det kæmpe stykke arbejde.

23. juli 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Tak for jeres fine anmeldelse af vores arbejde Mirsada - den er vi glade for:) Det var også en virkelig hård og lang sag at få i mål, men dejligt at det lykkedes til sidst! Mange hilsner og god weekend - Martin

Anbefalesværdig

Utrolig grundige og dygtige til deres arbejde. Fandt detaljer om huset vi ikke selv havde tænkt over og hjalp med at få forhandlet en god pris til os. Kan varmt anbefales.

4. juli 2025

Kære Troels,

Mange tak for de fine ord, er glad for i syntes godt om vores hjælp.

Endnu en gang tillykke med jeres køb.

Bh
Fie og Jacob

Har fulgt købet helt til dørs

Hun hjalp os gennem købet og har fulgt det helt til dørs. Der var flere ting i vejen med købskontrakten som hun fangede. Hun forstår det sprog den er skrevet i.
Det kan godt være det koster en del penge, men jeg synes de er givet godt ud.
Købersmægler har min klare anbefaling

2. juli 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Mange tak for anbefalingen, Jakob. Det sætter vi umådelig stor pris på :-)

Mvh Lotte

Super god process

Super god process. Vi følte hos helt trygge gennem hele processen, helt fra begyndelsen. Vi kan varmt anbefale dette firma, da de er super venlige og professionelle i deres erhverv. Mange tak for hjælpen.

28. juni 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Godt at høre, at det var en god proces og at I følte jer trygge! Og tak for at dele oplevelsen :-D

Mvh
Martin

Super oplevelse og god rådgivning

Super oplevelse fra første kontakt, fleksibel service fra starten med et hurtigt opkald til at diskutere forløbet. Derefter rigtig god korrespondance og man føler sig tryg og godt rådført hele vejen gennem budrunde og advokat gennemgang. God opfølgning gennem hele oplevelsen.
Vil klart anbefale I forbindelse med en bolig handel.

17. juni 2025

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning

Mange tak! Godt at høre at det var en super oplevelse :-)

Professional service

Professional service, rigtig god og venlig rådgivning.
Man føler sig tryk igennem hele prosessen.
Tak for rigtig god behandling.

20. juni 2025

Hej Katrine,

Tak for de pæne ord - de varmer! :)

Det har været en fornøjelse at få lov at hjælpe jer gennem jeres købsforløb.

Alt det bedste til jer fremover.

Mvh Trine

Hurtig respons - manglende grundlæggende introduktion

Hurtig respons og god tidsmæssig tilgængelighed.
Som førstegangskøber har jeg savnet et ordentligt møde i starten, med grundlæggende information om hvad man skal være opmærksom på.
Vi er blevet rådgivet ud fra, hvad vi selv måtte have spørgsmål til. Den viden vi har er naturligvis begrænset, når vi ikke har prøvet at købe hus før.
Vi har manglet information om brug af byggesagkyndig, tilstandsrapport og ejerskifteforsikring. Den fik vi først for sent i forløbet, af Købersmæglers advokat.
Mere tid og omhyggelighed på at rådgive i starten og undervejs ville have været godt.

19. juni 2025

Hej Maja.

Tak for din besked.

Held og lykke med din nye bolig