Usædvanlig god service! Nu er det anden gang vi bruger Købersmægler og igen er service uovertruffen. Fra vi kontakter dem første gang, så svarer de indenfor et par timer og første møde kunne f... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Gammel Kongevej 1, 2., 1610, København V, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi købte sommerhus og fik uvurderlig hjælp af først Marting og siden Flemming.
Martin prisforhandlede for os og leverede et super resultat. Efterfølgende guidede Flemming os sikkert gennem skoven af dokumenter og rådgav sublimt så alle forhold i handlen blev taget i betragtning og landet med sikker hånd.
Både Martin og Flemming var nemme at komme i kontakt med og svarede prompte på alle vores spørgsmål (som var mange :-))
Stor anbefaling herfra.
Kathrine og Kristian

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Købersmægler hjalp os med besigtigelse, forhandling og boligadvokat - helt igennem en god og tryg oplevelse.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi har samarbejdet med Trine og Dorte over flere huse, før vi fandt det rigtige. Hver gang har der været konrekt og professionel sparring og rådgivning at hente, som har gjort, at vi har følt os enormt trygge i processen. Det gælder både besigtigelse af hus, budgivning samt gennemgangen af dokumenter efter handel. Købersmægler kan varmt anbefales herfra 👍🏼

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
De fortjener den absolut største anerkendelse for deres arbejde. Jeg oplever som køber af deres service, at blive lyttet til af meget kompetente og super venlige medarbejdere.
De er meget hjælpsomme og grundige i deres arbejde og er både hurtige og meget fleksible at komme i kontakt med.
Jeg har været fuldstændig tryg hele vejen igennem processen med huskøb og vil uden tvivl benytte dem igen hvis der opstår behov.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
God og hurtigt proces ved Martin, som fik forhandlet lejligheden i Vanløse ned med 95.000, til trods for at den kun havde ligget ca. 2 uger.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Fantastisk service og en stor hjælp i vores huskøb. vi brugte både evaluering og juridisk service og havde en fantastisk og nem oplevelse med både Amalie og Annemette. stærkt anbefales både for professionalisme og fleksibilitet.
Hvis vi kunne give mere end 5 stjerner, ville vi!

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi fik rigtig god hjælp, støtte og vejledning fra både Line og Dorte ifm vores huskøb. De var altid til at få fat på, svarede hurtigt og var altid søde og imødekommende. Vi har følt os trygge i vores førstegangskøb, på trods af at vi virkelig er på udebane.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Alle burde have Købers Mægler på sit hold i forbindelse med køb af hus. Der er fuld støtte og service hele vejen igennem! Enormt kompetente rådgivere og gode til at formidle det tungere materiale for os. Uanset hvor stort eller lille spørgsmål vi har haft, har vi fået svar og hjælp til at komme videre. Det er guld værd i den proces som huskøb kan være!

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Jeg har benyttet Købersmægler i forbindelse med 3 forskellige hushandler. Senest for en måned siden i forbindelse med min skilsmisse hvor de har hjulpet med både bodeling, skøder, forhandlinger, juridisk bistand men også med generel vejledning, samtaler med min bank og opmuntring i en svær tid i mit liv. Jeg har haft kontakt med 3-4 forskellige rådgivere/jurister som alle har været både hurtige, professionelle, ærlige og hjælpsomme. Jeg ville til hver en tid benytte dem igen - og anbefaler dem til alle jeg kender.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Ved slet ikke hvad vi skulle have gjort uden al den kompetente hjælp vi har fået fra Købersmægler.
Startede med vores "egen" fremragende mægler Max. Han gav os bare en masse nye viden, og hjalp os til en rigtig god handel på vores nye hus. Følte os altid taget seriøst, og godt vejledt af ham.
Derudover har vi også fået gode råd og vejledning fra henholdsvis Michelle og Gitte med alt det juridiske.
Vil helt klart anbefale Købersmægler til alle der skal købe ejendom.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi har har kun godt at sige om Købersmægler. Det var rart at lade andre om forhandlingerne og få gennemgået alle faldgrupperne ved handlen. Sidst vi købte hus, gjorde vi ikke brug af en købersmægler, men vi er ikke i tvivl om at vi vil gøre det igen, hvis vi en dag skal flytte igen. Det har været alle pengene værd og givet os ro i maven.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi følte os mødt i vores usikkerhed og sikkert guidet igennem hele processen. Købersmægler får vores varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi fik virkelig god og professionel rådgivning og sparring af Amalie Christoffersen, så dejligt at der ikke findes dumme spørgsmål og der virkelig bliver hjulpet og lyttet. Efterfulgt af et rigtig godt samarbejde med Kasper Kok, hvor vi havde en rigtig god sparring og læringsproces, da vi er nye på boligmarkedet.
Alt i alt en sindssygt god oplevelse, hvor vi hele vejen igennem har været trygge og følt os i de bedste hænder - stor anbefaling herfra.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Samarbejdet med Købersmægler har hele vejen været en behagelig og faglig kompetent oplevelse. Det gav os desuden en tryghed gennem hele forløbet

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi fik til alt held Amalie Christoffersen fra Købersmægler til at stå for forhandlingen under vores boligkøb, og vi blev blæst væk af hvor dygtig og effektiv hun var. Vi sparede mange penge og fik en favorabel dispositionsdato, og med den juridiske gennemgang vi også fik af Sidsel Nielsen gik hele processen utroligt hurtigt og smertefrit. Det er ikke en overdrivelse at sige, at vi nok ikke havde gennemført uden hjælpen fra Købersmægler.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Tryghed gennem hele forløbet. Rådgivningen og sparringen vi modtog var uvurderlig - præcis det man har brug for som førstegangskøber af en lejlighed.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Hele vejen gennem forløbet (som i øvrigt var kort og smertefrit, da de bare rykkede hurtigt), følte jeg mig tryg - hvilket nok er det vigtigste i en bolighandel. Michelle er kompetent, rolig, professionel og yderst behagelig. Fik hurtige svar på henvendelser og den rådgivning jeg havde brug for.
Kan bestemt anbefales :-)

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Meget flinke, og hjælpsomme, samt nemme at kommunikere og koordinere med.
Derudover håndteret det godt, selvom mange finurligheder og hastesag samtidig.

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Super god rådgivning fra Amalie både i vores hussøgnings-proces og i viderestilling til advokat, Anne, da vi fandt vores drømmebolig.
Anne er yderst professionel og opmærksom, også på de ting vi ikke selv havde tænkt over som førstegangskøbere. Så vi er meget taknemmelige for god og tryg rådgivning hele vejen igennem. Det tager en stor del af presset i en i forvejen hektisk boligkøbs- og flytte-process😊

Besvarelse fra Købersmægler Køberrådgivning
Vi har fået utrolig god og professionel rådgivning fra Amalie og Anne fra Købersmælger. Vi har følt os trygge gennem hele processen. De har stået for gennemgang af alle de juridiske dokumenter, kontakt og forhandling med mægler. Vi har bestemt ikke fortrudt, at vi valgte Købersmægler til, at hjælpe os med en tryg boligkøbsproces. De største anbefalinger herfra.