Københavns Låsesmed Anmeldelser 21

2,7

En enkel dørlåse opgave bør ikke være med til at bortvisse låsesmeden ude ( Jeg er rystet ) han går ude med en dør som ikke kan kukke mere , lad være at bruge de menneske til alle slags låse opgave .

Martin hos Københavns Låsesmed er alle tiders! Han ringede tilbage straks, og ankom lynhurtigt, ordnede opgaven perfekt og effektivt, og kom lynhurtigt tilbage næste dag, da der blev brug for yderl... Se mere

Kom inden for en time Har i dag haft besøg af Kbh's låsesmed, ringede og han lovede at komme inden for en time, der var flere ting der skulle laves. Bla. havde vi tænkt at låsen i havedøren skulle... Se mere

Har du brug for en låsesmed i København, så kontakt Københavns Låsesmed. Ring til vores DØGNVAGT på 6013 5050, så sender vi en låsesmed ud til dig

2,7

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

MARTIN

MARTIN - Københavns Låsesmed
Jeg er blevet hjulpet af Martin, som idag gjorde min mandag til den bedste selvom den startede som som værste.
(Mandag blev til fredag)
Jeg havde knækket min nøgle i hoveddøren og kunne ikke komme ind i safezone.! Martin kom flyvende indenfor 10-15 min med det rigtige udstyr.! Cylinder skiftet, nye nøgler og en mega god, venlig og professionel tilgang til opgaven. Han vidste præcis hvad der skulle til, samt det videre forløb med systemnøgler osv..! Vil ALTID bruge Københavns Låsesmed fremover.
Gennemsigtige priser og vild god service og troværdighed..
De bedste hilsner Henrik

17. november 2025

Kom hurtigt, men er ikke Københavns billigste

Kom hurtigt, men skulle faktisk ikke lave noget, og ville alligevel have 1.000 kr.
Jeg var desperat, og ringede derfor “bare” til de første, og han var super flink, men kan nu se, at mange andre ville have taget mindre for at komme (og konstatere at det var mig selv der var problemet - ikke at han på nogen måde sagde det, det sagde jeg selv). De skriver på deres side: “Dog bestræber vi os altid på at være bedst og billigst.”

Tro bestemt ikke på det!!

Så når jeg tænker over det, så kunne han godt have givet rabat, da han ikke skulle lave noget. Det er dyre lærepenge, og jeg ville vælge nogle andre næste gang, simpelthen fordi de tog så meget, for ingenting.
Jeg fik ikke engang tilbudt en kvittering.

3. maj 2024

Låst ude og skulle nå et tog

Låst ude og skulle nå et tog. Ringede i panik og talte med Martin -tror jeg nok - Han flyttede en aftale og kom med lynets hast. Han redede min dag. Fantastisk service

22. november 2023

Overholder ikke lovet tidsrum

Blev lovet at der maks vil gå 45 minutter inden låsesmeden kom. Jeg måtte vente 1,5 time og blev ikke informeret om forsinkelse før jeg selv ringer ind for at høre hvad der foregår. Ikke særlig forstående kundeservice; som spørger ‘vil du have han kommer eller ik’.

Brand ærgeligt når man udelukkede vælger dem, fordi de garantere hurtig oplukning.

21. november 2023

De kom hurtigt og åbnede

De kom hurtigt og åbnede, hvilket var fint. Men jeg har nu i næsten 3 uger forsøgt at få en kvittering/faktura på deres arbejde, som jeg allerede har betalt for, hvilket åbenbart er meget besværligt at få. Enten svarer de ikke, eller også lover de at sende den men gør det ikke.

25. februar 2023

DETTE SVINDEL OG FUP FIRMA FÅR…

DETTE SVINDEL OG FUP FIRMA FÅR MENNESKER DAGLIGT TIL OG FRYSE IHJEL I EN KOLD VINTERMÅNED, DE TILBYDER OG LOVER MENNESKEHEDEN AT DET KAN BLIVE REDDET DØGNET RUNDT, OG SÅ NÅR MAN HAR FROSSET SINE BOLLER AF KLOKKEN 2 OM NATTEN ! OG SÅ IKKE TAGER JERES TELEFON, SÅ ER DET EN LIVSTRUENDE TILSTAND AF HYPOTERMI ! (MENNESKELIG NEDFRYSNING)!
PUHAAAA!!!!

25. december 2022

Martin hos Københavns Låsesmed er alle…

Martin hos Københavns Låsesmed er alle tiders!
Han ringede tilbage straks, og ankom lynhurtigt, ordnede opgaven perfekt og effektivt, og kom lynhurtigt tilbage næste dag, da der blev brug for yderligere hjælp.
Det var alle tiders! Stor taknemmelighed og bravo og tak for mødet med et varmt, hjælpsomt menneske! Tak til Martin hos Københavns Låsesmed!

1. december 2021

Kom inden for en time

Kom inden for en time
havedøren skulle skiftes ud, så vi kunne låse udefra. Alle låse og postkasse skulle have samme nøgle. Han frarådede at skifte havedøren, sagde at det ikke var forsvarligt, selv om han kunne havde skiftet den og tjent ekstra på dette. Kan kun anbefale Kbh's låsesmed ( selvom nogen mener at køreregenskaberne kan forbedres ... ha ha) Fuld tilfreds hed herfra

17. november 2021

Min varmeste anbefaling

Da jeg har fået stjålet mine nøgler til hele huset, ringede jeg i dag for at få en pris på omkodning af alle låse. Tilbuddet kom på mail efter ganske få minutter. Da jeg kontaktede dem for at takke ja til tilbuddet, fik jeg at vide at de kunne komme inden for en halv time, da de alligevel var i nærheden. En time efter var alle låse omkodet.
Fantastisk service.
Kæmpe tak til Martin og hans kollega for hurtig hjælp.

21. september 2020

Fuldstændig hasarderet kørsel

Fuldstændig hasarderet kørsel!
Han var ved at køre to cykelister ned i et højre sving, fordi han havde så travlt...
Tænk en gang at have ham kørende rundt hjemme i ens villakvarter, mens børnene leger rundt udenfor.. så uforsvarligt!

8. august 2020

Super god service!

Super god service!

Svarede på alle spørgsmål i telefonen.
Jeg sendte et par billeder af låsen og fik en præcis pris og tid, de var her som aftalt, skiftede det aftalte og prisen var meget fordelagtig.
Har senere for sikkerheds skyld forespurgt tre andre låsefirmaer om samme udskiftning og ingen af priserne kunne måle sig med den orus jeg betalte hos Københavns Låsesmed.

I det hele taget virkelig virkelig virkelig god service og pris.
Min låsesmed fremover.

15. maj 2020

Jeg kan varmt anbefale Martin.

Jeg har haft en fantastisk, hurtig og god service af Martin fra Københavns Låsesmed som hjalp mig med en oplukning til min lejlighed, og samtidig fik udskiftet den gamle og usikre lås. Han var både flik, meget informativ, og utrolig dygtig til sit job.

17. oktober 2019

Månedlang ventetid uden resultat

Vores ejerforening skal bruge fire ganske almindelige systemnøgler til gadedøren. Vi har nu ventet på dem i fem uger. Fem uger!

Virksomheden svarer kun sporadisk, og kommer med den ene og anden undskyldning, men der sker absolut ingenting.

Vi kan bestemt ikke anbefale virksomheden.

20. juni 2019

Læs venligst anmeldelsen til ende.

Læs venligst anmeldelsen til ende.

I dag kunne jeg ikke komme ind i min lejlighed, da låsen sad fast. Jeg ringede derfor til Københavns Låsesmed. De ville sende en låsesmed inden for 30 minutter. Efter et kvarters tid lykkedes det mig at komme ind i lejligheden, hvorfor jeg prøvede at ringe til kontoret for at aflyse. Første gang jeg ringede til til dem var kl 10.02, da jeg ringede for at aflyse var kl 10.21, men hver gang jeg prøvede at komme videre i systemet blev røret lagt på. Da jeg 4 gang ringede fra et andet telefonnummer blev telefonen taget ca 10.24, fik jeg en meget ubehøvlet person i røret, på grænsen til det dybt respektløse. Jeg fik ikke lov til at tale ud og han blev ved med at afbryde mig og sagde at jeg løj, når jeg jeg sagde at jeg havde ringet. Hen sagde jeg skulle betale 400 kr for forgæves udrykning og truede endda med, at jeg skulle betale mere, hvis jeg ikke accepterede de 400 kr, så jeg accepterede at betale de 400 kr i gebyr.

10 min senere, da låsesmeden kom op til mig var det bare den rareste og bedste mand ved navnet Martin, der beklagede dybt, at jeg havde fået sådan en grim behandling af deres kontor. Han var så sød og rar og ville selvfølgelig kigge på låsen, og jeg fik endda noget rabat for udskiftningen.

Jeg ved ikke om Københavns Låsesmed har andre låsesmede, men Martin kan jeg i hvert fald anbefale og jeg vil helt sikkert ringe og bede om ham igen.
Han var så sød og professionel og udskiftede min lås på 10 minutter.
Martin får i hvert fald 5 stjerner fra mig.
Kontormanden knap så mange.

Alt i alt giver jeg dem 4 stjerner, da jeg trods den dårlige behandling fra kontorets side, i det hele store har fået rigtig god, hurtig og professonel hjælp hos dem for det reelle problem, og vil klart anbefale dem til andre.

14. maj 2019