Vi har været på hvalpehold hos Benjamin og det har udelukket været en positiv oplevelse. Benjamin forstår at lytte og tilpasse undervisningen individuelt og efter vores/hvalpens behov. Benjamin giver... Se mere
Jeg har nu gået på 6 hold hos københavnersnuden, først hvalpehold og unghundehold og nu rallylydighed. Alle hos Vibse. Jeg har fået utroligt meget ny viden om træning af hund, siden jeg første gang t... Se mere
Jeg er i gang med hundetræneruddannelsen hos Københavnersnuden og har ikke fortrudt et sekund. Det har været inspirerende og virkelig fedt at dykke ned i hundenes verden sammen med et hold af spændend... Se mere
Undgå hold med Vibse Vi deltog i rally hold med Vibse. Vibse er et rart menneske, men er absolut inkompetent som hundetræner. Det du får: Der bliver sat skilte op på en lille græsplæne og banen... Se mere
KøbenhavnerSnuden er en hundeskole for helt almindelige hundeejere. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig til at forstå din hunds adfærd. Vi underviser ud fra moderne principper og tager afstand fra den gammeldags hundetræning baseret på straf, lederskab og dominansteorier. Hos KøbenhavnerSnuden skal hunden samarbejde af lyst – aldrig af frygt.
Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Fik adfærdsrådgivning af Regitze fra Københavnersnuden, den skriftlig handlingsplan kom få dag efter hun var hjemme hos os
vi har nu arbejde med handlingsplan i 4 uge og nu kan min hund være alene hjemme
Min hund og jeg vil anbefale Københavnersnuden
Jeg kan bestemt anbefale KøbenhavnerSnuden. Regitze kan noget helt specielt I det hun forstår at læse hunden og ejere og der med tilpasse undervisningen så bade hunden og ejere forstår det.
Regitze har ikke bare lært min hund lydighed, selvkontrol, nyttige kommandoer og underlige tricks, hun har også gjort mig til en meget meget bedre ejer.
Der er alt tid, tid til et godt råd og man kan mærke alt hun har masser af overskud