kodypremium.pl Anmeldelser 192

TrustScore 1.5 ud af 5

1,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pomyliłem kiedys stronę kodypremium.pl z kodyfine.pl . Kodypremium.pl nawet nie wysłali zamówienia, wiec nie ma co opisywac, po prostu zostałem oszukany. Brak też mozliwosci kontaktu zeby rozwi... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kodypremium albo polskie-kody to oszusci. Kupiłem klucz do gamepass. Klucz nie działał na reklamacje odpowiedzieli że klucz aktowali za mnie na innym koncie i podali mi login i hasło do tego konta. N... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zakupiłem kod na xbox game pass ultimate na dwa miesiące. Po jego otrzymaniu okazało się, że kod jest już zużyty. Po wysłaniu mail'a otrzymałem login i hasło do konta Microsoftu z instrukcją ustawieni... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Stripklub

Skrevet af virksomheden

Najtańsze premium w internecie!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 4 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oszust

Oszust. CZYTAJCIE OPINIE! Kupiłem kod you tube i nie dostałem. Zero odpowiedzi na maila.

1. april 2025

Tidal 365

Kupiłem rocznego Tidal'a, nie dostałem nic. Od kilku miesięcy próbuję się skontaktować ale zero odzewu.

1. november 2024

Korzystam z subskrbcji na Tidal

Korzystam z subskrbcji na Tidal. Dla mnie petarda pod względem finansowym 😊

11. marts 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Super, Dziękujemy za pozytywny odzew.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dno i kupa mułu nie kupujcie oszuści i…

Dno i kupa mułu nie kupujcie oszuści i naciągacze.

14. marts 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Bardzo proszę o odpowiedź na wiadomość, którą wystosowaliśmy przez Trustpilot. Pomoże to nam odnaleźć Pana zamówienie i rozwiązać problem!

polecam

polecam, OK

4. marts 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Dziękujemy za miłe słowa!

Złodzieje

Złodzieje, nie wysyłają kodów. Jak wysłałem maila to zero odzewu. Dobrze że dałem „tylko” 25 zł… omijać złodziei.

7. marts 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Bardzo przepraszamy za opóźnienia, które mogły wystąpić podczas realizacji usługi. Jeśli do do dnia dzisiejszego nie otrzymał Pan zamówienia prosimy o odpowiedź na zapytanie wysłane poprzez serwis Trustpilot.

Zwykli oszuści

Zwykli oszuści, dokonałem zakupu opłaciłem i tyle widziałem cokolwiek. Kontaktu brak na wiadomości nie odpowiadają. Nie kupujcie bo stracicie tylko pieniądze

3. marts 2025

zŁODZIEJSTWO

zŁODZIEJSTWO, KUPIŁEM 2 KODY NA YOUTUBE PREMIUM NA PRÓBE, ZA MAŁE PIENIADZE W ODSTEPIE KILKU MIESIECY , WZGLEDNIE ZA 16 I 18 ZŁ. W obu wypadkach wyslali mi nieprawidłowe kody ktore nijak nie wchodzą. NIE KUPUJCIE U NICH. To ze ta strona działa to pokazuje jakie mamy tekturowe państwo. juz dawno ktos powinien ich zgłosić i zamknąć ten scam w pizdu. a tych złodzieji po sądach ciągać.

25. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niestety nie można ufać stronie…

Niestety nie można ufać stronie Kodypremium. Kupiłem kod za ponad 100zł , Niestety nie działał. Po złożeniu reklamcji długo czekałem na reakcję. Ostatecznie napisali iż dostawca ją uznał i od tego czasu brak odpowiedzi. Pisałem ponownie kilka razy ale dalej brak reakcji. Reklamacja od 4 lutego nie załatwiona. Inne portale są bardziej wiarygodne gdyż przy reklamacjach od razu odpowiadają albo zwracają kasę. NIE POLECAM STRONY KODYPREMIUN

24. februar 2025

super konta SPOTIFY

super konta SPOTIFY. Z wielką przyjemnością polecam tego sprzedawce.

23. februar 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Dziękujemy za miłe słowa!

lipa to jest i oszustwo

lipa to jest i oszustwo. nie dostajesz kodu, tzn. dostajesz ale błędny, a w kolejnym mailu jakieś sranie w banie o współdzielonym koncie. nie kupujcie tu, szkoda kasy

23. februar 2025

Szanowni Państwo,
Opinia, które została tutaj zamieszczona jest całkowicie nie powiązana z działalnością sklepu KODYPREMIUM.

Nie oferujemy żadnych współdzielonych kont! Wysłaliśmy zapytanie poprzez Trustpilot. Bardzo proszę o odpowiedź.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kupilem kod na 12 mc za 118 zlotych na…

Kupilem kod na 12 mc za 118 zlotych na ich innej stronie polskiekody.pl
Kod nie dzialal wyslali login i haslo do konta na ktorym jest tylko 1 mc. Nie kopowalem konta a kod. I nie na 1 mc a na 12 mc... Oszusci zgloszone Dawid Skąpski Lódz

22. februar 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Widzę, że po osobie, która napisała ten kod można określić, że jest zwykłym IODOTĄ. CZY UMIEJĄ PAŃSTWO CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? OSZUŚCI Z POLSKIE KODY . PL TO JUŻ STARY TEMAT!!!

Nie jesteśmy z nimi w żaden sposób połączeni. Skoro zostaliście oszukani należy zgłosić się do swojego banku, a on cofnie transakcje!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zakupione konto na trzy miesiące…

Zakupione konto na trzy miesiące przestało działać po miesiącu.Wszelkie prośby o rozwiązanie problemu pozostają beż odpowiedzi, reklamację zgłaszałem kilka razy. Nie przeszkadza to jednak firmie do przesyłania reklam i zachęcania do zakupu,to jest oszustwo

12. februar 2025

Oszustwo

Witam, kupiłem kod game pass ultimate core na 30 dni, początkowo chciałem na okres 12-24msc ale na szczęście miałem z tyłu głowy że coś może być nie tak. Kupiłem zatem klucz na 1 miesiąc, Przy próbie aktywacji pojawił się komunikat że klucz jest niepoprawny, zarówno na koncie microsoft, koncie xbox. Probowałem z komputera, telefonu i konsoli, za każdym razem to samo. Napisałem reklamację oczekując że otrzymam zakupiony kod, co zrobil sprzedawca? wysłał mi konto na którym rzekomo aktywował kod. Sprzedaż kont premium to popularny proceder w internecie i można je kupić dużo taniej, a w tym wypadku oszukują w opisie że sprzedają unikatowy kod który można wykorzystać na swoim koncie po czym wysyłają prawdopodobnie celowo błędy kod a przy reklamacji konto i kontakt się urywa. Nie polecam, jak chcesz kupić tanio i szukasz okazji tylko stracisz pieniądze!!

15. februar 2025

Besvarelse fra kodypremium.pl

Widzę, idioci z nkody KUPUJĄ OPINIE W SERWISIE Trutpilot i piszą nieprawdę o KODYPREMIUM

Sprawa została zgłoszona do serwisu Trutpilot oraz na drogę cywilną.

NIE POLECAM

Nie dostałem kodu gamepass tylko konto na którym jest kilka użytkowników i nie da się grać. Nie polecam

15. februar 2025

Szanowni Państwo,
Nie sprzedaliśmy w ostatnim czasie żadnego game pass.
Opinia nie dot. nas i jest krzywdząca. Trafiacie Państwo na nasz sklep kupując u oszustów, a później zamieszczacie opinie u nas o nie naszej działalności!

Zalecamy kontakt z faktycznym sprzedawcą.

SCAM

SCAM.
Sprzedają niedziałające kody, a w warunkach usługi info, że tylko pośredniczą i za nic nie odpowiadają, bo to nie oni. Po zamówieniu czekałem na kod YTP dobę. Przyszedł dopiero, gdy wysłałem maila. Kod nie zaakceprowany. Reklamacja i zero odzewu. Gorąco NIE POLECAM.

26. januar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.