Jeg har nu spist på Kobæk utallige mange gange og jeg kan da bare sige at ham tjeneren med lyse briller virker hurtig, sjov og dygtig Maden smager vidunderligt og stedet har en god hygge faktor... Se mere
Først og fremmest en virkelig dygtig tjener (Casper med brillerne), men i det hele taget unge og dygtige tjenere i restauranten. Casper (måske staves hans navn med K?) var hurtig i replikken, sjov o... Se mere
Fantastisk service og mad helt i top. Dejligt sted at nyde et godt selskab. Kasper Junior og Kasper Sommelier var passioneret og dygtige til at betjene selskabet. De unge fyrer Asger og Jeppe var top... Se mere
Vi har nu besøgt og spist på Kobæk caféen en del gange. Som så mange før have vi en sublim og virkelig dejlig oplevelse. Maden er vellavet og virkelig lækker. Super smagsoplevelse og indbydende visu... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid en kæmpe fornøjelse!!
Altid en kæmpe fornøjelse at gæste restauranten! Skøn betjening og lækre retter, hvor det skinner igennem på smagen og synet at alt maden laves fra bunden.
Har du en sød tand, så kan man også få de lækreste hjemmelavede kager og desserter.
Vi har efterhånden deltaget på deres forskellige arrangementer, som har været en enormt lækker gastronomisk oplevelse med hertil udsøgte vine.
Kan klart anbefales!
En perle på Vestsjælland
Jeg besøgte jer i weekenden og sikke en oplevelse, igen! I leverer gang på gang. God mad, vin og service. Vi kommer helt sikkert igen. Stor anbefaling herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟
super hyggeligt sted
super hyggeligt sted. Maden var så lækker og rigeligt af den. Betjeningen perfekt på trods af at der faktisk også var stort selskab så havde de overskud til os andre.
Ikke pengene værd, rigtig øv
Har altid haft de skønneste madoplevelser på Kobæk. Men må sige jeg var virkelig skuffet sidst, og det kostede 1500 kr. for 3 voksne og 4 børn uden vin eller øl….Børnemenuerne var steget fra 75 til 109 kr., samtidig med at portionerne også var reducerede….Så børnene blev ikke engang mætte..
Til de muslinger en af de voksne fik, var der ikke engang brød til…
Så tænker vi desværre må finde et andet sted, rigtig øv… Kender desværre flere med samme oplevelse rigtig øv..
På ingen måder prisen værd
Først og fremmest. Kedelige og urene plastik stole udenfor. Beskidt bord.
Bøf bearnaise, sovsen havde intet med en bearnaise at gøre. Den var tynd som vand og var højst en smørsauce med estragon. Pommes fritter fra frost - de klassiske bølgefritter. Kødet dødsyg udskæring. Ekstremt dyrt med københavnske priser. Servicen var ok, men heller ikke mere end det. Meget små “store” øl…
Udover: hvorfor ikke fjerne kerner fra citroner i citronvanden? Ikke særlig lækkert.
Helt klart et besøg hver🐥🐥🐥…
Langfredag 2022.Fik indtaget den skønneste Påskefrokost.ALT var lækkert og meget indbydende.(nåede ikke dessert da vi var meget mætte)
Påskefrokost den 14-4-2022
Var til påskefrokost (buffet) hos dem.
Maden var til 5 stjerner og tjenerne meget søde og venlige, men det "udenom" fungerede desværre bare ikke, hvilket virkelig var en skam.
Ingen ekstra tallerkner/bestik ved buffeen (skulle bruge det samme under hele spisningen), ingen håndsprit ved maden og det tog sin tid inden fadene blev fyldt op (vi var flere der rykkede for det).
Ovennævnte trak desværre anmeldelsen væsentlig ned.
Simpelthen det hyggeligste sted
Simpelthen det hyggeligste sted. Fantastisk service og mega lækkert stegt flæsk, slet ikke sidste gang jeg kommer her 😍
Et super hyggeligt sted
Et super hyggeligt sted, sød, sjov og venlig betjening og super lækkert mad til rimelige priser.
Kan kun anbefale dem og vi kommer helt sikkert igen😃✨
Gourmetmiddag
Lad mig sige det som det er:
Der var masser af smil fra personalet.
Alle retter smagte som alt det, du vil have mere af, altså fremragende.
Med den høje kvalitet, er prisen er svær at brokke sig over.
Det kræver et dygtigt menneske (Sandra) at lave en så velsmagende gourmetmiddag.
Tak for en dejlig aften.
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad.
vi har prøvet jeres aftenmenu og jeres frokost menu.
vi vil klart anbefale jer til andre.
Fantastisk sted
Som altid. Helt fantastisk mad. Vi fik treretters menuen med jomfruhummer, terres majore og rødgrød. Smagte fantastiskt, og man føler sig virkelig velkommen og hjemme.
Dårlig service
Dårlig service, har ikke tid til at servere til kunderne
Super dejlig madoplevelse
Har efterhånden spist en del gange på Kobæk cafeen, men denne aften toppede de med lækkerier.
Fik en dejlig forret “Kobæk Snacks” som virkelig var alletiders! Både for øjet samt smagen var der gjort et flot stykke arbejde👌🏼
Derefter fik vi bl.a “lammekrone”, som var perfekt tilberedt, og med udsøgt sammensat garniture.
“Husets tapas med alt incl” blev også valgt, og her er tale om en virkelig lækker madoplevelse ud over det sædvanlige, som jeg kun kan anbefale andre at kaste sig ud i👍🏻
Tak til Søren & Co for en vellykket aften hos Jer😊
Det bedste måltid jeg længe har fået!
Den bedste mad man kan få på hele…
Den bedste mad man kan få på hele Vestsjælland!
Servicen er helt i top og den bliver efterfuldt af lækker og smagfuld mad! Vinen er også noget helt specielt hvis man er til den slags ;)
Jeg anbefaler varmt alle at spise her.
Øv for en oplevelse
Havde reserveret bord flere dage for inden og bekræftigelse på dette, der var så ingen der kendte til reservationen, da vi ankom.
Fik så alligevel et bord, som nogle af jeres andre gæster så højlydt beklagede sig over at de åbenbart også var blevet lovet.
Fik bestilt drikkevarer og mad. Min mand og jeg bestilte jeres menu med kulmule mm. Mine 2 store sønner, wienerschnitzel og bøf bearnaise . Bøf bearnaise kunne man så ikke bestille, da kødet var udsolgt , så det blev til engelsk bøf.
Dikkevarer kom hurtigt , det er så også det eneste positive jeg kan sige om dette besøg hos jer. Kulmulen var kold og slatten. Så kom der ellers ikke mere mad. Efter at have ventet i 1 time og 15 min, var tålmodigheden opbrugt. Jeg så imelllemtiden også flere gæster opgive og forlade stedet. Så vi rejste vi os og ville betale for det vi havde fået.
Ved godt at tjenerne meddelte os da vi kom, at de havde travlt pga der også blev holdt bryllup. Men så må i jo lade være med at tage reservationer ind, hvis man ikke kan overkomme det hele. Der skulle også passes ishus , her var der også mange der opgav at blive betjent.
Men øv øv hvor fik i bare ødelagt en aften for min familie og jeg, som vi havde glædet os til. Det var en af årets skønneste sommeraftner og så måtte vi køre der fra uden mad og en ekstrem lang næse. Kunne ydermere ikke nå andre resturanter, da klokken var blevet for mange. Så kørte forbi Bilka og fandt noget spiseligt på hjemturen.
Så ingen anbefalinger herfra. Kør istedet til Ringsted og spis på Kokken og tyren det er topklasse.
Så hyggeligt sted og dejlig mad
Så hyggeligt sted og dejlig mad. Kan på alle måder anbefales. Vi kommer tilbage..😊
Hyggeligt sted ?
Hyggeligt sted ?
Men man har varer som man nedprioritere. Og hvorfor har man dem så ? For det giver ikke kommende glade kunder ? Vel..
Jeg synes i skulle sløjfe is salget når man alligevel giver udtryk for man ikke gider. Nu gider vi med garanti ikke og spise eller komme her.
Hyggeloig restaurant og god mad.
Hyggelig restaurant og god mad til rimelige priser.
Blåmuslinger og dansk bøf var til UG+, og vores bord var i nærheden af en hurtig tjener! Betjeningen var også behagelig, så det kan kun blive topkarakter.
H&B Kolding.