Folkene vi møtte var profesjonelle samtidig som de var empatiske. Vi var også fornøyd med oppfølging underveis. Det eneste jeg stusser på er at jeg ennå ikke har hørt fra steinhugger/selger av gravste... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg synes vi ble mottatt på en veldig fin måte. Våre ønsker ble etterkommet på en grei og profesjonell måte, og vi fikk se avdøde samme dag som vi oppsøkte dere. Vi takker også for opplysninger om p... Se mere
Skrevet af virksomheden

Dreggsallmenningen 36, 5003, BERGEN, Norge
Folkene vi møtte var profesjonelle samtidig som de var empatiske. Vi var også fornøyd med oppfølging underveis. Det eneste jeg stusser på er at jeg ennå ikke har hørt fra steinhugger/selger av gravsteiner.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Flott begravelse,fin utførelse,flotte blomster.Godt håndverk.takk for alle hjelp

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
God samtale rundt planlegging og fin gjennomføring av seremonien. Kan anbefales.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Vi var veldig fornøyd med Koba Christensen ifb med bisettelsen til min mor. Alt gikk som planlagt og det ble en fin minnestund for familien.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Vi er dypt takknemlig for den varme, respektfulle og profesjonelle hjelpen vi fikk ifm. vår fars bortgang. Fra første kontakt med Christer ble vi ivaretatt, og følte oss trygg på valget av byrå. Gravferdskonsulent Espen er en stjerne, og loset oss gjennom hele prosessen, og tok seg av alle ønsker og detaljer på en verdig og trygg måte. Han lyttet til våre ønsker, kom med gode råd, og sørget for at seremonien ble veldig fin. Vi ble møtt med ekte medfølelse og omsorg.
Vi kan på det aller varmeste anbefale Koba Christensen Begravelsesbyrå.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Meget behagelige folk å forholde seg til i en vanskelig tid.
Flink med å forklare alle nødvendige ting rundt dette med å ha en begravelse.
Så kan absolutt anbefale de til andre.
De var meget profesjonelle i den jobben. 👍❤️

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Jeg ble forklart tydelig og rolig alt det praktiske som må gjøres/utføres ifm et dødsfall, alt fra bisettelse til offentlige instanser mm. Det viste seg at Koba hjalp meg med alt, og det var en enorm lettelse midt i sorgen.

Verdig og fint
Godt ivaretatt het fra vi ringte til bisettelsen var oer.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Jeg synes vi ble mottatt på en veldig fin måte.
Våre ønsker ble etterkommet på en grei og profesjonell måte, og vi fikk se avdøde samme dag som vi oppsøkte dere. Vi takker også for opplysninger om priser og telefonnummer til gravferdsetaten i angjeldende kommune.

Profesjonelle og trygge.
Ivaretar pårørendes ønsker.
God informasjonsflyt og er lett tilgjengelige.

Fantastisk hjelp.
De som jobber der er så støttende og flinke.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Vi ble møtt med respekt og medfølelse hvor våre ønsker ble imøtegått med over all forventning. Selv ting vi ikke hadde tenkt på ble ivaretatt og gjorde dette til en minneverdig begravelse for alle som var til stede . Christer fra Koba Kristensen fortjener en stor takk fra familien.

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Than you especially to Espen but also to the whole team - however, without Espen’s reassurance and kindness and diligence I don’t know how I would have navigated this traumatic time than you so much

Besvarelse fra Koba Christensen Begravelsesbyrå
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.