Knuffelmakers Anmeldelser

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ik heb nog niets goeds ontvangen

Ik heb nog niets goeds ontvangen. Alleen de verkeerde want die van ons is elders geleverd.Gezien het feit dat het om ons overleden hondje gaat en er zo’n fout is gemaakt en een andere ontvanger hem nu in handen heeft, geeft geen fijn gevoel.

3. juli 2026

Het is fijn dat je niet overhaast hoeft…

Het is fijn dat je niet overhaast hoeft te beslissen.
Fijn dat wensen worden behandeld. De kinderen vinden het geweldig. En ervaren het als een steun. Wel vinden we de kosten erg hoog zeker als je meer knuffels wil bestellen. Hartelijke groet Paul en Marjan

18. juni 2026

Mooi knuffel

Het knuffel lijkt heel veel op mijn man,netjes afgewerkt en de communicatie was super goed verloopt. Jullie luisterde echt naar wat onze wens was. Wij zijn heel blij.

18. juni 2026

Fijn om te horen Timea ❤️

Fantastisch

Fantastisch! Onze zoontjes zijn zo blij met hun knuffel van hun broer. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!

29. maj 2026

Wat fijn om te horen ❤️

Veel liefs, team Knuffelmakers

Heel mooie knuffel, helemaal naar wens

Fijne duidelijke website om de knuffel te bestellen
Na de bestelling een hele fijne communicatie voor eventuele wijzigingen alvorens de bestelling wordt gemaakt
De knuffel is erg mooi geworden, helemaal naar wens

Besvarelse fra Knuffelmakers

Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent Manja, dankjewel voor de mooie woorden ❤️

Knuffelopa

Omdat ze een fantastisch mooie knuffel kussen van mij man voor mijn kleinzoon hebben gemaakt.
Die ontzettend lijkt op mijn man.

Dankjewel voor de mooie recensie Sandra 😊

Toppers die knuffelmakers

Ze maken de knuffel met alle liefde en zo verfijnd dat je je huisdier er echt in herkent dat geeft zoveel plezier en troost

Prachtige woorden Anita, dankjewel ❤️

Veel liefs, team Knuffelmakers

Het is voor mij niet echt op het eerste…

Het is voor mij niet echt op het eerste gezicht van dat ik denk ja dat is Tamara het is globaal zichtbaar maar mijn kinderen waren er heel erg blij mee en dat is het belangrijkste voor mij!

22. maj 2026

Besvarelse fra Knuffelmakers

Dankjewel voor de mooie recensie, en fijn dat de kinderen er blij mee zijn 😊

Veel liefs, team Knuffelmakers

De knuffelpoppen van mijn overleden…

De knuffelpoppen van mijn overleden man, en opa voor mijn kleinkinderen, waren zo mooi gemaakt, de kleintjes zijn er zo blij mee, en slapen met opa iedere nacht, en waar ze ook spelen, opa zit erbij, en met mijn kleindochter mee in haar poppenbuggy en mee thee drinken, echt zo bijzonder mooi voor de kleintjes, en heb er zelf eentje voor mezelf, en slaap ik mee,
Zo mooi en zo eender gemaakt!!!

13. maj 2026

Besvarelse fra Knuffelmakers

Ah we vinden dit zo mooi om te horen, daar doen wij het voor ❤️

Dank je wel

Er wordt mee nagedacht hoe de persoon zo getrouw mogelijk weer te geven. Mijn kinderen zijn heel blij met de knuffel van hun grootmoeder. Zo kunnen ze er mee knuffelen en blijft deze persoon visueel en tactiel een deel van hun wereldje

13. maj 2026

Besvarelse fra Knuffelmakers

Wat lief en fijn om te horen! Daar zijn we blij mee ❤️

Liefs, team Knuffelmakers

Heel mooi

Heel mooi!
De knuffel is echt mijn vader❤️

22. maj 2026

Besvarelse fra Knuffelmakers

Ah wat fijn om te horen! 😊

Liefs, team Knuffelmakers