Har netop afsluttet vores sag hos knudsgaardadvokaterne, vi fik deres rådgivning og hjælp i forbindelse med huskøb. Rigtig god oplevelse! God professionel og alligevel forståelig rådgivning. Yderst sk... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Advokat
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Advokat med speciale i ejendomshandel
- nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Advokatfirma
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Boligadvokat
Vi er et moderne advokatfirma, der tilbyder advokatrådgivning i hele Danmark til både private og erhvervsdrivende. Hos Knudsgaard Advokater vil vi være din foretrukne advokat. Vi udviser høj faglighed og hjælper dig bedst muligt med din sag.
Åboulevarden 3, 1. sal, 8000, Aarhus C, Danmark
- kontakt@knudsgaardadvokater.dk
- knudsgaardadvokater.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Vi havde advokat Rikke Felix Kjær og vi…
Vi havde advokat Rikke Felix Kjær og vi var svært tilfredse med hendes indsats
Vi var meget tilfredse med Knudsgaard i…
Vi var meget tilfredse med Knudsgaard i forbindelse med købet af vores hus.
Super tilfreds med alt
Vi havde Kasper som vores advokat i forbindelse med vores første huskøb! Vi var super tilfreds med måden Kasper guidede os godt igennem, og hjælp til, samt at han havde styr på det hele. Et super godt samarbejde :)
God og tryg oplevelse
Jeg købte min første lejlighed og har i den forbindelse været meget glad for Knudsgaard Advokater. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Let og overskueligt at vælge den ønskede pakke til en fast pris.
Vi købte sommerhus og benyttede…
Vi købte sommerhus og benyttede knudsgaards advokater.
Vi kan varmt anbefale deres faglige viden og effektivitet. Vi følte os trygge i hele forløbet
God kommunikation - let at forstå
God kommunikation - let at forstå.
Svarede gerne på spørgsmål og var nemme at kontakte hele vejen igennem.
Fair pris.
Jeg har været 100% tilfreds
Jeg har været 100% tilfreds, og kan kun anbefale andre at bruge Knudsgaard Advokater. De er dygtige, hurtige og taler et sprog man kan forstå 👌
Huskøb
Brugte Knudsgaard advokater til huskøb og har kun positivt at sige om forløbet.
Meget tilfreds med forløbet og…
Meget tilfreds med forløbet og rådgivningen hos Knudsgaard Advokater.
Gnidningsfrit forløb
Jeg brugte Knudsgaard Advokater til at gennemgå alle papirer ifm. køb af lejlighed i København.
Det hele gik gnidningsfrit, alle aftaler blev overholdt og ingen ubehagelige overraskelser da regningen kom.
Ikke lyttende advokat
Ifm. huskøb havde vi brug for en advokat til at tjekke købsaftale, dokumenter og skøde.
Der blev fra Advokatens(Rasmus) side ikke lyttet til vores behov, men kun forsøgt at sælge den "store pakke" og intet var til forhandling.
Vi følte os ikke hørt og nærmere at vi var til besvær..
Rigtig ærgerlig førstehåndsindtryk, som gjorde at vi valgte et mindre advokat firma, som var til at snakke og arbejde med.

Besvarelse fra Knudsgaard Advokater
Yderst kompetent rådgivning fra…
Yderst kompetent rådgivning fra Knudsgaard Advokater og Rikke Felix Kjær ifm. boligkøb. Rikke har igennem hele processen taget sig god tid til grundigt at gennemgå alle forhold i samspil med os, således at vi følte os godt klædt på hele vejen igennem.
Knudsgaard og ikke mindst Rikke kan varmt anbefales ifm. denne type opgaver.
Meget kompetent rådgivning
Meget kompetent rådgivning i forbindelse med huskøb. Hurtig, trygt og sikkert hele vejen igennem.
Vi vender 100 % tilbage, hvis vi får behov for advokatbistand igen.
Bedste anbefalinger
Hurtig reaktionstid.
Kompetent vejledning.
Behagelige mennesker.
Uden sammenligning bedste advokat ifm. ejendomshandel og lejer-rådgivning jeg har anvendt.
STOR ros til Rikke fra Knudsgaard Advokater
Har kun STOR ros til Rikke fra Knudsgaard advokater. Igennem hele forløbet været super professionel rådgivning og til rådighed når der opstod spørgsmål. Detaljeret gennemgang gjorde at vi aktiverede advokatforbehold og ikke endte med et fejlkøb. Super fleksible da der i vores endelige handel opstod behov for hurtig advokatgodkendelse - dette blev eksekveret indenfor få timer, hvilket at handlen kunne berigtiges. Vil klart bruge jer næste gang vi skal handle ejendom.
Fantastisk og detaljeorienteret vejledning
Jeg brugte Knudsgaard Advokater til mit boligkøb.
Hele vejen igennem oplevede jeg fantastisk service, og jeg vil mene, at det klart er de bedste advokater på markedet - de er utroligt detaljefokuserede. De har været en virkelig stor hjælp gennem mit boligkøb som førstegangskøber, og jeg kan ikke anbefale dem nok. 5 store stjerner herfra :-)
Som førstegangskøber og helt grøn var…
Som førstegangskøber og helt grøn var jeg noget usikker da jeg skulle købe bolig. Knudsgaard Advokater var meget hjælpsomme og jeg har været så tryg igennem hele processen. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter mig af Knudsgaard Advokater og kan varmt anbefale dem.
Altid været der når vi har haft brug…
Altid været der når vi har haft brug for dem, altid mødt os i øjenhøjde.
Har gjort brug af Knudsgaard af flere…
Har gjort brug af Knudsgaard af flere omgange, de har altid været tilgængelig og hjælpsomme. Kommer uden tvivl til at bruge dem igen.
Fik reserveret en tid
Fik reserveret en tid, som var givet væk, da jeg modtog papirerne fra sælger.

Besvarelse fra Knudsgaard Advokater