Knudsgaard Advokater Anmeldelser 270

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 51 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser virksomheden for deres professionelle og forståelige rådgivning, især i forbindelse med huskøb, hvor de følte sig trygge og velinformerede gennem hele processen. Mange fremhæver personalets engagement og evne til at gøre komplicerede juridiske forhold letforståelige, hvilket sparede dem for bekymringer og besvær. Den hurtige og effektive service, samt den personlige tilgang, hvor der blev taget hånd om alle detaljer, værdsættes højt af forbrugerne. Dog oplevede nogle få kunder mangelfuld kommunikation og en kølig, distanceret tone, især når behovet for hjælp opstod efter betaling. Disse anmeldere følte, at servicen forsvandt, og at rådgivningen var utilstrækkelig eller endda doven og uprofessionel, hvilket resulterede i en følelse af at være blevet brændt af.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange følte sig godt informeret, trygge og... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt, idet mange roser medarbejdernes professionalisme, engagement og... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, hvor mange fremhæver den professionelle rådgivning... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har netop afsluttet vores sag hos knudsgaardadvokaterne, vi fik deres rådgivning og hjælp i forbindelse med huskøb. Rigtig god oplevelse! God professionel og alligevel forståelig rådgivning. Yderst sk... Se mere

Vi er netop kommet i mål med vores boligkøb, og vi vil gerne sende en stor tak til Line Lundgaard Høgh og Maja Mailund Thomsen. Fra første møde har vi oplevet nærværende rådgivning, høj fagligh... Se mere

Vi har netop afsluttet en handel af en udlejningsejendom, hvor der bl.a. var nogle problemer ift. lejekontrakter samt tidligere AC indbetalinger. Advokat Kasper Hvolbæk Andersen tog os sikkert i h... Se mere

Vi brugte Knudsgaard Advokater i forbindelse med en bolighandel og har været yderst tilfredse med deres rådgivning. Der er blevet taget hånd om alle ting på en meget professionel måde og vi har... Se mere

1. nr. 2 af de 3 bedste virksomheder i Advokat
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Advokat med speciale i ejendomshandel
  3. nr. 2 af de 5 bedste virksomheder i Advokatfirma
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Boligadvokat

Vi er et moderne advokatfirma, der tilbyder advokatrådgivning i hele Danmark til både private og erhvervsdrivende. Hos Knudsgaard Advokater vil vi være din foretrukne advokat. Vi udviser høj faglighed og hjælper dig bedst muligt med din sag.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

Dårlig mengrad vudering

Mengrad var for dårlig og ikke beskrevet ordentligt af Alm brand og de ville ikke bruge det data de havde fået af lægen der lavede mit lægetjek og mengrad så jeg kontaktede knudsgaard advokater og de fik mig over til Rikke Felix Kjær og den hjælpe jeg har fået kan ikke beskrives med ord men altså wauw kæmpe hjælp hun har været der hele vejen igennem og vi fik det hele gjort ordentligt til sidst takket være Rikke så kan varmt anbefale hende

15. november 2024

Fremragende advokatbistand

Jeg har i november 2024 brugt Knudsgaard Advokater, herunder specifikt Advokat Kasper Hvolbæk Andersen i en sag omkring en hus/grund tvist.

Kasper har været en helt fantastisk støtte hele vejen igennem forløbet, og hans juridiske kompetance og hans menneskelige egenskaber har været udover det sædvanlige.

Jeg har følt mig ualmindeligt godt behandlet både juridisk og på det personlige plan gennem hele processen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Knudsgaard Advokat i almindelighed og Kasper i særdeleshed, hvis nogen skal bruge juridisk rådgivning 👍👍

DBH og tak Kasper.

Mvh
Mikkel

20. november 2024

Varme anbefalinger

Vi brugte Knudsgaard Advokater ifm. et huskøb. Rasmus gav os kompetent rådgivning hele vejen igennem og hjalp os med at skabe overblik over vigtige opmærksomhedspunkter. Vi følte os godt behandlet og i trygge hænder. De varmeste anbefalinger herfra.

16. oktober 2024

Varm anbefaling!

Kunne ikke ønske os mere kompetent og tryghedsskabende vejledning og juridisk hjælp ved vores huskøb! Sara og Maja var kompetente, tilgængelige og rolige fra start til slut i processen. Og så er de meget rimelige i pris. Varm anbefaling herfra.

1. november 2024

Køb af hus

Ved køb af hus kontaktede vi Knudsgaard Advokater, som gennemgik købsaftalen, som gjorde opmærksom på flere punkter der skulle afklares før handel kunne være endeligt. Det gav ro i maven og er meget tilfreds med forløbet fra hele teamet.

1. oktober 2024

den rigtige valgt

Sara og Maja, hjælpede med min lejlighedskøb, de gennemgik dokumenterne fra mæglerne og sælger og fandt relevant detaljer som jeg var ikke opmærksom. Hele processen var let og uden bekymringer. Pris var fornuftig og man skal ikke blive stresset på den administrativ arbejdet.

9. oktober 2024

Grund køb

Grund køb

Vi brugte Rasmus Kerval fra Knudsgaard Advokater til køb af grund. Vi fik en yderst grundig og kompetent rådgivning. Rasmus opdagede fejl fra sælgers mægler der havde opkrævet for meget i tinglysningsafgift fra os.
Vi har følt os trygge gennem hele processen og vi har hurtigt fået svar på spørgsmål. Alt i alt en god service de yder. Vi vil til hver en tid bruge dem igen hvis behovet opstår.

3. oktober 2024

Køb af hus

Vi kontaktede Knudsgaard Advokater i forbindelse med huskøb, og fik en helt sublim service af Kasper Hvolbæk Andersen. Kan kun anbefale Knudsgaard Advokater og Kasper!

4. november 2023

Køb af andelsbolig

Vi oplevede glimrende, transparent og professionel rådgivning i forbindelse med vores køb af andelsbolig, som kan være overvældende for førstegangskøbere.

Varm anbefaling herfra og stor tak til Sara Holm.

3. september 2024

5-stjernet bolighandel m. Kasper Hvolbæk Andersen

Vi brugte Knudsgaards Advokater til køb af lejlighed. Som førstegangskøbere kan det være forbundet med meget usikkerhed, men Kasper Hvolbæk Andersen har sørget for at vi har følt os trygge i alle dele af processen!
Gennem hele forløbet har vi modtaget professionel hjælp og vejledning, og ikke mindst hurtig reaktionstid på både mail og telefon. Kasper Hvolbæk Andersen og Susie Franck har stået for al kommunikation til ejendomsmægler – alt mens vi kunne læne os tilbage og være i trygge hænder. Med Kaspers detaljefokus, var vi på intet tidspunkt i tvivl om indhold og eventuelle opmærksomhedspunkter i handlen. Dette blev tydeligt kommunikeret til os på et niveau hvor alle kan være med.

Det bliver ikke sidste gang vi kommer til at vælge Knudsgaards Advokater!

26. august 2024

Boligadvokat

I forbindelse med bolighandel valgte jeg Knudsgaard Advokater, da de havde en Køberpakke med alt inklusiv nødvendige ydelser, og rådgivning inden for boligkøb til en fornuftig pris.
Korrespondance har været over telefon og mail og jeg er blevet rådgivet kompetent af Mads Knudsgaard herunder grundig gennemgang af købsaftalen og alle spørgsmål blev imødekommet. Mads Knudsgaard har yderligere hjulpet med korrespondance til mægler og har været tilgængelig under hele forløbet og tog sig den tid det krævede.
Mads Knudsgaard rådgav mig hensigtsmæssig til at jeg fik lavet et el-tjek, i det der ikke laves tilstandsrapporter i lejligheder. Dette var et brugbart råd, da det viste sig at der var flere ulovlige forhold, som kunne håndteres under handlen.
Jeg har haft et godt samarbejde og venligt samarbejde med Mads Knudsgaard fra Knudgaard Advokater under min bolighandel, som har resulteret i at jeg fik den tilstrækkelige hjælp under hele processen og været glad for det.

16. august 2024

Køb af lejlighed

Vi brugte Knudsgaard Advokater i forbindelse med køb af vores lejlighed. Fra start til slut var vi hele tiden orienteret om, hvor vi befandt os henne i processen. Yderst begrænset hvad vi selv skulle foretage os, da advokater og sekretæren i samarbejde tog sig af alt korrespondance med ejendomsmægleren. Alle spørgsmål blev besvaret hurtigt af advokaten og sekretæren, uanset hvornår vi kontaktede dem! Klar femstjernet oplevelse og bestemt pengene værd!

16. august 2024

Den største anbefaling herfra

Jeg valgte Knudsgaard Advokater udfra de flotte anmeldelser på Trustpilot, og jeg blev bestemt ikke skuffet.
Rikke Felix Kjær og sekretær Cita Hansen har været meget hjælpsomme og professionelle og det har været trygt at købe bolig med dem på sidelinjen. Får jeg brug for hjælp en anden gang, bliver det helt sikkert Knudsgaard Advokater

31. juli 2024