Knowledgecottonapparel Anmeldelser 2

2,9

2,9

Middel

Løber fra deres aftaler

Jeg havde fået en jakke i gave, hvor lynlåsen desværre gik i stykker. Da jeg ikke ved hvor den er købt, så henvender jeg mig til deres kundeservice, for at høre hvilke muligheder jeg havde. Jeg gjorde opmærksom på i første henvendelse, at jakken var en gave, samt at jeg ikke kunne finde den præcise model på deres hjemmeside.

De siger at en del af deres service er, at de vil betale for at en professionel skrædder laver lynlåsen. Det eneste jeg skal gøre er at sende regningen videre til dem.

Jeg synes det er en super service og understøtter deres bæredygtighed super fint.

Da jeg så har betalt 400 kr til en skrædder, så sender jeg kvitteringen fra skrædderen videre. Nu får jeg så at vide at de skal have et købsbevis for at jakken er købt hos dem. Et bevis jeg ikke har og gavegiveren ej heller har.

Havde de sagt at de ville køre det som en reklamation eller sagt at de skulle bruge et købsbevis, så havde jeg fundet en anden løsning. Men nu sagde de direkte at det var en service, som de gerne vil yde, for at understøtte deres bæredygtighed.

Jeg blev tilbudt en rabatkode til deres hjemmeside, men det ville min lokale skrædder sjovt nok ikke tage som betaling for hendes ydelse.

Det er utrolig grimt at indgå en aftale om at jeg som forbruger kan lave et udlæg og så derefter lave om på betingelserne for at få pengene tilbage for mit udlæg. Især når det er deres eget løsningsforslag, som de endda siger er en service de yder.

25. november 2024

Tager ikke ansvar for ringe kvalitet

OBS. Denne anmeldelse handler ikke om KCA's webshop, men om brandet og forretningen bag. Jeg har tidligere købt flere KCA varer og har faktisk været godt tilfreds, men nedenstående oplevelse har medført at jeg ikke længere lægger penge her. Jeg købte to ens trøjer via Boozt - FORREST o-neck basic - Rund hals i lyocell. Da den første gik op eller trevlede i strikken ved venstre bryst antog jeg at jeg måtte have revet den op på noget. Da den anden gjorde akkurat det samme og samme sted, fandt jeg ud af at det skyldtes velcrolukningen på en jakke af samme mærke, Knowledge Cotton Apparel. Efter henvendelse til dem, har jeg fået den besked at jeg må reklamere overfor forhandleren af trøjerne, Boozt - samt at KCA ikke er juridisk forpligtet til en erstatning. Forretningsetisk, ikke en tilgang jeg sympatiserer med, hvorfor det er slut med at købe flere varer af dette mærke. Boozt tog selvsagt ikke ansvar for at KCA producerer varer af ringe kvalitet, hvilket er forståeligt nok.

8. maj 2022

Er dette din virksomhed?