Bestilte på alle mulige måder uden held til gennemførsel af ordre. Både visa og Mastercard Valgte derfor med bank overførsel. På ordren stod der at det ville blive sendt 10/4/2026. Den 11/4/2026 f... Se mere
Jeg bestilte udstyr lørdag den 28-02-2026 og modtog det tirsdag 03-03-26. Alt var som det skulle være og i den kvalitet jeg forventede. Jeg syntes de har nogle gode priser, god service og l... Se mere
Hurtig afsendelse gode priser og skarp service GLS smed desværre pakken væk fik hurtigt pengene tilbage og og ny pakke afsendt
God oplevelse, ok priser og levering indenfor fornuftig tid. Kommer gerne igen og er glad for mine produkter.
Are you a fan of real quality products? We test all our products ourselves and have selected the sharpest knives or the strongest torch for you. On Knivesandtools.co.uk you will find superior quality kitchen knives, torches, pocket knives, binoculars at the best possible price. Cooking and outdoor enthusiasts have come to the right place here.
laan van westenenk 8, 7336 AZ, Apeldoorn, Holland
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig levering og god værdi for pengene.
Valgte derfor med bank overførsel. På ordren stod der at det ville blive sendt 10/4/2026. Den 11/4/2026 fik jeg en mail om at ordren var annulleret 😡 fordi den ikke var betalt. Forstår ikke hvordan.
Nu har jeg anmeldt transaktionen som svindel hos min bank da det var min eneste måde at, måske, få mange penge tilbage. En meget skuffende oplevelse.

Besvarelse fra Knivesandtools
Jeg bestilte udstyr lørdag den 28-02-2026 og modtog det tirsdag 03-03-26.
Alt var som det skulle være og i den kvalitet jeg forventede.
Jeg syntes de har nogle gode priser, god service og levering, så jeg vil helt sikkert handle der igen.
Mvh
Lars
Bestilte et multitool. Og fik en mail om at ordren ikke var gået igennem, og derfor blev annulleret.
Så jeg placerede en ny ordre, og fik en ordrebekræftelse på denne.
Dagen efter får jeg så at vide at jeg har 2 ordrer, som er blevet pakket og gjort klar til at blive sendt afsted.
Jeg skulle kun have én, og placerede kun ordren igen, fordi jeg fik mail om at den første ordre blev annulleret.
Jeg kontakter kundeservice, og beder dem om at rette fejlen, og lade være med at sende begge afsted, da der tydeligvis er sket en fejl i deres system.
Men det kan åbenbart ikke lade sig gøre at tage en pakke fra, når først den er blevet placeret i bunken.
Jeg gør opmærksom på at fejlen ligger hos dem og at de derfor må få løst problemet, da jeg ikke er interesseret i at købe 2, og de har ikke gidet at svare på mine mails siden.
Så nu har jeg betalt for 2, og modtaget 2 stk, selvom jeg kun skulle have én.
Og de virker komplet ligeglade.. så ligeglade at de ikke engang gider at svare deres kunder, som har handlet hos dem mange gange.

Besvarelse fra Knivesandtools
Hurtig afsendelse gode priser og skarp service
GLS smed desværre pakken væk fik hurtigt pengene tilbage og og ny pakke afsendt
Kæmpe udvalg til de helt rigtige priser . Super hurtig levering. Fra Holland til Danmark på 2 dage . Perfekt
En rigtigt god oplevelse at handle her. Produkterne er gode. Så det kan bare anbefales
Møg butik. De har knive på lager og man bestiller det og venter 4 måneder og msn høre ikke fra dem eller får varene. De påstår de ikk har det på lager plus de påstår de får det på lager. Men det sker aldrig. Jeg kan vælge en anden kniv som jeg kan vælge fra via et link. Når man så vælger en anden kniv vil de have jeg betaler mere. Og det vil jeg ikke. Nu skal jeg refundere alle mine penge. Men det kan man ikke da de skal have mit iban nummer og bic kode. Hvad er det for noget møg

First time I bought from KaT, not the last
Helt perfekt og hurtig levering. Klart min anbefaling med på vejen 😉👍🏻
Waaauuuu
Det er perfekt
Hjemmeside er fin ordrebekræftelse, tracking det kører bare.. min vare kom hjem simpelthen så hurtigt. Feeeedt mand
Her køber jeg næste gang samlingen skal udvides. Tak fra mig.
Den er nem at bruge. Prisen er god. Hurtigt modtaget
Det fungerer bare fra bestilling til modtagelse af ordre, og jeg kan kun anbefale andre at handle her.
De bedste hilsener
Martin
Super selection,fine prices and fast delevery...👍👍👍👍👍