Ik had een telefoonhoesje en screen saver besteld, nooit ontvangen. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben direct de bestelde artikelen naar me toegestuurd. Een zeer tevreden klant X... Se mere
De naam "knaldeals" wekte niet gelijk vertrouwen, maar deze firma is werkelijk TOP!!! Een hoesje, voor een OnePlus Nord4, die officieel nog nergens te verkrijgen was, werd binnen 24uur geleverd, z... Se mere
Iphone 12 pro max waterbestendig hoes aangekocht. Bij uittesten liep er gewoon water in mijn telefoon. Deze meteen retour gedaan, ik krijg te horen dat ik geen geld terug kan krijgen omdat deze niet m... Se mere
Snelle (eerst foutieve) levering maar echt waardeloze service. Weigeren te luisteren, beroepen zich op algemene voorwaarde en je hebt pech gehad als klant. Waardeloze bol.com partner. Ik wilde ear... Se mere
Om Knaldeals.com
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Zilverlinde 24A, 7131 MN, Lichtenvoorde, Holland
- 088 - 6500 550
- klantenservice@knaldeals.com
- knaldeals.com
Voor elke smartphone een hoesje.
Voor mijn telefoonhoesjes en screenprotectors kom ik al gauw weer bij knaldeals terecht.Goede kwaliteit,goed verpakt en snelle levering.
ik had het vekeerde besteld en de…
ik had het vekeerde besteld en de afhandeling was toppie! en natuurlijk het juiste ontvangen.
Echt een knallend service
Een hele goede product en verzend paket. Het kwam heel thuis, geen schade. Echt een top website 👌👏
Ik had een beschermhoesje voor m'n gsm…
Ik had een beschermhoesje voor m'n gsm besteld en dat was zeer goed maar ook een beschermglas en dat is kapot toegekomen

Besvarelse fra Knaldeals.com
Zeer tevreden van onze cover
Precies wat ik Verwacht hat van de…
Precies wat ik Verwacht hat van de afwerking tot de Kwaliteit Perfect.
Makkelijk te bestellen en betalen
Makkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering, geleverd wat ik heb besteld en goed verpakt. Tevreden over het hele proces.
goede en snelle levering volgende keer…
goede en snelle levering volgende keer zeker weer hier bestellen toppers
Correcte en stipte uitvoering van de…
Correcte en stipte uitvoering van de bestelling. Positieve ervaring voor een volgende aanschaf
Wat een waardeloze zaak
Wat een waardeloze zaak. Retourneren moet jezelf betalen.
Dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Besvarelse fra Knaldeals.com
Ik ben heel tevreden volgende maand op…
Ik ben heel tevreden volgende maand op nieuw bestellen
Snelle levering
Goed artikel
Goed artikel, snelle verzending. Helaas was tante Pos niet zo snel ....
jammer dat je bij retouneren moet…
jammer dat je bij retouneren moet betalen!!!!
als ik het product bij bol.com bestel wat ook van jullie afkomt kan ik gratis retouneren.
ik bestel in het vervolg bij bol.com

Alles prima!
Duidelijke website, correcte prijzen, snelle verzending.
Alles SUPER !
Prima webwinkel
Goede service, goede informatie en snelle levering