Altid godt arbejde
Jeg har i mange år, brugt KM Pitstop og med stor tilfredshed.
Service og reparation har været 100% i orden
Jeg kan varmt anbefale værkstedet
Anker Poulsen
Jeg har i mange år, brugt KM Pitstop og med stor tilfredshed.
Service og reparation har været 100% i orden
Jeg kan varmt anbefale værkstedet
Anker Poulsen
Rigtig god oplevelse hos KM Pitstop. Vi stod og skulle på skiferie, da vores bil begyndte, at lave en lyd. Vi kontaktede værkstedet og de fik presset vores bil ind i deres ellers fyldte kalender. De fandt hurtigt problemet på bilen, fik den fikset og vi kunne køre glade på ferie. Kommunikationen var klar og arbejdet blev udført præcis som aftalt. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed.
Det er rart at finde et værksted, man kan stole på, når det gælder ens bil. Jeg kan helt klart anbefale KM Pitstop til andre, der ønsker pålidelig og effektivt arbejde.
Jeg har brugt KM Pitstop gennem flere år, og jeg har altid følt mig godt behandlet. Servicen er venlig, ærlig og professionel, og man får altid tingene forklaret på en ordentlig og ligefrem måde. Det betyder også meget, at man altid får oplyst prisen på det, der skal laves inden arbejdet går i gang. Det skaber tryghed, gode forventninger og ingen ubehagelige overraskelser. Priserne er fair, og jeg har aldrig været utilfreds, hverken med kvaliteten af arbejdet eller den service jeg har fået. Det giver stor tryghed at komme et sted hvor man ved, at man er i gode hænder.
Jeg har betalt fuldt beløb for service og ekstraarbejde på min bil (faktura nr. 106740), men har stadig ikke modtaget svar på mine e-mails.
Jeg har bedt om dokumentation for udskiftede dele, fejlkoder og bekræftelse på, at arbejdet er registreret korrekt i servicebogen.
Især lambdasonden og det ekstraarbejde, der er faktureret, virker urimeligt dyrt sammenlignet med normale priser.
Før aflevering havde jeg fået foretaget en fejlaflæsning et andet sted, som viste, at kun én A/C-sensor muligvis skulle udskiftes dette blev ikke accepteret af værkstedet.
Jeg oplever manglende kommunikation, tvivlsom servicepraksis og manglende dokumentation og ønsker, at dette registreres som en klage hos Trustpilot.
Gule kant
Vi blev SÅ lykkelige, da vi fandt KM Pitstop på Hvidovrevej, for vi havde længe ledt efter en mekaniker med integritet. Peter har derfor de sidste par år repareret vores gamle bil, hver gang der opstod problemer. Han siger tingene, som de er, finder altid en løsning og arbejder hurtigt. Der har ikke været det, som Peter ikke kunne klare. Tak for rigtig god service gennem mange år.
God og hurtig service.
Peter er en dygtig og kompetent mekaniker.
Fik med kort varsel skiftet stabilisatorarme -"kødben". Hurtig og kompetent arbejde til rimelig pris - vil bestemt benytte mig af KM Pitstop igen. Tillid er ALT. ;-)
Jeg skulle have skiftet tandrem samt ordnet at min bil ikke mistede kølervæske. Jeg var en smule presset da jeg skulle køre en rimelig lang tur på skiferie. Både tandrem og kølervæske blev ordnet og jeg kunne køre trygt på skiferie - hele vejen frem og tilbage uden at bilen brokkede sig. Personalet var i øvrigt gode til at tage telefonen eller ringe tilbage hver gang.
Super service og god rådgivning. Yderst tilfreds.
16.3.2020 fik jeg lavet service på min kones bil hos KM Pitstop på Hvidovrevej 80G efter at have udtrukket dem blandt flere forslag på Autobutler.dk.
Da jeg skulle have bilen retur, sagde mekanikeren, at bremseskiverne var nedslidte og snart skulle skiftes. Han gav mig oven i købet en pris på det.
Jeg var lige ved at sige: "Lav det", men besindede mig.
Det viste sig at være et godt valg, for her mere end et halvt år senere, har jeg haft bilen til lygte, dæk, batteri- og ikke mindst BREMSEkontrol hos FDM. Bilen kom ud helt uden anmærkninger. Eller med andre ord: Bremserne fejler intet (og den bremser da også fint).
Det siger sig selv, at det er sidste gang, jeg benytter KM Pitstop, og jeg kan kun opfordre andre til at gøre det samme.