Köpte i maj erbjudandet om köp 3 rosplantor betala för 2. Små rotäkta plantor till riktigt bra pris. Vi gjorde en chansning o är supernöjda! Planterade först o stora krukor för att sedan plsntera i r... Se mere
Jag har handlat mycket växter och är mycket nöjd. Sist köpte jag en vext och det tag längre tid med posten. Växter var dåliga och gjorde en reklamation. Det gick snabbt att behandla det och fick nya v... Se mere
Jag beställde buskar, dem fanns i lager när jag beställde. Men det kom bara en av tre, efter lång leveranstid. Inget meddelande om det innan. Så dåligt! Ja dem ber om ursäkt å man får en gratis frakt.... Se mere
Nu efter fyra veckors försening fick jag mina 10 sparrisplantor! Med tanke på mitt tidigare inlägg och oro så måste jag skriva att alla 10 rötter var i väldigt gott skick och fuktiga vid öppning av pa... Se mere
En renodlad nätbaserad handelsträdgård. Etablerad 2007 med idag nästan 50 000 kunder per år. Skickar frö, lök, knölar, rötter, sättor och t.o.m plantor i paket till ombud eller direkt till dörren över hela Sverige. Ger alltid 100% transportgaranti. Vi arbetrar inte aktivt med Trustpilot men har den öppen och besvarar i möjligaste mån spontana kundomdömmen. Därav de ringa antalet. Vid frågor når du oss på: hello@klostra.se
Svarer typisk inden for 2 uger
Halvdöda till döda växter trots att jag…
Halvdöda till döda växter trots att jag hämtade varorna samma dag ja fick veta att de kommit men det var kanske inte så konstigt med tanke på att växterna fraktades åt olika håll i lådan. Jag fick inte heller alla varor jag beställt. När jag pratade med kundtjänst var de också väldigt otrevliga. Jag fick tillbaka pengarna för varorna som var helt döda men kommer inte beställa från dem igen.

Perfekt service
Perfekt service! Kom på utlovad tid väldigt välpackat och fina plantor.Extra plus för att utförlig skötselbeskrivning medföljde. Kvalitet!
Fantastisk service och fina produkter
Usel reklamationshantering
Jag fick min leverans av diverse produkter från Klostra den 8 april. Jag fick sättpotatis men inte den sort jag hade beställt. Samma dag skickade jag ett Mail om det inträffade. Idag är det den 21 april och min potatis är fortfarande inte skickad. Min reklamation lades upp som en ny order och därmed sist i kön av leveranser som ska skickas ut. Jag har haft en lång maildialog med kundservice, men nu jag har gett upp. Har inte varit med om så oprofessionell hantering av en reklamation tidigare. Efter detta förvånar inget.

Besvarelse fra Klostra Handelsträgård AB
2 veckors försening och avrivna…
2 veckors försening och avrivna etiketter på potatisen. Så jag får väl gissa. Förra gången var det också försening och uttorkade pepparrötter.
Jag var mycket irriterad på Klostra när jag gav dom 1 stjärna.
Men efter all hjälp jag fått så måste jag rosa dom också.

Besvarelse fra Klostra Handelsträgård AB
Snabb leverans och mycket fina plantor…
Snabb leverans och mycket fina plantor med god livsduglighet. Alla har klarat sig och frodas. Jag hittade dessutom en del spännande chilisorter.
Rekommenderas.
Fina knölar/lökar
Fick fina knölar/lökar, leveransen var snabb och den lilla kommunikation vi hade var god. Jag kommer att skicka efter från dem igen!