Klosterhedensvildt.dk Anmeldelser 50

3,5

Bestilte en dyreryg på 1,63kg. Efter afpuds var der 1,16 kg tilbage.Udfra deres hjemmeside burde der være kød til 5,5 person. Vi var heldigvis kun 4 og der var ikke for meget kød Det fremsendte... Se mere

Bæredygtigt og fedtfattigt nyrøget pålæg og pølser i aller bedste kvalitet Skønne vestjyske specialiteter af danske dyr fra Klosterheden og de danske godser. Anderledes og lækkert ❤️ Tapas kan var... Se mere

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk fritlevende vildt i særklasse

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

Fuskerfirma

Fuskerfirma! Sender hakket kød, som er optøet ved ankomst. Vil kun refundere købet, hvis jeg beviser, at jeg har destrueret den optøede vare. De har sendt en fejlbehæftet vare. Den har jeg nu ansvaret for, og de skal erstatte den fejlbehæftede vare. Hvad jeg måtte ende med at gøre med den fejlbehæftede vare, fodre hunden eller andet, burde rage dem en skovskid.

13. april 2026

Kære Jonas

Vi kan godt forstå, at du er utilfreds med din oplevelse – det tager vi alvorligt.

Vi har forsøgt at være i dialog med dig for at finde en løsning, men for at kunne behandle din sag korrekt, har vi fortsat brug for den nødvendige dokumentation. Uden den har vi desværre ikke mulighed for at vurdere forløbet eller tilbyde kompensation.

Vores produkter sendes under kontrollerede forhold og med løbende test af emballage og køleelementer, så de holder sig kolde under transport, i forhold til hvilken tid det er på året.

Men som også fortalt til dig tidligere - sendes produkterne under optøning. - Det står også i vores handelsbetingelser. Og det er nøjagtig som alle andre fødevarevirksomheder gør når det skal sendes.

Derfor kan du ikke forvente fuldt frosne varer.

De må ikke være fuldt optøede ved ankomst, og netop derfor er dokumentation afgørende, hvis noget ikke er som forventet.

Hvis du ønsker, at vi skal gå videre med sagen, er du meget velkommen til at sende billeder af varen og emballagen.

Ellers betragter vi sagen som afsluttet fra vores side.

Peter Astrup

Dyreryg-spild alt for høj

Det fremsendte lignede overhovedet ikke det billede de havde på hjemmesiden.
Med det spild der har været bliver kg prisen alt for høj

Hej Peter
I svaret skriver du at I ikke har mulighed for at give yderligere kompensation. Det skal præciseres at der er ikke givet nogen form for kompensation.
Jeg har tidligere købt dyreryg hos jer , men aldrig med så meget spild som denne.

26. marts 2026

Besvarelse fra Klosterhedensvildt.dk

Tak for din tilbagemelding.

Vi har været i dialog omkring sagen tidligere og har gennemgået forløbet. Som nævnt er dyreryg et naturprodukt, hvor der vil være variation i både fedtlag og udbytte efter afpudsning. Vi vælger at lade fedt sidde på for at sikre den bedst mulige smag og kvalitet ved tilberedning, men vi har forståelse for, at det kan opleves anderledes fra kundens side.

Vores portionsangivelser er vejledende og baseret på gennemsnitlige udskæringer, og vi kan desværre ikke garantere et præcist udbytte i alle tilfælde.

På den baggrund har vi ikke mulighed for at tilbyde yderligere kompensation i sagen.

Vi tager naturligvis din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre både produktbeskrivelser og forventningsafstemning.

Mvh
Peter Astrup
Klosterhedens Vildt

Refundering dagen før levering

Bestilte kød og vin d 6 Maj, dagen før levering (som var d 21/05) valgte de at skrive delvis refundering, fordi de ikke havde det kød.
Hjemmesiden viste at de have kødet, Simpelthent dårlig service, at ikke engang tilbyde noget reserve..

så hvis du som mig forventer gæster og godt kunne tænke dig noget vildt så hold dig væk herfra.

Opdateret svar.

I kan jo gennemgå jeres beholdning og skrive til kunderne i god tid omkring fejl på lageret, jeg står med en middag i overmorgen der ikke bliver til noget fordi i ikke melder ud i god tid, bestilling blev jo foretaget d 6 maj og i melder først ud dagen før afsendningen, jeg syntes det for ringe.
Så jeg beholder min 1 stjerne til jer fordi det dårlig service.

21. maj 2025

Hej Mads

Tak for samtalen tidligere i dag.

Vi får dagligt mange bestillinger, via vores webshop. Desværre var der på dette tilbud en lagerfejl, som gjorde at du og nogle andre har kunnet bestille mere end vi havde på lager. Det beklagede jeg, også telefonisk til dig.

Jeg vil blot understrege at det bestemt ikke er normalen, og vi forsøger hele tiden at webshoppen er så up to date som overhoved muligt.

Ordren er selvfølgelig annulleret og refunderet som ønsket.

Alt var perfekt

Jeg bestilte en vildsvinekølle før jul. Prisen var rimelig. Jeg kunne selv bestemme det præcise tidspunkt for levering. Fragtmanden, som i øvrigt var klædt som julemanden, leverede inden for minuttet. Stegen, som vi spiste nytårsaften var helt perfekt.
Tak for det og godt nytår.

1. januar 2025

Skøn, smagsfuld og nem tilberedning.

Super dejlig nytårsmenu, som smagte skønt. Andebomberne var en nyhed for os, med en skøn andesmag og letkrydret panering. Krondyrfilten var det skønneste rene møre kød uden en sene, og jordbær moussen en dejlig afslutning. Varerne kom som lovet og lige til at ligge i køleskabet og tilberedningen kunne ikke være nemmere.
Så jeg gav gerne en stjerne mere hvis muligt.

31. december 2024

Super god service

Jeg bestilte en dyreryg fra Klosterhedens Vildt kort før jul. God hjemmeside, God kommunikation. Men efter, at Klosterhedens Vildt havde afsendt kødet, gik det galt for fragtmanden, som kørte rundt med kassen med kødet i 2½ døgn med det resultat, at den frosne dyreryg til Nytårsaften var næsten helt optøet.
Jeg ringede til Klosterhedens Vildt, og selv om det jo ikke var deres fejl, fik jeg straks og uden vrøvl tilbudt at få sendt en ny dyreryg, hvilket jeg takkede ja til. Dagen efter - Lillejuleaftensdag - ringede en meget venlig dame fra firmaet for at sikre sig, at jeg havde fået besked om leverancen, og jeg fik at vide, at jeg bare kunne ringe, hvis kødet ikke ankom som aftalt samme dag. Det gjorde det om eftermiddagen, stadig helt frossent og lige til at lægge i fryseren.
Det er bare virkelig god service - tusind tak!

Søren Lyder
Roskilde Kloster

23. december 2024

Altid godt

Altid høj kvalitet og ender altid som en lækker ret hvis man ved hvordan man bruger kødet. Har altid imponeret venner og familie på besøg! At man også støtter fritgående dyreavl i processen er en god bonus.

27. september 2024

Har fået leveret to gange

Har fået leveret to gange. Første gang var kødet delvist tøet op, anden gang bestilte vi blandt andet hakket dådyr, men efter at forsendelse er afsendt få viben mail om at de er løbet tør for for dådyr og har sendt krondyr i stedet. Krondyr er i min optik en forringelse i forhold til det bestilte, så ret dårlig stil at sende det først og så derefter sende en mail om ændringen.

11. marts 2024

En meget fin håndtering af vores ordre

En meget fin håndtering af vores ordre, da vi ringede ind. Det blev rettet op på den bedste tænkelige måde, så det er ikke sidste gang, vi handler der. Dog trak det ud med returnering af vores tilgodehavende, derfor kun 4 stjerner. Men alt i alt en god oplevelse.

22. august 2024

Bestem ikke værd at køre efter

Bestem ikke værd at køre efter. Reklamere meget på facebook, men når man så kommer en torsdag kl 12.15 og vil købe tapas, er svaret:" det er udsolgt". Ikke noget med " kan i vente 1/2time så laver jeg en, ellers har vi.....". Ligger langt ude midt i ingenting og service er også ingenting. Spar køreturen og køb dit kød andet sted.

Efter svar: Det står der intet om nogen steder og nej en gang at køre forgæves er nok. Der er masser der gerne vil sælge.

25. juli 2024

Kære Carsten

Tak for din bedømmelse.

Som udgangspunkt er vores tapas en bestillingsvare, så vi kan holde det så friskt som muligt til jer som forbrugere. Havde du blot ringet i forvejen, kunne vi have guidet dig til at køre til vores butik i Struer. Det er her vores tapas bliver produceret, og de vil altid have en buffer i et eller andet omfang.
Derfor kunne Martin som tog imod dig i butikken heller ikke tilbyde at lave en tapas til dig mens du ventede fordi vi ganske enkelt ikke har faciliteterne hertil i vores gårdbutik.
Vi håber du har mod på, enten at bestille via vores webshop eller i en af vores butikker en anden gang :)

Hensynsløs opførsel!

Jeg modtager bunkevis af spam fra Klosterhedens Vildt, på trods af at jeg aldrig har givet dem lov til det og flere gange har påpeget fejlen overfor dem.

12. juni 2024

Kære Mike.

Jeg må indrømme at vi er meget overrasket over denne anmeldelse.

Vi har ikke registreret dig som kunde, og ud fra vores mail liste kan vi ikke genkende en mail, hvorpå det skulle være din (hvis din mail altså indeholder ordet "mike").

Vi kan ej heller se du har kontaktet os, hverken via telefon, eller på mail om at dette skulle være et problem i fald du får mails fra os.

Du er velkommen til at ringe direkte til mig, så vi kan få løst dette.

Mvh.
Peter
Direktør

Klosterhedens Vildt A/S

God service, godt kød.

En dejlig oplevelse. En god kommunikation mellem Klosterheden og mig.
Havde bl.a. bestilt en dådyr kølle på 2,7 kg, men fik leveret en på 3,4 kg uden merpris, og den var så mør at vi ikke rigtig skulle bruge knivene.
Også de røgede fasanbryst smagte fantastisk. En fantastisk fødselsdagsmiddag.

10. maj 2024