Een Greenwich Bookcase voor iPhone 12 gekocht. Prachtig product dat de hogere aanschafwaarde zeker waard is. Alleen de verpakking waarin de case geleverd wordt is al een feestje om open te maken. Meer... Se mere
Ik had om wat schriftelijke informatie gevraagd over mijn bestelling. Het antwoord daarop kwam niet alleen zeer snel, maar was ook heel uitgebreid, begrijpelijk en volledig.
Ik ben héél erg tevreden over zowel de geleverde service, snelle bezorging inbegrepen van Kloegcom.nl alsook over de kwaliteit van mijn aangekochte smartphonehoesje! Wat ik ook erg waardeer en nuttig... Se mere
Alles is voorspoedig gelopen vanaf de bestelling tot aan de levering! Top! Prachtig mooi stijlvolle telefoonhoes van zeer goede kwaliteit! Het is de prijs waard! Echt aan te bevelen! Het product was o... Se mere
Specialist in exclusieve telefoonhoesjes, tablet hoesjes en alle accessoires sinds 2008. √ Luxe merken √ Eigen voorraad √ Gratis levering √ Beoordeeld met 9,7
Plaggenweide 23, 3223 NK, Hellevoetsluis, Holland
- klantenservice@kloegcom.nl
- kloegcom.nl
Svarer typisk inden for 24 timer
Slechte ervaring klantendienst en slecht hoesje
Ik heb in juni 2026 een hoesje gekocht op Bol.com van dit bedrijf. Een maand(!!) later laat ik van op 30cm hoogte mijn gsm lichtjes vallen (dus niet gegooid). Mijn hoesje is beschadigd en mijn gsm is ook beschadigd terwijl het hoesje erom zat. Dit gaat over een Alcanside hoesje van 70 euro(!!). Ik stuur een mail naar de klantenservice van dit bedrijf en krijg als antwoord terug dat valschade niet inbegrepen zit in de garantie en dat dit hoesje zorgt voor een lichte bescherming. Ik vind dat voor een hoesje van 70 euro, deze betere bescherming mag bieden ook al is dit "lichte bescherming". Ik vind het niet erg dat mijn hoesje beschadigd is, maar je gaat ervan uit dat als je een hoesje koopt dat deze er wel voor zal zorgen dat in dergelijke situaties je gsm beschermd is, en zeker als er zo een prijskaartje aanhangt. Ik vind het product dus maar niets en de manier waarmee er is omgegaan bij de klantendienst ook niet. Heel teleurstellend!

Besvarelse fra KloegCom.nl
goede voorlichting
CaseMania 2in1 Lila Paars
CaseMania 2in1 Lila Paars. Samsung Galaxy S24 Ultra.Keurig telefoonhoesje. Past goed, kleur volgens afbeelding. Prima! Snel bezorgd.
Snel en supert goede kwaliteit
Snel en super goede kwaliteit, boven verwachting! AAA+
Alles prima verlopen
Alles prima verlopen, duidelijke info, netjes verpakt, keurig geleverd, hoesje van prima kwaliteit (tot zover)
Excellent article
Conforme au produit présenté. Il est de bonne qualité.
Het ging weer zoals we gewend zijn
Het ging weer zoals we gewend zijn. Snelle levering en correcte spullen. Mooie producten
Prachtig leren hoesje. Top product.
Prachtig leren hoesje.
Ontvangen in een mooie doos.
Zeer tevreden over het hoesje.
Top.
Goed en geleverd naar verwachting
Goed en geleverd naar verwachting
Ik koop al mijn hoesjes hier
Zeer veel keuze, goeie service, snelle en nette bezorging. Heel vriendelijk personeel dat klaarstaat als je een vraag hebt. Toppie!! Ik koop al mijn hoesjes hier.
Zoals eerder bij Kloeg
Zoals eerder bij Kloeg, snelle levering. Prima product, goede en snelle communicatie!
Snel geleverd,en goede prijs
Voor mij een acceptabele prijs en supersnel geleverd