Fik uret 2 dage efter det var bestilt hvilket må siges at være som det skal være :-D Mht. uret er det eneste jeg er en smule utilfreds med at viserne kan være lidt svære at tyde, især når de kryd... Se mere
Det var rigtig fin og positiv oplevelse at handle med klockor. Hurtig levering og vi tror at uret er okay. Det er en konfirmationsgave og skal først i brug den 16.05
Jeg skulle bruge et ur til gave i en fart. Det kunne ikke have gået hurtigere end jeg fik det hos Klockor.se. Tak for hjælpen - super.
Om Klockor.se
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.
Kildebakkegårds Alle 121, 2860, Søborg, Danmark
- kontakt@klockor.se
- klockor.se
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Let at bestille og varen modtages hurtigt
Stort udvalg på den velfungerende hjemmeside. Meget let at bestille og pakken kommer til den aftalte tid.
Hurtige og fin behandling
Var hurtige med at få sendt pakken, og var nemt på hjemmesiden.
super
en fuldendt god oplevelse. Allerede levering dagen efter bestilling.
jeg var meget overrasket, hurtig levering, bestilt tirsdag morgen, lev. onsdag. Det var nemt. kan jeg kun anbefale.
Klok til TIDEN :)
En rigtig god oplevelse at handle her! Alt der blev lovet i hele forløbet er overholdt! Ikke sidste gang jeg handler her! Venligste hilsener, Claus Jensen
Super god hjemmeside. Nemt og hurtigt at bestille. Jeg bestiller søndag og tirsdag kan jeg hente på posthuset:-)
Kan følge min bestilling hele vejen.
Uden problemer
Jeg bestilte et ur søndag, som jeg skulle bruge til min kærestes studenterfest onsdag. Der var ingen problemer eller forsinkelser, og min kæreste blev glad :)
Super hurtigt og nemt.
Super hurtigt og nemt. Masser af smukke ure at vælge imellem. Kan kun anbefale det.
Hurtig levering og sikker indpakning
Jeg er så tilfreds med at varen blev leveret dagen efter bestilling. Og den var pakket forsvarligt ind, så jeg ikke havde grund til bekymring over at bestille et skrøbeligt produkt som kunne tage skade i fragten.
Har kun godt at sige om denne bestilling.
Nemt og fantastisk hurtig levering!
Bestilte et ur til min datter sidst på dagen fredag, det blev sendt mandag og jeg hentede det på posthuset tirsdag morgen. Det var hurtig levering - og nemt. Og et fint ur!
Helt perfekt side
Vil du have service så handel hos Klockor
Hurtig levering og hurtig svar og hjælp på spørgsmål.
Der vil jeg helt sikkert handle igen
Hurtig levering og flot pakket ind
Bestilte uret mandag og det var leveret dagen efter. Da det var en gave var leveringstid meget vigtig. Oven i købet var uret pakket flot ind. Super service!
Perfekt
Utrolig hurtig levering og hurtig kundeservice. kan varmt anbefales
Helt igennem fantastisk behandling.
Intet - overhovedet - at udsætte på noget som helst.
Du kan ikke blive sur når Klockor levere ur.
Hurtigt og perfekt betjening
Perfekt og hurtig levering
God service - bestilte varen onsdag aften og fik levering om fredagen.
Super tilfreds
Jeg bestilte uret kl.15.30 og fik det leveret dagen efter om morgenen, fantastisk..
Bedste online butik!!! :) :) :) :)
Kan varmt anbefales!!! Fik købt Michael Kors Runway ur som jeg kan garantere at det er 100% originalt produkt kun hos Klockor.se. Bedste og hurtigste service og kun 2 dage efter havde jeg uret :). Fik ikke værktøjet til armbåndet med i pakken og da jeg skrev tilbage og forklarede mit problem så kunne jeg ikke tro mine øjne da jeg så armbånd værktøjet i min post kasse dagen efter :). Klockor.se er definitivt mit bedste online butik på nettet. Fik 2 gange priset ned med 1000kr. pga. deres prisgaranti som gør dem det bedste og det billigste på markedet. Sælger 100% originale produkter som en af eneste autoriserede sælger på nettet i Sverige, er hurtige og prioriterer sine kunder højt. Er totalt tilfreds!!! :) Kommer sikkert tilbage igen! :)