Virkeligt godt sted
Virkeligt godt sted. Service og smil møder man fra starten. Og klipning af både hår/skæg samt voks af næse/øre.
Hvad gør min salon unik? Jeg er en erfaren og uddannet frisør, som i mange år har skabt personlige og stilfulde resultater for hver enkelt kunde. Min salon er et sted, hvor du bliver set, lyttet til og taget godt hånd om – uanset om du ønsker en simpel klipning eller en større forandring. Jeg er tydelig omkring mine priser og tilpasser dem efter den service og det arbejde, der kræves. Det betyder, at du som kunde altid ved, hvad du kan forvente – både når det gælder resultat og pris. Hos mig er kvalitet, grundighed og kundens ønsker altid i fokus. Du er hjertelig velkommen!
Danmark
Skidegod klipning, skuffer aldrig. kan stærkt anbefales
Rigtig gode oplevelser, har været der flere gange, og han er god til at lytte til hvordan man vil have sit hår klippet, og meget venlig.
Kan anbefales mange gange :)

Besvarelse fra Klippestedet
En rigtig godt sted at blive kilippet og rigtig god frisør og til en dejlig rimelig pris

Besvarelse fra Klippestedet
Som kunde oplever jeg, at salonen altid arbejder med stor omhu og professionalisme. Frisøren er tydelig med prissætningen, hvilket jeg sætter pris på. Det kan mærkes, at han er stolt af sit håndværk, og det skaber en stærk følelse af tryghed. Vises snart☺️

Besvarelse fra Klippestedet
God frisør. Shaka er super sød og rar at tale med også gør han et super stykke arbejde. jeg har ihvertfald ikke noget at kunne klage over.

Besvarelse fra Klippestedet
Jeg nægter at tro manden er frisør!
Til gengæld måtte jeg betale for ‘langt hår’ i stedet for en børneklip. Og så gik jeg direkte ind til naboen, der kunne redde os - hvilket i den grad var tiltrængt.
Vi var alle lige rystede. Kommer der aldrig igen og gruer for dem, der bevæger sig derind.