Klinikkropogsind Anmeldelser 8

4,3

1. Sportsmassør

klassiske fysiurgiske sportsmassage. Ved at øge blodgennemstrømningen vil det betyde at du får en bedre hverdag. Man får bedre energi, forebygger skader, lindrer muskelømhed (frigørelse af antiinflammatoriske molekyler), skaber bedre fleksibilitet og øger præstationsniveauet i det daglige. En professionel behandling, hvor du kan få massage af benene, sædemuskulaturen, fødderne, skulderne, nakken, ryggen, arme og hænder, brystkassen og ansigtet. Optimal behandling giver dig bedre energi, forebygger skader, muskelømhed og øger præstationsniveauet. Massagen virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance. Med andre ord, medfører massagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel af frisk, ilt- og næringsrigt blod.

4,3

En fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse at besøge susanne.
Jeg havde ønsket at prøve cupping mod min dårlige nakke og skuldre.
Jeg skal love for at det var effektivt.
Jeg fik også en fantastisk gang ryg massage. Susanne forstår lige at finde alle ens ømme punkter.
Og prikken over I'et så sluttede hun af med at masere min nakke med bambus pindene. Det kan virkelig noget. Man kan mærke at musklerne bliver masseret helt ind under skallen.
Jeg kan kun anbefale at man besøger krop og sind.
Og lige en sidste info, så er Susanne hylende morsom

5. november 2024

Hun kan sit kram 👍

Man går aldrig forgæves når man kontakter Susanne. Hun er yderst fleksibel og hjælpsom.
Hun kan sit kram og alle de behandlinger jeg har fået er med god effekt. Jeg har problemer med skulder og nakke. Hun har god fornemmelse af ens smertetærskel og hun træder ikke over. Hun kan gå lige til grænsen.
Hun tilbyder forskellige slags massage hvilket har været meget gavnlig for mig I særlig grad hendes infrarød saunatæppe og jeg har benyttet før behandling.
Super god stemning med plads det smil og grin.

9. maj 2024

Utrolig god oplevelse

Utrolig god oplevelse, Susanne har styr på massagen og jeg gik noget mere lettet ud der fra allerede efter første behandling.
Kan varmt anbefales her fra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11. maj 2024

Absolute den bedste massør ever!!

Absolute den bedste massør jeg har været ved i mit liv, og jeg har været ved en hel del, startede med i 2007 at brække rygge (uden lammelse) men det har betydet jeg har bøvlet med min ryg lige siden, så i 2021 ved en arbejdsskade viste de sig jeg havde diskospolaps, og det er disse Susanne har været en vigtig spiller til at hjælpe mig på benene igen, og hun kan tage ved hvis du ønsker, kan klart anbefales 😊😁

11. maj 2023

Hun er fantastisks. Kan kun 100 % anbefale hende

Jeg bliver nød til og dele det her med jer.

For det første vil jeg sige tusind tak til susanne som altid står klar til og hjælpe en. Hun er en fantastiskes person.

Jeg var så uheldig at jeg fik en piskesmæld i nakken for anden gang for lidt over en måned siden Ca. min læge anbefale mig at det måske var en god idé at jeg fik sporttape på eller noget andet som kunne hjælpe mig med og holde min nakke i ro. Da jeg er typen der bider smertene i mig for og arbejde og holde mig igang ligemeget om det gør ondt eller ej. Så jeg skrev til Susanne om det var noget hun kunne hjælpe med. Susanne var som altid klar til og hjælpe. Hun sætte tape på min nakke. Tapen støttende min nakke og gjorde nakken sad rigtig og at jeg ikke skulle bruge så mange kræfter på at holde min nakke rigtig. Tapen gjorde også at den påminede mig vis jeg brugte nakken/skruldene som jeg ikke måtte. Tapen var med til at jeg bedre kunne holde min nakke og skuldre i ro. Nu har jeg haft piskesmæld før så jeg ved hvordan det er og hvordan det føles. Denne her gang var meget værre end først gang. Tapen støttende og hjælp mig virkelig meget og jeg kan helt klart anbefale det. Jeg gik med Tapen i en lille uge før jeg fik Tapen af. Susanne sætte nyt tape på som sad på en anden måde end først gang. Denne her gang støttede det stadigvæk nakken men også skuldrene.
Jeg var totalt øm i hele nakken og begge mine skuldre, alle mine muskler var overbelastet i nakken og skuldrene. Det var virkelig en stor hjælp at have tape på.
Tapen har været med til at jeg den dag idag har det bedre i nakken og er kommet så godt over det. Jeg er ikke 100% over det og der vil altid være gode og dårlig dage med nakken fremover. Susanne har været med til at gøre at jeg er kommet så godt og hurtigt over det.

Jeg kan helt klart anbefale at skrive/ringe til hende, ligemeget hvad du går og slås med så er jeg sikker på at Susanne vil gøre alt hvad hun kan for og hjælpe.

Tusind tak for hjælpen.

Knus Anni