Klinikk For Alle - Jessheim Anmeldelser 197

4,6

Storgata 6, 2050 Jessheim, NO

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos Klinikk For Alle. Kiropraktoren var dyktig, profesjonell og tok seg tid til å lytte. Jeg følte meg godt ivaretatt og kan absolutt anbefale klinikken videre.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utrolig dyktig fysioterapeut som raskt og profesjonelt lokaliserte og behandlet problemet mitt. Han fant også flere problemområder jeg ikke var klar over at jeg hadde, og dermed forhindret senere pl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Etter fire år med problemer knyttet til svimmelhet fikk jeg anbefalt fysioterapeut Shan Singh Nagra. Etter første behandling fikk jeg noen hjemmeøvelser frem til oppfølgningstime uka etter. Jeg merket... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Første gang noensinne hos kiropraktor . Hyggelig og konstruktiv behandling. Følte meg tatt på alvor og ble grundig undersøkt. Var ikke så mye å få gjort og fikk beskjed om å trene og ta tiden til hjel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kiropraktor
  2. Akupunkturklinik
  3. Alternativ behandler
  4. Fysioterapeut
  5. Fysioterapiklinik

Skrevet af virksomheden

Klinikk for Alle undersøker og behandler plager relatert til muskler og skjelett. Hos oss får du et tverrfaglig behandlingstilbud med bred og dyp kompetanse. Vi har alt på én plass, og kan gi deg time på dagen. Trenger du hjelp for vond rygg, nakkesmerter, vond skulder, hodepine og idrettsskader, finner du kiropraktor og fysioterapeut hos oss. Vi har også (men ikke på alle klinikkene) osteopat, akupunktør, naprapat, manuell terapeut, lege, ernæringsfysiolog og kognitiv terapeut. Vi har også spesialkompetanse på nevrologisk rehabilitering så som svimmelhet, og problemer knyttet til graviditet. Du bestiller time gjennom online booking eller gjennom å ringe servicesenteret på 97923000. Velkommen til oss.

Kontaktoplysninger

• Storgata 6, 2050, Jessheim, Norge

• 97923000

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg hadde en veldig god opplevelse hos…

2. maj 2026

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Vi er glad for å høre at du har hatt en god opplevelse. Takk for hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid. Ønsker deg en fortsatt fin dag og velkommen tilbake:)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tre behandlinger med samme øvelser uten…

Tre behandlinger med samme øvelser uten noen tilpasning eller ny vurdering – og ingen forbedring. Ingen forklaring eller alternativ plan ble gitt. Lite tillit til behandlingen. Anbefales ikke.

20. december 2025

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Hei. Vi beklager at du har hatt en slik opplevelse. Vi ønsker alltid å forbedre oss og setter pris på ærlig tilbakemelding. Vi vil gjerne høre fra deg på mail til Quality@physicalmedicine.no

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sandra er meget dyktig terapeut som…

Sandra er meget dyktig terapeut som gjør gode forklarende behandlinger. Hun forklarer og har gitt meg flere hjemmeøvelser som har vært nyttig. Jeg anbefaler henne på det sterkeste.

23. april 2026

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Så fint å høre at du føler deg godt ivaretatt. Takk for hyggelig tilbakemelding og for at du tok deg tid. Velkommen tilbake:)

Fysioterapeut Puru Kalia.

Han fant også flere problemområder jeg ikke var klar over at jeg hadde, og dermed forhindret senere plager. Hverdagen min er nå, for første gang på mange år, helt smertefri. Anbefales!

26. marts 2026

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Så fint å høre at du har følt deg godt ivaretatt hos din behandler. Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en omtale.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Anbefaler ikke dette stedet

Anbefaler ikke dette stedet. Dårlig opplevelse med kundeservice og behandleren.

9. marts 2026

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Beklager så mye at du har hatt en dårlig opplevelse. Vi ønsker alltid å forbedre oss, så vi takker for din tilbakemelding. For at vi skal kunne bli bedre og lettere forstå hvorfor du har hatt en dårlig opplevelse, vil vi gjerne vite litt mer om hva du som pasient opplevde. Du er velkommen til å sende en mail til vår kvalitets ansvarlig på mail: Quality@physicalmedicine.no

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fine lyse lokaler i sentrum

Fine lyse lokaler i sentrum, lett å parkere . Hyggelige å
og flinke ansatte. I det hele fikk jeg veldig god hjelp.

31. december 2025

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

Beste Osteopat opplevelsen

Var hos Sandra Granholm og hun har vært helt super, hyggelig og behjelpelig. Anbefaler henne sterkt!!

22. december 2025

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Takk for flott tilbakemelding. Velkommen igjen :)

God veiledning og behandling

Lett å booke time, god kartlegging med tydelig kunnskapsrik behandler, tydelig og grundig dialog og veiledning under behandling.

3. januar 2026

Akutt fysio time

Rask og effektiv behandling på kort varsel

8. december 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Etter at jeg begynte å gå hit har jeg…

Etter at jeg begynte å gå hit har jeg fått en ny og bedre hverdag. Veldig gode, kunnskapsrike folk som jobber her! Fått hjelp med krystallsyke og går også gjevnlig pga muskelplager. Eneste plassen jeg har fått hjelpa jeg trenger.

25. december 2025

Alltid i gode hender 🙌

Jeg har brukt denne filialen det siste året til massasje av ryggen og skuldrene grunnet arbeidsrelaterte plager. De er veldig flinke og anbefaler dem på det varmeste. 🙌🙌

11. december 2025

Besvarelse fra Klinikk For Alle - Jessheim

Takk for flott tilbakemelding. God jul!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.