Klinikken Gammeltorv Anmeldelser 11

2,1

Under middel

Kære bæfjæs

Kære fuckfacecockfjæs
Er du sød at fatte noget, når jeg ber om at du skal fatte noget. Der gør du tydeligvis ikke da du er et kæmpe snotkas.

Kh

Blomstersigne og jegfuckingsmadrediglassr

30. september 2023

Hvorfor kiropraktor og hvorfor Klinik gammeltorv

Inden jeg fandt ud af hvad kiropraktorer kunne gøre ved mine lænde og ryg smerter, der var jeg meget skeptisk og skræmt ved tanken om at skulle "knækkes".
Jeg blev anbefalet at prøve kiropraktor og Klinik gammel torv da jeg havde de samme smerter som personen.
Efter jeg overvandt min "frygt" har jeg ikke fortrudt det et eneste sekund, har fået det så meget bedre og meget mindre ondt. Bo er virkelig en dygtig kiropraktor!

19. december 2019

Bedste kiropraktor klinik i byen

Gennem længere tid har jeg haft problemer med stærk hovedpine og smerter i lænden. Efter en lang udredning fik jeg at vide at, der var tale om spændings hovedpine. Jeg har været hos forskellige behandlere vedr. begge problemer uden noget resultat. En af mine gode venner opfordrede mig til at booke en tid hos Bo på klinikken Gammeltorv. Det var det bedste jeg har gjort indtil nu for mig selv.
Min hovedpine er væk og smerterne i lænden er næsten forsvundet. Det som jeg rigtig godt kan lide hos Klinikken Gammeltorv er at de har forskellige kompetencer og de giver sparring om hvilke behandlingskombination vil være den mest effektiv for en.
Bo anbefalede mig at kombinere hans behandling med vejledning fra Esben (fysioterapeut) om de rigtige øvelser, som kan styrke mine mavemuskler og afhjælpe min lændeproblemer. Den vejledning har gjort stor forskel for mig.
Bo er en supereffektiv behandler, meget kompetent, professionel, utrolig behagelig og ret sjov. Jeg vil varmt anbefale Bo og klinikken Gammeltorv til alle, som har brug for en effektiv kiropraktisk behandling eller en kombination af behandlinger.

10. september 2019

Søren er god

Jeg har Søren som kiroprater og han er god for han har behandlet min dårlige skulder efter et fald i min opgang på vej ned af trappen og han har også behandlet min forstudet vender for som er blevet nogle Lunde efter nogle behandlinger

3. juni 2019

Mirakelmager til hold i nakken!

Mandag satte min øvre ryg sig og nakke. Så slemt, at jeg ikke kunne ligge ned eller sove.. Jeg ringede ind til klinikken, som egentlig først havde en ledig tid dagen efter, men jeg blev presset ind ( som de altid er gode til med akutte problemer)
En tur på briksen hos Bo, og jeg var med det samme smertefri, nok til at kunne bevæge mig og sove igen!!!
Han er virkelig god til nakkeproblemer og kan løsne den hårdeste gang hold i nakken!

29. maj 2019

Effektiv og hurtig behandling!

Gennem flere år haft jeg haft tilbagevendende rygproblemer og blandt andet døjet med hold i nakken. Jeg har været hos alverdens behandlere, men efter jeg er begyndt at gå til kiropraktor hos Bo, har jeg ikke haft behov for at lede efter et alternativ.

Bos behandling er super effektiv og formår altid at løsne op, så jeg oplever øjeblikkelig smertelindring. Det er nemt og hurtigt at få en akut tid, og desuden tilbyder klinikken god sparing, så man fx kan blive sendt ind til en fys eller sportmassør, hvis behovet er der

28. maj 2019

Modtager nyhedsbrev jeg specifikt har frabedt mig

Ca. 8 måneder efter jeg har besøgt klinikken på Gammeltorv, der ud fra hjemmesiden virkede seriøs modtager jeg pludselig nyhedsbrev fra klinikken - vel at mærke som jeg specifikt har frabedt mig.
Jeg er ikke læmgere længere kunde i klinikken, og derfor er det aldeles useriøst og uprofessionelt at klinikken misbruger mine informationer til målrettet markedsføring jeg specifikt har frabedt mig.
Besøger aldrig klinikken igen!

11. juli 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto