Ekseptionel service
Ekseptionel service, og endnu bedre behandling. Der bliver taget hånd om en fra start til slut. Jeg vil komme igen.
Klinik Rococo får mine varmeste anbefalinger.
Jeg er fast kunde hos klinik Rococo og har været det en del år efterhånden. Har få gange været nødsaget til at finde en anden klinik, men vender altid tilbage til Christinas professionelle og hjertevarme behandling.
Man føler sig altid velkommen hos klinik Rococo hvor Christina har fået skabt en flot og hyggelig klinik. Har fået forskellige behandlinger hos Christina bl.a. fodbehandling, diverse voksbehandlinger, gelé negle både på hænder og fødder. Christina er faglig dygtig og meget punktlig. Jeg har altid fået en god og omsorgsfuld behandling og jeg er altid 100% tilfreds med resultatet.
Ville ønske jeg havde kigget her før, og så istedet ventet på min “sædvanlige” fik tid. For det med Lashlift(vippebuk) og farve, er hun desværre ikke for god til… føler lidt det er pengene ud af vinduet, for det er slet ikke det resultat jeg plejer andetsteds. . Og ja, jeg var også fuld af sort lim i det meste af ansigtet bagefter, og følelsen af at have fået vokset øjenlåg 🫣. Sød, rar og snakkende dog.. undrede mig ligeledes over, at hendes “efterbehandling” er noget nær modsat end det jeg har fået at vide andetsteds (ift. at røre ved vipperne) Følte lidt det var lidt noget “Japværk”…. Og ja, resultatet er så også derefter. 🫣 øv og undskyld.
Jeg har gået en del år hos Christina ved Klinik-Rococo. Jeg har fået mange forskellige behandlinger (voks, fodbehandling, gelé negle med fransk, ansigtsbehandling mv.). Jeg synes Christina er utrolig faglig dygtig og giver en rigtig god og omsorgsfuld behandling. Jeg er altid yderst tilfreds med resultatet og kan give mine bedste anbefalinger.
Jeg fik rettet øjenbryn og far et dem + lashlift/vippebuk og farvning
Brynene blev ikke ens og dette måtte jeg selv rette da jeg kom hjem
Mine øjenvipper var stort set ikke bøjet
På mine øjenlåg var der også stadig en del lim tilbage og jeg fik en del væske i øjet som sveg en del
Resultatet alt i alt var ikke helt hvad jeg ønskede mig
Uærlige omkring resultater. Min kæreste fik bukket og farvet vipper og endte med et meget utilfredsstillende resultat. De tog alligevel fuld pris til trods for de ikke bøjede vipperne overhovedet.