Klinik Gahlenbeck Anmeldelser 15

4,5

1. Smerteklinik
  2. Lægeklinik

Hos Klinik Gahlenbeck tilbyder vi kompetent og omsorgsfuld behandling til dig, der lever med kroniske smerter. Vores erfarne team består af Dirk, speciallæge i smertebehandling og osteopat, og Dorte, sygeplejerske og akupunktør med speciale i smertebehandling. Sammen arbejder vi for at give vores patienter den bedst mulige behandling med en helhedsorienteret tilgang. Vores mål er at finde og behandle årsagen til dine smerter – ikke blot symptomerne. Osteopati er en manuel behandlingsform, der fokuserer på at genoprette kroppens balance ved at arbejde med muskler, led og bindevæv. Akupunktur stimulerer kroppens naturlige helingsprocesser og lindrer smerter ved at genoprette energibalancen. Neurovegetativ terapi er specielt udviklet af os målrettet smertebehandling. Vi møder dig med omsorg og faglighed. Vi ved, at mange af vores patienter har prøvet "alt andet" uden held. Derfor tilbyder vi et reelt alternativ til konventionel behandling – uden unødige operationer eller bivirkninger fra medicin. Vi lytter til dig og tilpasser behandlingen til dine individuelle behov, så du kan opnå en hverdag med færre smerter og større livskvalitet. Vi har haft Smerteklinik i ca 25 år nu, heraf 20 år i Hamborg. Dirk og Dorte Gahlenbeck, lægeklinik for smertebehandling Kolding

4,5

5 stjerner! Jeg har været hos Dirk til behandling for smerter efter lårbensbrud. Genoptræning og fysioterapi hjalp ikke. Jeg besøgte klinikken adskillige gange og har nu meldt mig rask - mine smerter er stort set væk. Jeg bevæger mig igen normalt. Trapper forceres igen og kan igen belaste benet uden smerter. Jeg giver klinikken og Dirk min bedste anbefaling.

16. marts 2026

Mange tak Birgit.

Kun godt at sige

Vi har været på klinik Gahlenbeck 3 gange, og må sige vi er så positive gennem hele oplevelsen.
Dirk er helt igennem fantastisk. Så stille og rolig, men føler sig virkelig godt tilpas!
Vores søn på fem uger har han udrettet mirakler for.
Jeg vil med garanti, rette henvendelse til klinikken hvis jeg står i en lignende situationer får brug for hjælp!
Så kan kun se positivt om Dorte og Dirk.

13. marts 2026

Besvarelse fra Klinik Gahlenbeck

Tak for den flotte anmeldelse.
Vi vil glæde os til at hjælpe en anden gang.

Har lidt af spændingshovedpine i 40 år

Har lidt af spændingshovedpine i 40 år. Mange, mange dage med invaliderende hovedpine der delvist ødelagde mit arbejdsliv.
Efter få måneder med osteopatiske behandlinger, kombineret med akupunktur har jeg nu sjældent spændingshovedpine.
Et mirakel er sket i mit liv!

8. oktober 2025

Nu har jeg været en del gange hos…

Nu har jeg været en del gange hos klinikken, og jeg må bare sige at jeg er så glad for det, jeg har været inde hos Dorte og jeg kunne ikke være mere end tilfreds, super sød og super rar og virkelig dygtig til sit arbejde, jeg kan varmt varmt anbefale klinikken 👍🏻👍🏻

1. september 2025

Klinik Gahlenbech

Klinik Gahlenbech, levede fuld ud op til mine forventninger, dette var min 6 behandling i dag, og som altid, følger jeg meget næsten født på ny( har gigt)
Jeg vil give dem mine bedste anbefalinger 😀

7. maj 2025

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Dorthe. Der er en rolig og behagelig atmosfære. Behandlingerne bliver udført med stor omhu og respekt og jeg føler mig altid tryg. Jeg har mærket en tydelig positiv effekt og kan varmt anbefale klinikken.

7. maj 2025

Magi

Når man oplever smerter og har behov for magi, fordi intet man har forsøgt virker, så skal man tage forbi klinik Gahlenbeck fordi her findes to mennesker der med kærlighed og passion udøver magi. Jeg har haft smerter fra benet, de forsvandt da troldmanden Dirk behandlede mig første gang. Jeg troede det var løgn men med hans viden og erfaring var det som om at smerterne forsvandt fordi han vidste hvor han skulle behandle mig. Det er flippet, jeg var lykkelig fordi jeg er en 1900 årgang, og så kommer der slitage og kroppen er ikke som før. Så blev min arm ved med at bøvle. Det har Dirk også helbredt. Jeg kører motorcykel så Dirk siger at jeg skal købe en tricke eller en 3hjulet m.c men jeg vil hellere undvære det. Hvor sejt er det lige 3 hjulet adrrrg. Det er en nærværende klinik hvor der er mennesker ansat der mener det de siger og gør. Jeg er ansat i et jobcenter. Og jeg ville ønske at jeg kunne gøre det samme som jer. 1000 knus Birgitte

28. april 2025

Mine bedste anbefalinger til Klinik Gahlenbeck

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Klinik Gahlenbeck.
Fra første konsultation mødte jeg en utrolig professionel, omsorgsfuld og nærværende tilgang. Under hele forløbet blev jeg grundigt informeret om, hvad der blev gjort, hvilket skabte en stor tryghed.
Efter en meniskskade og en efterfølgende operation havde jeg store udfordringer med bevægelighed og søvn. Takket være den målrettede og kompetente behandling kan jeg nu bevæge mig frit igen – og vigtigst af alt, har jeg fået min nattesøvn tilbage.
Jeg er virkelig glad for resultatet og kan kun give Dorthe, ved Klinik Gahlenbeck mine allerbedste anbefalinger.

3. marts 2025

Besvarelse fra Klinik Gahlenbeck

Tak for de flotte ord, er glad for at kunne hjælpe

Fantastisk

Dorte og Dirk er nogle helt fantastiske mennesker der virkelig ved hvad de snakker om 😊 Jeg har nu fået behandlinger hos Dorte i nogle måneder, og det er det første, der har hjulpet mig med voldsomme smerter i mine ben og fødder, gangbesvær, føle forstyrrelser og jævnlige perioder uden at kunne støtte på det ene ben. Nu er de værste smerter væk, jeg går bedre og mine krykker samler støv 😁 takket være Dortes behandlinger og råd fra Dirk er 6 års smerter, endelig på rette vej ❤️

6. februar 2025

Besvarelse fra Klinik Gahlenbeck

Tak for de fine ord, er glad for at kunne hjælpe

Vis anmeldelser på alle sprog (15 anmeldelser)