Jeg gik derfra i tårer. Ud fra andre anmeldelser er det ikke en enlig oplevelse. Jeg henvendte mig med smerter efter natamning, men konsultationen blev i stedet brugt på enetaler om, hvor belasten... Se mere
Jeg skulle have 80 min wellness massage her 3 dage efter har jeg hovedpine og ondt i nakke og hals samt har besvær med at dreje hovedet. Sagde jeg havde mest problem med ben og fødder men hun sagde så... Se mere
Har fået en del behandlinger og altid fantastisk og virksom massage, går flyvende ud af døren. Uden jeg har fortalt om mine skavanker, finder hun intuitivt områder og behandler - godt gået. Jeg har... Se mere
Lone er yderst kompetent til sit håndværk. Hun går virkelig til stålet, og udnytter tiden godt. Hun har en intuitiv fornemmelse af hvilke punkter hun skal gå efter. Jeg har nu været hos Lone 5-6 gange... Se mere
Professionel sportsmassage, fysiurgisk behandlings-massage, afslappende wellness-massage og Bodywork (muskel-tests, triggerpunktsbehandling, udstræk, øveprogram, mm.).
Åløkke Allé 5, 5000 , Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Lone er en dygtig behandler der skaber en positiv og behagelig atmosfære. Jeg er imponeret over kropsforståelsen og den helhedsorienterede tilgang.
Man får gode råd og øvelser til at hjælpe, og prisen er også rigtig god.

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Lone er en utrolig rar og sød kvinde, ikke nok med det kan hun hjælpe dig og din krop med alt, hun har magiske fingere, det bare kan alt. Jeg mødte op med hold i ryggen og det er næsten væk, da det ikke var helt væk gav Lone mig nogle øvelser, som kunne fjerne det sidste.
Tusind tak for alt og vi ses snart igen 🙂

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Det var rigtigt fin sportsmassage. Flink og imødekommende massør. Afslappende omgivelser og til en super god pris også.

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Super dygtig behandler, der har hænderne skruet rigtigt på.
Varme anbefalinger herfra.

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Fine priser og fine beskrivelser på hjemmesiden. Derudover var Lone rigtig grundig og gav ekstra tips med på udvejen. :)

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Skøn behandling og en rar og åbensindet behandler. Jeg vil klart anbefale Lone.

Besvarelse fra Klinik Bodywork
En rigtig god massør, som kan finde ud af at tage fat. Og hun fandt problemer med min ryg, som jeg ikke engang havde fortalt hende om.

Besvarelse fra Klinik Bodywork
Virkelig dygtig og meget professionel. Fik løsnet godt op i en skulder som jeg ellers har kæmpet længe med. Plus nogle forslag til øvelse jeg kunne arbjede videre med derhjemme 👍