Het was leuk om al die mooie herinneringen in een mooi pocket formaat samen te bundelen. In het echt nog mooier en leuker. Mijn kinderen bekijken regelmatig deze foto's terug. En zo in mei weer mooie... Se mere

Heel slecht!!!! Communicatie kan alleen via email Reageert elke keer iemand anders. Heel duur fotoboek besteld en ontvangen, maar Heel veel lege witte pagina's. Ze beloven de hele tijd een nieuw b... Se mere

The travel books are so amazing to capture all the memories from holidays. The customer service team are amazing and helped sort any issues/concerns I had. I will definitely continue to order from the... Se mere

Al zo'n 7 jaar lid schat ik en elke maand is het weer een feestje als de foto's komen 😍 Soms bestel ik een extra setje als ik heel veel gedaan heb en dan is het dubbel leuk. Ooit heb ik de... Se mere

1. Fotoprinttjeneste

We helpen je herinneren. Afgedrukt met de hoogste kwaliteit. Maandelijks opzegbaar. Ervaar jouw foto's geprint met de best mogelijke kwaliteit en levensechte kleuren. Excellente service. Hoogste kwaliteit. Automatisch thuisgestuurd. Leuk kado idee. Jouw mooiste foto's.

4,2

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Fotoboek besteld…

Fotoboek besteld wat in de eerste instantie heel netjes ging. Echter kreeg ik een kapot boek binnen en duurt het nu al 2 weken om dit op orde te brengen.
Aantal keer een track and trace gehad en opeens was die in productie.

25. oktober 2025

Hoi Klikkie

Hoi Klikkie,

Wij zijn reuze enthousiast over het fotoboekje! Wat een schitterende afbeeldingen afgedrukt op prachtig glanzend stevig papier/karton.
Wij kozen voor een miniboekje dat ook nogeens in de handtas past.
Veel dank voor de gedane arbeid!
Familie van Hunnik

3. november 2025

4x verzendkosten betalen

Ik had 4 ontwerpen gemaakt (4 fotoboeken) deze kunnen niet samen in één bestelling worden toegevoegd. Hierdoor zou ik dus 4 keer de verzendkosten moeten betalen. Gemaild naar de klantenservice, enige antwoord wat ik kreeg was dat hier niets aan te doen is. Hele slechte service.

13. november 2025

Besteld, betaald, maar niets ontvangen

Voor de 1e keer een fotoalbum besteld en betaald, maar niets ontvangen. Ben al een week bezig contact te leggen, maar krijg geen reactie op meerdere mails behalve een bevestiging dat je binnen 1-2 werkdagen een reactie krijgt. Dus niet.
Zal zeker niemand aanbevelen om bij dit bedrijf te bestellen.
Helaas ook geen telefoonnummer bekend van dit bedrijf.

13. november 2025

Ontevreden

Ontevreden. 3 fotoboeken ontvangen waarvan ik over 1 niet tevreden ben. Ik had 4 fotoboeken besteld waarvan 1 nog steeds niet ontvangen, contact opgenomen met Klikkie en met PostNL maar van beide nog geen reactie. Ik heb bewijs dat hij nog niet is ontvangen. Overigens is dit boek al 2 weken geleden besteld en verzonden!!! Intussen wel genoeg geld betaald voor het boek. Ook een melding gemaakt van het boek waar ik ontevreden over ben maar ook hierop nog geen reactie ontvangen. Wat een flut bedrijf.

12. november 2025

Goede kwaliteit foto’s, makkelijke app

De app werkt makkelijk, dus de foto’s waren zo besteld. Ben erg tevreden over de goede kwaliteit van de foto’s en de snelle verzending. Als er eens iets niet goed gaat met de verzending, dan lost de klantenservice dit heel netjes op. Blij met Klikkie!

11. november 2025

Gewoon SUPER

Wij zijn echt super tevreden!
Nog nooit zo makkelijk en snel een foto boek in elkaar gezet. kunt kiezen of je zelf je foto’s op de plek kiest of deze je al je foto’s in voegt en klikkie er iets van maakt.
Ons zie je zeker terug, nu al 3 weer in de maak op de app.
Zeker fan van de reisboeken met de leuke kaft!

30. oktober 2025

Snelle levering kwaliteit ook goed

Snelle levering kwaliteit ook goed
Alleen kijk naar de foto voor goede indeling bij mijn boekje waren foto’s niet uitgeprint in ware grote mogelijk om een schermpje te plaatsen om zelf de foto in te plaatsen zoals je zelf wil qua indeling. Ook volg orde handhaven is ook een optie

25. oktober 2025

Super mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit, via een familielid kreeg ik de tip om klikkie te gebruiken voor het fotoboek van onze pasgeboren zoon. Ik ben super tevreden en heb meteen een abonnement afgesloten!

7. november 2025

Geweldige service en denken in oplossingen zonder moeilijk te doen.

Na het ontvangen van mijn fotoboekje, kwam ik er achter dat er iets niet goed was gegaan. Contact opgenomen en 1 van de medewerkers heeft mij super goed geholpen met denken in oplossingen. Geen moeilijke vragen en gelijk aktie ondernomen om mij 4 nieuwe fotoboekjes toe te sturen.
Ongeloofelijk goede service, waarvoor nogmaals mijn dank.

4. november 2025

Mijn ervaringen met Klikkie is zeer goed

Mijn ervaringen met Klikkie is zeer goed, al vanaf 2018 ben ik maandelijks klant en ik raad iedereen aan om maandelijks wat foto's op deze mooie kwaliteit te laten printen. Zelfs voor een kunstproject met foto's zijn deze prints met hun kwaliteit erg bruikbaar.

5. november 2025

N.a.v een probleem

N.a.v een probleem( je) contact gezocht.
De oorzaak is opgelost door het zoeken en vinden, snelle reacties,
duidelijke communicatie, tijd en inzet.
Complimenten voor het gehele team.

Mvg.

23. oktober 2025