KLH Isolering Sjælland A/S

Super hurtig respons på min henvendelse. Derefter et hurtigt tilbud via mail. Efter accept mindre end en uge til udførelse. Ændringer fra min side om morgenen hvor arbejdet startede blev håndteret... Se mere

Har ærligt talt aldrig brugt dette firma, men kommer heller ikke til det. De har gentagne gange smidt reklame i min postkasse, selvom jeg har 'Reklamer - nej tak' skilt. De første to gange gjorde jeg... Se mere

Helt igennem professionel undersøgelse. Konsulenten kom til tiden, viste og forklarede hvad han gjorde og hvad der kunne ses på kameraet under undersøgelsen. Efter undersøgelsen og grundig opmåling bl... Se mere

Både de udførerende medarbejder og de administrative er imødekommende - og virke til at have fokus på at arbejdet bliver gjort ordentlig og at kunden bliver tilfreds, Årsag til kun 4 og ikke 5 stj... Se mere

1. Isolatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Blandt Danmarks førende isoleringsvirksomheder indenfor hulmursisolering og efterisolering af loft.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min fornemmelse

Udførelsen af arbejdet mener jeg er fint - det administrative "bagland" virker som om der er meget travlt, og derfor mistes overblikket (dette er min fornemmelse), men flinke og imødekommende mennesker hele vejen rundt.
Jeg vil anbefale virksomheden til andre.

18. januar 2017

Billig isolering, ok - dog med skønhedsfejl

Prisen var Acceptabelt og grunden til jeg skriver billig er at arbejdet blev udført og så heller intet mere.. eks flød det i vores bryggers med 1000 vis af kugler på gulvet da der var et hul ifm. elmåleren... det kunne man godt have kontrolleret efterfølgende, især da der også var nogle hjemme..(som dog ikke gik og kontrollerede, forventer man nok ikke er nødvendigt)
Og hvorfor bruger man ikke samme farve i fugningen når man lukker hulet udefra ?

18. januar 2017

Kompetent, hurtigt og effektivt.

Vi fik en dygtig og kompetent konsulent ud og se på vores ejendom. Det viste sig, at vi havde behov og mulighed for at få hulmursisoleret. 2 dage senere var isoleringen gennemført.

Vi kan mærke stor forbedring både i forhold til varme og lydisolering.

KLH Isolering

Rigtig fin services. Kom til aftalte tid, og var færdige på aftalt tid. Et firma jeg varmt kan anbefale.
J.E. Agedrup

KLH Isolering - professionel og kundevenlig

Ved min kontakt fik jeg god vejledning og aftalt tidspunkt for inspektion. Jeg fik klart indtryk af indhold og metode af KLH's arbejde. Efterfølgende bemærkelsesværdigt, at konklusionen ikke påpegede mangler og behov for efterisolering - det havde jo været let at sikre arbejde, som i det mindste dækkede omkostningerne ved inspektionen.

konsulent fuskb

Under forbesøg af konsulent,fik jeg at vide at min hulmur var næsten tom,men det viste sig at den ca.var 75% fuld. Det er det jeg kalder kundesnyd. Der er mange måder at få kunder på, så til andre pas på når i kontakter KLH Isolering.

Meget oprydning.

Der var rigtig mange løse kugler i tagrenderne og på taget, dvs at der er kugler overalt i haven og indkørsel, også inde ved naboen. Det er ret træls. Ellers en god oplevelse.

Ærlig og redelig

KLH Isolering aflagde mig et besøg selvom jeg allerede havde fået både loftsisoleret og hulmursisoleret, som jeg var meget utilfreds med, idet det ikke gav nogen besparelse som lovet.
Konsulenten gennemgik det materiale jeg havde modtaget fra det tidligere isoleringsfirma herunder de billeder der blev taget både før og efter.
Ud fra hans vurdering var der ikke mulighed for væsentlige besparelser, hvorfor der ikke var grund for yderligere isolering.
Så vi sagde pænt tak til hinanden. Se det er ærligt og redeligt firma modsat det første.

Hulmursisolering

D 16.1.17 kom dagen for hulmursisolering af mit hus.
Den unge mand, Magnus, virkede meget kompetent, arbejde hurtigt
Og effektivt.
Jeg har kun et lille øf, det vedrører prisen på udtagelse af lecanødder fra min gavl, prisen for det overmatcher tidsforbruget.
Men alt i alt er jeg godt tilfreds
Peder Skovlykke

18. januar 2017

upålidelige og kan ikke holde en aftale

Alt for ringe - ved første besøg kommer konsulenten for sent, ender ud i tidspres da jeg selv har et arbejde at passe.(og jeg er ikke en der kommer for sent).
Jeg ringer (fredag) og får bekræftet aftalen for den følgende mandag - alt er i den fineste orden. MEN så ringer i kl. 7.45 og aflyser pga. sygdom - har i hørt om afløsere !!!
Min mand har taget fri og fået sin arbejdsplads rokeret fuldstændigt rundt, for at være hjemme når i kommer. SIMPELTHEN FOR DÅRLIGT.
Det skal siges at de forsøgte at vende den dårlige service, ved at rykke ud den efterfølgende lørdag. Hvilket vi sætter stor pris på. Arbejdet er udført - til stor tilfredshed.
Den ros skal de have....

16. januar 2017
KLH Isolering Sjælland A/S-logo

Besvarelse fra KLH Isolering Sjælland A/S

Hej Eva.

Vores konsulenter kan desværre som alle andre blive udast for trafik, og andre forhold der naturligt kan forsinke dem en smule. Vi forsøger dog at tage højde for det, i vores tidssætning ved booking af vores besøg hos bl.a. jer.

På trods af vores størrelse, og eventuelle fordele ved det i forbindelse med sygdom, kan vi desværre ikke have dobbelt bemanding på altid for at imødekomme sygdom. Det tiltrods for at vi da gerne så det muligt.
Det har i dit tilfælde ikke været muligt for de isolatører der var på job, at presse din opgave ind efter deres øvrige planlagte opgaver.

Vi gør altid vores bedste for at få tingene til at spille. Det faktum at vi mandag var ramt af ekstraordinært meget sygdom ,kan vi desværre ikke ændre trods dine krav herom.

Vi kunne da også sagtens udføre opgaven, uden der nødvendigvis er nogen hjemme på adressen. Det forholder sig heldigvis således, at vi kun behøver udendørs strøm.
Der bliver taget kontakt til dig idag vedr. en løsning alle kan være tilfredse med. Således håber vi på din forståelse for at medarbejdere kan blive syge.
Vi vil yde vores bedste for at du i sidste ende, bliver tilfreds med din oplevelse hos os.

Mvh KLH Isolering.