Snelle service. Geen vijf sterren omdat: - op de website de levering moet worden aangegeven, maar dat dat niet in mijn browser (Safari) duidelijk was en daarvoor eerst contact moest worden opgenomen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Toen ik 12 geleden in mijn huis ben gaan wonen heb ik de muren geverfd met Coleur Locale Toscane van Flexa. Deze is inmiddels al een tijdje uit het asortiment van Flexa, maar omdat er een lekkage is g... Se mere
Zoeken op de site functioneert goed, helder nummersysteem, zodat je de juiste kleur kunt kiezen. Correcte verpakking en snelle bezorging, ik meen via PostNL, een bezorger die mijn voorkeur heeft. Dank... Se mere
Snelle levertijd. Jammer dat we gedeukte verfblikken aantroffen in de doos. Gelukkig waren het enkel deuken en geen kapotte verfblikken, ik wil er niet aan denken wat een troep en schade dit zou kunne... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Specialist in Farrow&Ball, Little Greene, Paint & Paper Library, ook leverancier van Sikkens en Sigma, Flexa Pure, Histor One
Kontaktoplysninger
Oude Vlijmenseweg 84E, 5223 GP, 's-Hertogenbosch, Holland
- 073 623 30 69
- info@kleurenwaaier.nl
- kleurenwaaier.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel en goed verpakt bezorgt
Snel en goed verpakt bezorgt, juiste kleur en tegen een mooie prijs
Geen bericht over verzending ontvangen…
Geen track en trace ontvangen. Verf zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden, niets gehoord. Contact opgenomen. Helaas niet helemaal goed gegaan bij postnl. Verschillende keren contact gehad met kleurenwaaier en netjes ter woord gestaan. Er is direct actie ondernomen om te achterhalen wat er mis is gegaan. Helaas komt de verf niet op tijd. Nieuwe verf halen en de bestelde verf die onderweg is retouren kan helaas niet. Er is wel een korting aangeboden op nieuwe verf.

Besvarelse fra Kleurenwaaier.nl
Histor forel lookalike besteld
Histor forel bestaat niet meer maar wel goed nagemaakt. Ik moest even wachten want het weekend zat ertussen maar daarna goed verpakt ontvangen met roerstokje. Prima!
Snelle levering en proper ingepakt.
Snel geleverd perfecte kleur
Prima service en snel
Goede communicatie over de levering
Goede communicatie over de levering. Fantastische verf.
Inlevingsvermogen.
Denkt met je mee als je op belt wanneer je er niet uit komt.
Vele blikken verf, muurverf al bij jullie gekocht, met succes.
Prijs kwaliteit is optimaal.
Snel en netjes geleverd.
Snel en netjes geleverd.
Je betaald wel verzendkosten, maar voor 3 kleurenwaaiers waar je verder niks voor betaald is dat helemaal prima en logisch.
Zeezout, lastige kleur!
Het was heel lastig om de kleur (zeezout) die ik wilde hebben te vinden. Deze kleur heeft geen RAL nummer.
Maar uiteindelijk toch gevonden!

Besvarelse fra Kleurenwaaier.nl
Nogal een zoekplaatje op de website
Nogal een zoekplaatje op de website. Ik kon de logica in de zoekstruktuur niet doorzien. De diverse merken liepen door elkaar heen. Uiteindelijk maar gebeld en werd ik prima geholpen en zakte mijn hoofdpijn ..eind goed al goed.
Snelle levering en telefonisch contact…
Snelle levering en telefonisch contact toen er iets in de bestelling niet klopte belde ze mij netjes van tevoren.
Prima bedrijf
Voor de 2de keer besteld, gewoon net bedrijf wat doet wat ie moet doen 😄 geen gedoe geen gezeur. Helemaal prima.
Goed
Goed, website redelijk goed en snel alles kunnen vinden. Ook redelijk snel verzonden en de kleur klopt ook.
Intuitieve website
De prijs was fors, maar verder alles top. Vooral over de slimme website is goed nagedacht.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.