Købte bil med stort olieforbrug ingen…
Købte bil med stort olieforbrug ingen hjælp selvom den var under garanti nærmest bare en langefinger op i ansigtet
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Klaus er et utrolig godt menneske, som vil gå langt for sine kunder! Yderst professionel behandling fra start til slut - både ift bil og det menneskelige! Har intet at sætte en finger på. Vil til enhver tid anbefale både værksted og salgsafdeling ved Klaus Buus i Aars.
Vi købte en brugt bil, som fruen af huset havde ønsket sig i mange år!
Vi havde lidt udfordringer med forskellige ting som fejlede.
Kontaktede Klaus Buus og fik udbedret de ting som ikke var i orden.
Så professionel behandling og så stor troværdighed, skal man lede længe efter nu om dage.
Ikke sidste gang vi kommer der, trods afstanden.
Super service og yderst professionel behandling og udført arbejde.
En hel fantastisk service på deres værksted.
God service lige fra at vi ringer og bestiller tid, indtil at vi henter vores bil igen.
Vi modtager en film på bilens reparationer og Søren forklarer hvad der skal skiftes og hvad der kan vente til næste service.
Vi kan kun anbefale Peugeot v/Klaus Buus i Aars
Dårlig oplevelse hos Klaus Buus i Aars!
Skåret ind til benet overholder de ikke mundtlige tilbud. Superskuffet efter at have været kunde hos Klaus Buus i flere år. Sælger J taler grimt og nedladende – og værkstedsmedarbejder M undlader at svare på henvendelser (tage ansvar). Underligt, at firmaet vil lægge navn til den slags opførsel.
Jeg vil ikke længere bruge Klaus Buus hverken værkstedet eller salgsafdelingen, for jeg kan ikke stole på dem. Vil selvsagt heller ikke anbefale stedet til andre. Alternativt: Sørg for at få ALT på skrift, for man kan ikke stole på mundtlige aftaler med dem.
Super betjening.
Meget imødekommende og serviceminded personale.
En rigtig god oplevelse
Fuldt hus herfra 👍
Fremragende kundeservice!
Igen igen har Klaus Buus, og især værkfører Søren Christensen, ydet en fremragende kundeservice og igen hjulpet os hurtigt og professionelt i en snæver vending, denne gang da vi sent fredag eftermiddag ringede og fortalte at bilen kom på et fejeblad, da en bremse havde sat sig fast. Vi forventede først at måtte undvære bilen nogle dage og dernæst så frem til en større værkstedsregning, men begge dele blev gjort så eftertrykkeligt til skamme. Allerede efter få timer ringede Søren og fortalte, at nu var bilen kørende igen, bremsen var skiftet, bilen var testet og nu måtte vi godt hente den igen. Virkelig hurtig service, så tæt på weekenden. I går kom så fakturaen for besøget, og uden at udlevere fakturasummen, havde jeg forestillet mig en faktura en 4-5 gange større end den vi modtog. Det er ikke bare høj klasse - det er også fantastisk kundeservice! Lynhurtig hjælp til en yderst fair pris.
Vi kan kun på det allervarmeste anbefale Klaus Buus Biler i Aars, som igen har understreget hvorfor de er vores foretrukne værksted.