Vi afholdte et firma event for ca. 12 personer. Vi startede med at blive lukket ind hvor velkomsten kunne virke en smule "sløv". MEN det blev gjort til skamme! Vi blev budt rigtig godt velkommen... Se mere

Nu har jeg været, her ud 4 gang i løbet af 2019. Mega fedt sted til mine børn, kone & kammerater. Masser af udfordringer til alle aldre. De har vægge til de små & til de "store børn". Nemme... Se mere

Eventparks klatresjov var en meget god og sjov oplevelse sammen med vennerne. Instruktøren havde masser af energi og der var masser at lave.

1. Bjergbestigning
  2. Indendørs legeplads
  3. Fritidscenter
  4. Klatrehal

Kæmpe klatrehal med sjove aktiviteter. Der er masser af sjove vægge, hvor man ikke bare klatrer i traditionelle greb, men også i alle mulige andre ting. Vi har det højeste tårn udspring og en super sjov bjergvandring, på tønder der bare bliver højere o...

4,4

Udfordring og underholdning

Vi afholdte et firma event for ca. 12 personer.
Vi blev budt rigtig godt velkommen da vi først kom ind til klatrevæggene, af Ahmed (beklager hvis det er stavet forkert). Han var både underholdende og god til at gennemgå sikkerheden samt alle udfordringer med os. Ingen blev presset mere end de kunne klare, men alle havde det sjovt!

Vi kan klart anbefale stedet, da det uden tvivl overgik forventningerne vi havde før ankomst.

23. august 2023

Vildt sjovt

Vildt sjovt - god polterabend-aktivitet. Instructoren skubber til ens grænser, så man opnår mere end man tror man kan

31. juli 2022

Fantastisk service hver gang :)

Nu har jeg været, her ud 4 gang i løbet af 2019.
Mega fedt sted til mine børn, kone & kammerater.
Masser af udfordringer til alle aldre.
De har vægge til de små & til de "store børn".
Nemme & svære væg.
Kan klart anbefale Afgrunden.

Venlig personale og rigtig god service.

+ Man kan købe entre til legelandet.
til en billigere pris, hvis man har klaret.

29. september 2019

En hyggelig time hvor nogle kunne rykke…

En hyggelig time hvor nogle kunne rykke deres grænser til en tøse polterabend.

Vi ankom til en storset tomt legeland og var meget usikre på om vi var kommet det rigtige sted hen. Da vi fik fat i en medarbejder fandt vi ud af det var det rigtige sted og blev vist hen ti banerene.

Der stod nogle medarbejder som var klar til os da vi kom. Men det var storset kun til introen vi så dem, så forsvandt de mens vi havde fri leg. Instruktøren kom så igen da vi skulle spille " skyd kaninen" og så var han pist væk igen da det var ovre. til slut kom han igen da der var "fri fald" og da den sidste have været oppe i det, forsvandt han meget hurtigt igen.

Så kunne vi bare sidde der, vi vidste ikke om vi var færdige, der var ingen afrunding eller noget farvel. Så da der var gået 5-10 min og han ikke kom igen, valgte vi at gå, da vi havde andet på programmet.

Synes det var meget ærgeligt at der ikke var noget personale ved os hele tiden, da vi heller ikke rigtig havde mulighed for at kunne købe drikkevarer den time vi var der og der var heller ikke sat noget vand frem som vi kunne tage, men som også står inde på deres hjemmeside de tilbyder.

Ikke et sted jeg vil komme igen desværre.

4. august 2019

Det var uorganiseret

Denne her oplevelse er under al kritik.
Vi har betalt for pakke 3 I firma klatring, og vi fik intet af det der er nævnt i pakke 2?
Det står som om man har 1 times klatring, hvorefter man kan alle de ting i pakke 2, men det passer så åbenbart ikke.
Vi havde forventet at vi ville få mad når vi var klar, ikke at det var et fast tidspunkt kl. 5 - at de lukkede kl 18, ville også have været en dejlig information, da vi havde forventet at vi kunne blive til kl. 19. Så vi blev smidt på porten, og måtte vente én time udenfor (det var ikke varmt den dag)
Jeres instruktør var meget fornærmet, da jeg fortalte hende at vi forventede det hele på engelsk - det har hun vel ikke fået at vide. Samtidig er én instruktør ikke nok til 21 mennesker - hvilket resulterede I at vi ikke havde mulighed for at udnytte alle faciliteter.

4. november 2018

Utilstrækkelig oplevelse til for mange penge

Meget lille klatreland i en børnepark i Århus. Meget larm. Vi var til polterabend og betalte for 3 personer for meget og fik at vide, at vi ville få resten tilbageført, hvilket ikke er sket. Derudover skal man betale 50 kr ekstra pr person for en aktivitet der hedder "skyd kaninen", hvilket vi brugte cirka 6 minutter på - så lad være med at bestille det.

11. juli 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)