1. Engrossalg af spiritus

Klaasje is een Nederlandse hard seltzer die smaak en karakter probeert te brengen in een eentonige markt. Waar andere merken kiezen voor minimalistische designs en premium marketing, kiest Klaasje voor opvallende en creatieve blikdesigns, verrassende smaken en een imago dat niet alles zo serieus neemt. Je kan Klaasje een beetje zien als de brutale vriend in de klas, degene die altijd zorgt voor sfeer, een lach en iets onverwachts, het type dat mensen bij elkaar brengt zonder moeite. Het gaat namelijk niet alleen maar om het drankje zelf, maar om de momenten die je ermee deelt. Klaasje, waar vriendschap begint.

4,1

God

Heel nice!

Klaasje maakt een top indruk met creatieve marketing en leuke uitstraling op de site. Tijdens Lowlands heb ik genoten van de bestelling van het speeddatepakket!

15. august 2025

Geweldig drankje

Klaasje is voor mij hét hard seltzer merk van Nederland. Je merkt aan alles dat er een goeie groep gasten achter zit die echt hun best doen om iets extra’s mee te geven aan het product. Dat stukje extra zie je, proef je en het geeft karakter aan het bedrijf. De smaak is veel intenser dan bij andere hard seltzers en helemaal niet chemisch, maar juist fris en met aandacht gemaakt. Precies daardoor pak ik tegenwoordig steeds vaker Klaasje uit het schap. Een aanrader voor iedereen die zoekt naar kwaliteit en beleving in één.

10. december 2025

Klaasje Hard Seltzer

Klaasje Hard Seltzer
In eerste instantie ben ik toevallig de mannen van Klaasje tegen het lijf gelopen bij hun Koningsdag event in Amsterdam, waar ze op een enthousiaste manier het drankje aan het promoten waren, met een DJ aanwezig. Op die manier blijf je natuurlijk sneller even staan om de sfeer te proeven.

Ik ben kort met een van de jongens aan de praat geraakt, heb toen een leuk gesprekje gevoerd en sindsdien koop ik als het zonnig is vaak een traytje of twee. Tegenwoordig kun je ze in de meeste Jumbo’s krijgen, dus dat helpt ook enorm. Inmiddels heb ik dus meermaals Klaasje hard seltzer gekocht, waar ik eerst vaak voor gig of stëlz ging. Ik had niet echt een voorkeur eerlijk gezegd tussen die seltzers, maar dat heb ik nu wel.

Mijn vrienden prefereren om de een of andere reden allemaal de smaken kiwi gold en hibiscus, terwijl ik het liefst alleen maar witte druif drink. Omdat ik ze niet allemaal even lekker vind, heb ik gekozen voor 4 uit 5 sterren. Over het algemeen zou ik het eenieder aanraden om Klaasje een keer te proberen.

10. december 2025

Heerlijke Hard Selzter

Heerlijke Hard Selzter, vooral de hibiscusvariant is echt een aanrader. Levering is altijd optijd en de blikken zijn scherp geprijsd. Het team heeft een sterke merkbeleving weten te koppelen aan t drankje, wat het drinken van Klaasje al te leuk maakt.

10. juli 2025