Kittenenlijmen Anmeldelser 17

3,8

3,8

God

goed

Alles goed, behalve de bezorging; al de tweede keer een week wachten.

25. marts 2026

Rücksendung schwierig, Firma hält sich nicht an die Regeln

Ich habe über Amazon Marketplace bestellt, aber einen falschen Artikel geliefert bekommen. Entgegen der Richtlinien von Amazon wurde mir weder eine deutsche Rücksendeadresse noch ein kostenloses Rücksendeetikett zur Verfügung gestellt. Ich warte noch immer auf die Rückerstattung. Das Porto musste ich selber bezahlen (13 €).

25. juli 2025

Besteld, niks geleverd, geen geld terug, geen oplossing

Besteld, niks geleverd gekregen maar bezorgers claimen dat het wel geleverd zou zijn. Ik direct mailen en ik krijg nu 48 uur alleen maar te horen dat ik moet wachten. Zijn te incompetent om een antwoord te krijgen van hun bezorgers. Reageren maar op de helft van de mails en doen net alsof er niks aan de hand is. Het is altijd leuk als je geld van mensen hebt en dan de betalende klant de modder induwt.

Het is vast een prima tent als alles goed gaat, maar zodra het fout gaat komt de ware aard naar boven.

20. februar 2025

Goede en snelle service.

Helaas werd de verkeerde kleur kit geleverd. Dezelfde dag nog kreeg ik excuses en werd er een nieuwe zending verstuurd die ik een dag later kreeg. De verkeerde kit mocht ik houden. Correcte snelle service.

12. marts 2024

Slechte klantenservice

Deze week een doos kit besteld bij kittenenlijmen. Helaas bij het openen van de doos in bijzijn van de klant de verkeerde kleur geleverd. Met spoed een nieuwe doos gehaald bij een andere leverancier, meer moeten betalen 45 minuten reistijd kwijt en brandstofkosten gehad. Dit uitgelegd bij kittenenlijmen of er ook een kleine tegen prestatie geleverd kon worden. Al was er maar een klein gebaar, maar Helaas Helaas helemaal niks nul komma nul nada. Bedankt kittenenlijmen

24. november 2023

Er dette din virksomhed?