Kite Sjælland Anmeldelser 31

4,3

1. Uddannelse og undervisning

Hos Kite Sjælland får mænd og kvinder undervisning i kitesurfing af højt erfarende certificerede instruktører under sikre forhold. Der tilbydes en række kurser for både begyndere og øvede. Kurserne finder sted i Københavnsområdet, alt efter vejrforholdene. Skolen stiller altid det bedste og nyeste udstyr til rådighed, da dette er vigtigt for sikkerheden. Stemning er afslappet og venlig for at alle deltagere føler sig godt tilpas og kan nyde oplevelsen.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fra en helt nybegynder...

Jeg var ude på vandet med instruktøren Carlos i går, og det var en super oplevelse. Han er top professionel, meget tålmodig, pædagogisk, og fokuseret 100% på den korrekte handling af grejet, samt sikkerhed og tryghed. Jeg startede kurset med teori i forgårs, og i går kunne jeg allerede få dragen op at flyve ret kontrolleret i rimelig frisk vind, jeg troede ikke det kunne lade sig gøre på så kort tid. Ser frem til at lære videre.
Thumbs up for Carlos.

22. maj 2022

Vores datter bestilte og betalte for et…

Vores datter bestilte og betalte for et kitsurf kursus hos Carlos tilbage i februar . For det første fik hun aldrig en kvittering eller nogen form for skriftlig dokumentation eller information omkring hendes køb. For det andet bliver der sendt en dato ud på sms og ingen anden info, da vi selv henvender os dagen før for at få info omkring mødetid og sted, får vi at vide beklager det er aflyst, der vil blive sendt en ny dato ud... Tiden går og vi må selv rykke for en ny dato som endnu engang bliver sendt på sms og da vi når dagen før igen kontakter vi endnu engang Carlos og får igen at vide beklager det er aflyst og efter noget tid sender Carlos endnu en SMS ud med ny dato. Der er vi nået til det punkt at nu gider vi ikke mere og har fundet et andet og mere seriøst tilbud om kitsurfing kursus til vores datter og vi beder pænt Carlos om at få refunderet pengene, mere ubehøvlet og ubehagelig mand skal man lede længe efter og nej han har endnu ikke refunderet pengene. Kan absolut ikke anbefale at bruge Carlos totalt useriøst og flabet måde at drive et firma på

29. september 2021

Rigtig fed oplevelse

Min kæreste og mig tog kurset "Try Kitesurfing", som var virkeligt sjovt og lærerigt, hvis man gerne vil prøve kræfter med Kitesurfing. Vores instruktør var Carlos, som er virkelig flink, hjælpsom, og har tydeligvis meget erfaring som Kitesurfing instruktør. Alt i alt en rigtig god oplevelse med Kite Sjælland.

29. juli 2021

FANTASTISK OPLEVELSE OG FANTASTISK…

FANTASTISK OPLEVELSE OG FANTASTISKE INSTRUKTØRER!
Jeg var for første gang ude at Kitesurfe med min mand, søn på 15 år og datter på 11 år. Det var mega sjovt og instruktørerne sørgede for at alle følte sig trygge. Det var et virkelig godt afsæt til næste level. Carlos var eminent til at sørge for, at vores datter havde det sjovt og at hun fik en virkelig god oplevelse. Vi havde alle 4 en virkelig god dag!

21. juli 2020

Taknemmelig Nybegynder

Jeg er taknemmelig fordi jeg valgte Kite Sjælland med Carlos som min private instruktør, fordi han
- prioriterer min og andres sikkerhed og skaber trygge rammer
- er tålmodig, seriøs med et smil på læben og har hjertet med i sin undervisning
- lytter og forstår hvornår jeg er klar til næste trin, så min indlæring bliver effektiv
- er passioneret med sine lærerige anekdoter fra mange års erfaring som kitesurfer og Danmarks første kitesurfing instruktør
- er flexibel og nem at få fat i via mobil
- giver velbegrundet rådgivning i køb af udstyr, der passer til min pengepung og behov

Jeg har foreløbigt haft to 3 timers sessioner med Carlos (Sydvestpynten i Dragør og Landerslev Strand ved Jægerspris) og glæder mig til at skulle have min tredje session med Carlos på onsdag, hvis vinden er god :-)

25. maj 2020

Rigtig dårlig oplevelse - book ikke kitekursus her!

Rigtig dårlig oplevelse! Det var et stort rodet cirkus, hvor jeg brugte mange weekender på at køre flere timer for at tage kurset, for så at blive sendt hjem igen pga manglende vind, som instruktøren bare kunne have forudset på vejrapp'en. Instruktøren Carlos er meget ubehøvlet og flabet og har en dårlig attitude, hvor han bagtaler hans andre kurser i stedet for at fokusere på at lære en hvordan man kitesurfer. Han har en negativ energi, som gør, at alle oplevelser på vandet med ham bliver dårlige oplevelser. Jeg havde booket et fortsætter kursus, men blev ved med at blive sat på "kom og se hvad kitesurfing er-3-timers-hold, hvor alt skulle gennemgåes forfra, så jeg lærte ingenting. Jeg mistede fuldstændig lysten til at kitesurfe og har ikke gjort det siden pga alle de dårlige minder, der nu er forbundet med det. Kan på ingen måde anbefale Kite Sjælland.

18. februar 2020

Rigtig godt kite kursus

Tak for super undervisning, Kite Sjælland..
Efter både at have haft gruppe undervisning og privat timer hos andre instruktører, formåede du at undervise på en simpel og forståelig måde, så det lykkedes mig rent faktisk, at surfe dagen efter dit weekend kursus.👍🏼

17. juli 2019

Rigtig fint kitesurfingkursus hos Kite Sjælland

Rigtig fint kitesurfingkursus hos Kite Sjælland. Vi havde Carlos som instruktør i 2 dage, og han er en god underviser. Udstyret var også helt i orden. Der var fokus på såvel sikkerhed, udstyr og selvfølgelig teknik. Kan klart anbefales.

1. juli 2017

Super intro kursus med god instruktør

Super intro kursus! Man får et godt overblik over alle forbehold der er forbundet med kitesurfing, særligt ift. ens egen og andres sikkerhed, men også ift. vedligeholdelse af sin kite og hvordan man hjælper andre. Vi havde dernæst en god 2-3 timer i vandet, hvor man først får en fornemmelse af kiten og efterfølgende forsøger at komme på boardet. Carlos er en god instruktør, der skaber en uformel stemning og sætter et roligt tempo. Kurset er et must hvis man overvejer at kitesurfe

22. juni 2017

Hyggelig og professionel undervisning

Jeg har haft fornøjelsen af undervisning hos Kite Sjælland flere gange. Både med Carlos og Simon som instruktør. Man mærker med det samme at instruktørerne brænder for kitesurfing og for at undervise. Man mærker god fremgang i forbindelse med undervisningen, og der foregår altid med godt humør og med fokus på sikkerhed. Jeg kan helt sikkert anbefale Kite Sjælland, uanset om man er helt ny eller har brug for lidt undervisning for at blive bedre.

8. august 2016

Virkelig god undervisning

Jeg bookede Kitesjælland til et 3 timers personligt brush-up kursus. Instruktøren så hurtigt hvad jeg skulle ændre og på de 3 timer rykkede jeg mig mere end jeg havde gjort på 3 tidligere kurser.

Kan klart anbefale Carlos og hans team (og så er de pisseflinke).

30. maj 2016

Intet mindre end sublimt!

Min kæreste og jeg tog via et dansk rejsebureau en uge på kitesurfing camp til Portugal i august 2015 for at lære at kitesurfe. Det endte som en kæmpe skuffelse, da undervisningen og rammerne for at sige det mildt var vildt ringe. Det var derfor med stor mistro, at vi alligevel endte med at booke et Deluxe kursus med Kitesjælland, da vi var bange for endnu en skuffelse.
Den mistro blev i den grad gjort til skamme med Carlos som instruktør. Carlos har den fedeste personlighed og han formår virkelig at forklare tingene, så det giver mening for nybegyndere. Endvidere har han stor fokus på sikkerhed, hvorfor man på intet tidspunkt føler sig utryg ved diverse situationer. Derudover er rammerne ved Sydvestpynten (her blev vi undervist) fantastiske!
Så eftersom vi har fået mere ud af vores 10 timers kursus med Carlos end vi fik på en hele uge i Portugal, så får Kitesjælland 5 kæmpe store stjerne fra os - de kan virkelig anbefales!

28. september 2015

Kan varmt anbefale Kite Sjælland

Jeg har kun gode erfaringer med Carlos som instruktør. Der er fokus på sikkerhed i kurset og aftaler omkring mødetidspunkt og sted overholdes hver gang. Ligeledes var der super god service i forbindelse med køb af udstyr.

15. august 2015

Sjovt, motiverende og udbytterigt

Super motiverende undervisning. Carlos er rigtig sympatisk, og super god til at påpege alle de detaljer der skal justeres for at man får mest muligt ud af de timer man er på vandet. Jeg har deltaget i to personlige kurser hos Carlos/Kite Sjælland, og har tidligere prøvet andre. Men jeg er ikke i tvivl - vil man have noget for pengene, så tag kontakt til Carlos! Fem fede stjerner herfra!!

10. august 2015

Fantastisk undervisning og gode timer på vandet!

Carlos er en super dygtig og engageret instruktør - han formår at gøre dig tryg, og aflæse hvad du har brug for. Han er god til at lære fra sig og komme med feedback. Jeg vil til hver en tid anbefale Kite Sjælland, og allerhelst deres 10 timers kursus eller privatundervisning. Det har jeg fået meget ud af - tak!

9. august 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)