Het is een geweldig apparaat. We hebben 'm mee op vakantie. Dan is het super chill dat je echt van alles kunt bereiden. Een simpel pizzaatje voor de lunch. Maar je kunt ook bij de slager een heel m... Se mere

Virksomheden har svaret
Geen goede ervaring. Koelkast gekocht voor mijn moeder bijna 80 jaar, de meneer die m kwam leveren heeft m uitgepakt en alles meegenomen.....hij is veel te klein voor haar, dus helemaal in paniek... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij KitchenBrothers vind je alles om jouw kookervaring te verrijken — binnen én buiten. Met onze producten wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Van vlijmscherpe messensets en krachtige slowjuicers tot veelzijdige keukenmachines, de populaire airfryers en een complete lijn barbecues voor het échte buitenkoken.
KitchenBrothers maakt hoogwaardige keukenapparatuur toegankelijk voor iedereen, met een breed assortiment aan waterkokers, broodroosters, koffiezetapparaten, blenders en meer. Onze producten combineren duurzame materialen zoals roestvrij staal — vaak PFAS- en BPA-vrij — met slimme veiligheidsfuncties, een strak en modern design, en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet je van professionele keukenresultaten, zonder dat het je een fortuin kost.
KitchenBrothers is onderdeel van LifeGoods Group, een Europees merkenhuis met meer dan 1.500 producten. Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor — met snelle levering, betrokken klantenservice en producten waar je jaren plezier van hebt. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Welkom bij de KitchenBrothers familie. Samen maken we van elke maaltijd iets bijzonders.
Skrevet af virksomheden
Snel in huis, gratis vanaf €25
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Holland

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede levering en mooi ijskast precies wat ik wilde hebben

Besvarelse fra KitchenBrothers
Zeer matige service van LifeGoods/KitchenBrothers. Ik zocht alleen een vervangende garde: het kleine mixertje van de melkopschuimer, een onderdeel van misschien een paar euro.
Na navraag bleek dat dit onderdeel niet los geleverd kan worden omdat LifeGoods werkt met een extern logistiek centrum dat alleen complete bestellingen verwerkt. Men erkent zelf dat dit voor dit soort servicevragen een nadeel is.
Als alternatief kreeg ik 15% korting aangeboden op een volledig nieuw apparaat. Of de suggestie om zelf maar op zoek te gaan. Voor een piepklein vervangbaar onderdeel een compleet product opnieuw moeten kopen vind ik moeilijk te verdedigen qua service en duurzaamheid.
Dat de logistiek zo is ingericht is een keuze van de verkoper, niet van de klant. Goede aftersales betekent wat mij betreft dat je ook eenvoudige reserveonderdelen kunt leveren. Direct of indirect.

Besvarelse fra KitchenBrothers
Deze broodrooster van Kitchen Brothers is erg praktisch als je brood in de vriezer bewaart om het vers te houden. Dankzij de extra lange sleuven passen er met gemak vier gewone boterhammen of langere sneetjes brood tegelijk in.
De ingebouwde ontdooifunctie werkt snel en efficiënt: bevroren brood wordt in korte tijd gelijkmatig ontdooid en getoast. De RVS afwerking zorgt bovendien voor een nette en moderne uitstraling op het aanrecht.
Kortom, een functionele en betrouwbare broodrooster voor dagelijks gebruik.

Besvarelse fra KitchenBrothers
Ik heb het product nu een paar weken in huis en ben tevreden! Ik geef 4 sterren, omdat de informatie over de verzending erg vaag was en ik mij 3 dagen afvroeg wanneer ik het zou ontvangen. Ik woon in een flat waarbij postbezorgers de pakketten vaak zonder aan te bellen en onbeheerd bij de toegangsdeur achterlaten, daarom gaf dit redelijk wat stress.

Besvarelse fra KitchenBrothers
Quick delivery and really nice water cooker - all RVS, no plastic parts, exactly as described on the website.

Besvarelse fra KitchenBrothers
Super nette levering en echt een geweldige barbecue !

Besvarelse fra KitchenBrothers
Er stond nergens dat het snoer met de stekker aan de onderkantvan de koeling was.
Ik heb daar lang naar moeten zoeken.

Besvarelse fra KitchenBrothers
Bij 2ekansje een keukenmachine besteld en keurig op tijd ontvangen. Na 2x gebruiken brak de garde af! 2ekansje verwijst naar Kitchen Brothers. Hun reactie : wij leveren alleen een totaalpakket geen onderdelen. Machine is dus onbruikbaar!!

Besvarelse fra KitchenBrothers
Mooie kookplaat voor stuk goedkoper dan andere plekken

Besvarelse fra KitchenBrothers
Communicatie waarbij ik eerst van kastje naar de muur werd gestuurd. Vervolgens leek het erop dat de inhoud van mijn mail niet goed werd gelezen, want ik kreeg een advies waarvan ik al eerder had aangegeven dat dit niet werkte. Uiteindelijk heb ik de juiste afhaalcode ontvangen. Alleen was toen mijn pakket al teruggestuurd, omdat de afhaaltijd was verstreken.

Besvarelse fra KitchenBrothers
goed bezorgd en binnen de gestelde tijd prijs kwaiteit produkt ok

Besvarelse fra KitchenBrothers
Er is altijd ruimte iets te verbeteren maar ik ben wel tevreden met de service en kwaliteit

Besvarelse fra KitchenBrothers
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.