Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk,... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Na zeven jaar trouwe dienst gaf het koordje van ons rolgordijn er de brui aan. Eerlijk gezegd liep het mechanisme nooit helemaal soepel, dus we besloten contact op te nemen, zonder al te hoge ve... Se mere
Tijd geleden een review geplaatst over de fijne martijn en het inmeten Dat was top voor de jaloezien en hor. Nu bij het plaatsen is het toch anders Tussen 10:00 en 13:00 zouden ze komen... Se mere
Vandaag kwam Marthijn bij ons inmeten. Dit ging zeer professioneel en we hebben super goed advies gehad en daarom ook direct een bestelling geplaatst. Marthijn nam hier echt de tijd voor en is een zee... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.
Inmeetservice met meetgarantie
Gratis en vrijblijvend

Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Was een hele prettige gesprek op een…
Was een hele prettige gesprek op een vriendelijke maar tegelijkertijd professionele manier.

Besvarelse fra Kirsch BV
Verkeerde afmetingen, vertraagde en incomplete levering. Slechte service
In het begin leek alles professioneel en keurig. Adviseur keurig op tijd en direct. Maar daarna slechte after service: lang wachten op antwoord en de offerte die on hold werd gezet, werd geannuleerd.. de nieuwe offerte bevatte een verkeerde afmeting. De levering was incompleet, hordeur ontbrak. Deze werd weken later eindelijk geleverd. Bericht hierover, noch dat de levering van die dag niet doorging ontbrak. Vier keer thuis gewacht voor niks. Hordeur eindelijk geleverd, paste niet..
Na 5 dagen valt hij er vanaf!
Wij hadden shutters hier besteld die in ons kunststof kozijn vielen. Dit zag er schitterend uit, totdat na 5 dagen het product naar beneden valt! Contact gehad via de mail en krijgen alleen 10% korting!! Geen goede kwaliteit dus en niet klant vriendelijk behandeld als ze zo erg achter het product staan!!
Geen service bij ernstige verkleuring binnen 3 jaar
Onze plissegordijnen zijn ernstig verkleurd, binnen 3 jaar na aankoop! Het bovenste deel is groen geworden, terwijl deze taupe horen te zijn.
Wij hebben zonwering aan de buitenzijde van de woning. De gordijnen hangen dus niet in de volle zon. Er wordt bij ons niet gerookt in huis en wij zijn heel netjes met onze spullen.
Helaas beroept Topjaloezieen.nl zich op de garantievoorwaarden. Lees deze eens door, het komt er op neer dat er eigenlijk geen gevallen zijn dat je in aanmerking komt voor garantie. En het bedrijf doet vrijwel niets om je tegemoet te komen. 10% korting op je volgende aankoop vind ik een lachertje. Alsof ik ooit nog bij Topjaloezieen een aankoop zal doen.

Besvarelse fra Kirsch BV
Advies en expertise in een prettige…
Advies en expertise in een prettige setting bij je thuis, wat wil je nog meer!
Inmeten
Inmeetafspraak is makkelijk in te plannen. Na inplannen van afspraak wordt je goed op de hoogte gehouden. Inmeetafspraak gaat vriendelijk, juiste uitleg en informatie.
Ondanks het inmeten voor 2 inzet horen was, netjes geholpen.s
Goede voorlichting en uitleg van degene die in kwam meten.
Product goed, montage slordig
De snelheid van inmeten en levering en het product zijn prima. De montage leverancie die de prijs behoorlijk maakt is echter erg matig en het geld niet waard. 1 raamwerk sluit niet goed af echter een kitrandje maken is teveel moeite en kan je alsnog zelf doen. Ook zat 1 hor scheef wat eerst werd ontkent. Nadat mijn man de waterpas vroeg kon het ineens wel opgelost worden. Volgende keer kies ik liever voor een en bedrijf wat waar voor zijn geld levert.
In afwachting mbt schade kunststof kozijnen
Een jaar en 7 maanden geleden hier kunststof jaloezieën gekocht,laten inmeten en gemonteerd.Bij toeval door schilderwerkzaamheden ontdekt dat het kunststof binnen kozijnen (2 jaar geleden geplaatst) los zijn gescheurd van de binnenmuren,zowel keukenraam voor en achternaam.Eigenaar kunstof kozijnen bedrijf bij mij thuis geweest en geconstateerd dat de jaloezieën nooit op deze manier bevestigd hadden mogen worden vanwege het te zware gewicht Gebeld en tig mails en dan nu eindelijk een reactie..ze komen kijken naar de schade en nu maar hopen dat er een eerlijk oordeel komt wie verantwoordelijk is voor de schade aan mijn kunststof kozijnen.
Het woord ‘Top’ past perfect bij
Het woord ‘Top’ past perfect bij de bedrijfsnaam Topjaloezieën. Dat bleek wel uit de plaatsing van onze jaloezieën thuis: Top kwaliteit, een vriendelijke, bekwame en hulpzaam monteur, en een vlekkeloze service. We zijn zeer tevreden en dankbaar!”
Aanrader!
Goed advies, goede tips, prettig in de omgang.
Absoluut een aanrader!
Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen
Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen
Plisse-hordeur is van goede kwaliteit
Plisse-hordeur is van goede kwaliteit. Enige jammere er aan vind ik dat het met haartjes sluit en niet met magneet. Martijn is komen inmeten en heeft mij vervolgens uitgebreid telefonisch met het monteren geholpen (ik had een gekke plint waarvan ik niet wist wat er mee te doen). Hij heeft de tijd genomen om het uit te pluizen en mee te denken. Een collega van hem gaf echter advies waar ik niks mee kon, dus wie je treft was in mijn specifieke geval van cruciaal belang.
Vriendelijke man
Vriendelijke man
Netjes in de omgang
Wacht op de levering dus van het resultaat kan ik niks zeggen.
Geweldige service
Geweldige service! Martijn is komen inmeten en heeft mij goed geadviseerd de juiste keuze te maken.
Fijne mijnheer die kwam inmeten
deze mijnheer die mijn inzethorren kwam inmeten heeft mij ook goede adviezen gegeven omtrent de situatie bij het raam
Goed en eerlijk advies
Wij hadden Martijn als adviseur tijdens inmeten en advies.
Het was een heel gezellig maar ook goed adviserend gesprek. Meer dan tevreden!
Enige wat we jammer vonden is dat er qua kleur keuze minder mogelijk was dan op voorhand was verteld.
Ik adviseer topjaloezieen sowieso want eerlijk advies is heel belangrijk bij een grote uitgave mbt raambekleding. Helaas hebben we dat bij een ander bedrijf heel anders meegemaakt waardoor we verkeerd hebben aangekocht en nu problemen ervaren.
Gelukkig hadden we niet alle ramen daar besteld maar hebben we dit uitbesteed aan topjaloezieen.
Topjaloezieen maakt dit nu ruimschoots voor ons goed. Heel fijn.
Nu nog aankoop doorzetten als we zeker zijn over de kleur.
@Martijn nogmaals dank
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.