kiropraktikicentrum Anmeldelser 97

4,0

Har gået ved klinikken igennem 10 år og endelig været meget tilfreds med deres behandlinger. og Behandler. Men her ved sidste forløb er de vanlige påmindelse sms,er stoppet. Det resultere så i e... Se mere

Super dygtig og faglig behandling. Vores datter på 2 mdr. har været forbi Bo Hamilton. Hun blev taget med kop og blev i den forbindelse låst i nakken og hendes krop buede som en banan. Allerede efter... Se mere

Vores søn på 5 mdr blev behandlet hos Simon Alstrup. Han havde en låst nakke og han gad ikke at ligge på maven længe af gangen. Allerede efter 1. besøg hos Simon har vi kunne se en kæmpe forskel i vo... Se mere

Fantastisk service med åbningstider fra 7-19. Venlig reception og ikke mindst udtalt dygtige behandlere. Kan helt klart anbefales, hvis du eller dine børn har problmer/udfordringer med bevægeappara... Se mere

1. Kiropraktor

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

moderne tværfaglig klinik med kiropraktik i centrum. Vi forsøger altid at overgå vores patienters forventning.

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

5 stjerner til Simon

Jeg vågnede op en søndag og kunne ikke bevæge mig:( Det lykkedes mig at få en akut tid hos Simon med efterfølgende 2 behandlinger i ugen der kom. Kan absolut anbefales herfra! 5 stjerner til Simon.

13. august 2023

Varm anbefalelse

Jeg har været rigtig glad for det tværfaglige arbejde hos Kiropraktik i Centrum. Jeg har brugt Nanna Ørum og fysioterapeuterne i mange år, og de gør altid et fantastisk arbejde! Varm anbefalelse herfra!

23. oktober 2023

Mia, Emil, 1000 tak for jeres store hjælp.

Altid max. antal Stjerner til min Osteopat Micala Bendix.
I Micala´s feriefravær er jeg dybt, dybt taknemmelig for DIN hjælp MIA. 1000 tak for at du fik Emil til at ringe til mig.
Og 1000 tak for din tid og fantastiske råd Emil.
I er de bedste! Mange hilsner Kit

4. august 2023

Jeg har gået hos Simon Alstrup sommeren…

Jeg har gået hos Simon Alstrup sommeren 2022 og 2023 begge gange pga. problemer med en låst hofte, der var enormt smertefuldt og gjorde at jeg ikke kunne bevæge mig uden stort besvær. Begge omgange har Simon i løbet af 4-5 behandlinger fjernet smerte og lås. Allerede fra 1. behandling var min mobilitet næsten tilbage. Simons behandlinger er effektive og han er enormt behagelig. Behandlingerne er også baseret på, hvad du som patient tilkendegiver at være komfortabel med og have brug for.

19. juni 2023

Kan på alle punkter anbefale KIC og…

Kan på alle punkter anbefale KIC og Simon A. Jeg har aldrig været til Kiropraktor før, så havde ingen anelse om hvad jeg gik ind til. Udover at gå derfra uden smerter - som i sig selv jo er fantastisk! - Så er Simon bare mega dygtig og behagelig at komme hos. Så min første gang til kiropraktor har været en succes :-)

26. juni 2023

Stor anbefaling af Kiropraktor Andreas Gjengedal!

Jeg kommer jævnligt hos Kiropraktik i Centrum med diverse udfordringer i nakke, skulder og ryg. Jeg går fast hos dygtige Andreas Gjengedal, som udover at give en behagelig, effektiv og professionel behandling, altid er super serviceminded, imødekommende og lytter til de udfordringer jeg måtte have. Derudover prøver Andreas ofte at løse “skaden” med alternative metoder som eks. dry needles eller laser, som altid er super effektivt! Derfor kommer Andreas altid smerterne 100% til livs ved endt forløb.

10/10 til Andreas - som fortsat vil være min fortrukne kiropraktor :)

5. februar 2023

Urimelig opkrævning

Jeg modtog desværre en opkrævning da jeg blev syg dagen før en aftale. De håndhæver at vi som kunder skal betale, hvis vi ikke melder afbud indenfor 12 timer. Det er svært når man eks. bliver syg. Jeg har været kunde igennem et par år og det er mere reglen end undtagelsen at de er forsinkede med 15-30 min. før en behandling. Hvis jeg kommer for sent skal jeg betale for udeblivelse. En følelse af en pengemaskine med for lidt tid til patienterne. Jeg kommer ikke tilbage!

15. marts 2023

Intet mindre end byens bedste!

Jeg har været ved mange behandlere gennem tiden, men Kiropraktik i Centrum slår dem alle. Hele familien og flere af vores nærmeste venner benytter nu klinikken på anbefaling herfra, og ikke én har haft en dårlig oplevelse. Jeg oplever, at fagligheden er enormt høj, og at der lægges en skræddersyet plan for den enkelte. En plan, der virker.
Jeg har været, og er, i forløb med hoftesmerter, og har i den forbindelse fået behandling af både Nanna, Fannar og Simen (Fys). Jeg har været yderst tilfreds med alle tre. Dertil fik vi i sensommeren kyndig behandling af vores nyfødte efter en hektisk fødsel. Her var det Simon, der stod for behandlingen. Ikke andet end stor ros herfra til hele klinikken.

8. februar 2023

Fik anbefalet Andreas…

Fik anbefalet Andreas da jeg i slutningen af 2022, fik problemer med ryggen.

Kan kun sender den anbefaling videre til andre.

Andreas forstår at skabet et trygt rum, er lyttende, nærværende, rolig, har en stor faglighed og altid klar til at give råd og vejledningen.

Endte med at få hjælpe med ryg, skulder og ikke mindst min livslang ven : skinnebenbetændelse.

TAK!

9. februar 2023

Fantastisk og omsorgsfuld behandling af vores datter

Vores datter på 7 måneder har gået i behandling hos Simon Alstrup, da hun havde voldsomme spændinger og låsninger i nakke og skuldrer. Vi gik i et forløb over et par måneder, hvor Simon har været fuldstændig fantastisk. Allerede efter de første par gange efter Simon havde behandlet vores datter kunne vi se forbedringer. Da vi startede med at komme lavede vores datter konstant flitsbue, hun kunne ikke støtte ordentligt på hendes arme (flyverstilling) til nu at have fuld bevægelighed, kunne krybe/kravle og rejse sig op af sofa og sofabord - en helt vidunderlig udvikling. Simon er utrolig dygtig, meget omsorgsfuld, empatisk, forstående og lyttende. Det har været et trygt sted at komme for vores datter. Simon guidede og forklarede alt hvad han foretog sig i forhold til behandlingen af vores datter og kombinerede behandlingen med øvelser, som vi fik med hjem. Tak for din hjælp, Simon. Vi er meget taknemmelige og ekstremt glade for resultatet. De største anbefalinger din vej.

6. december 2022

Mirakuløst effektiv og god behandling

Jeg har været i forløb hos kiropraktor Simon Alstrup (ved Nørreport afdelingen) pga. en fuldstændig låst lænd. Inden da havde jeg været til både massør og fysioterapi (som ikke havde gjort nogen forskel), og da jeg ankom hos Simon kunne jeg knap nok gå. Han var afsindigt sød og professionel -man føler sig godt tilpas og taget virkelig godt hånd om fra første øjeblik. Han ved hvad han laver, og præcist hvilken behandling der skal til -det er meget betryggende.
Efter første behandling kunne jeg mærke en kæmpe forskel, og efter 2. behandling kunne jeg gå igen! Det var den største lettelse og helt vildt imponerede. Jeg var så overrasket over hvor hurtige resultater jeg kunne mærke efter så få behandlinger (med både knæk og akupunktur). Jeg kommer til at anbefale Simon til alle jeg kender, som har behov for kiropraktor, og jeg kommer helt sikkert til at fortsætte hos ham altid. De varmeste anbefalinger herfra.

19. oktober 2022

Nej tak til hadtale under behandling

Den kvindelige kiropraktor havde utroligt mange mærkelige indbildninger, bl.a. at ADHD skyldes dårlig opdragelse og at voldtægt er noget, som folk anmelder for sjov. Denne tilgang til mig og en masse andre mennesker gjorde, at jeg gik derfra væsentligt dårligere, end jeg ankom, da jeg under behandling skulle lægge ører til hendes manglende viden på diverse områder.

Jeg blev også en del fattigere, men det er i småtingsafdelingen ifht. alt det andet.

Stort nej tak herfra.

17. oktober 2021
kiropraktikicentrum-logo

Besvarelse fra kiropraktikicentrum

Kære NN.
Vi kan slet ikke genkende nogen af vores behandlere i den oplevelse du beskriver ovenfor- vi kan heller ikke finde dig i vores system... Hvis det alligevel er vores klinik du skriver om vil vi selvfølgelig meget gerne tale med dig og høre hvad det handler om- du kan ringe på 33123920 og bede om at tale med én af partnerne...

Kærlig hilsen

Kiropraktik i centrum

Vi har været ekstremt glade for at gå…

Vi har været ekstremt glade for at gå hos Nanna. Vores datter havde en favoritside og skævt hoved. Allerede efter Nanna havde løsnet hende i nakken første gang kunne vi mærke en tydelig forskel på vores datters bevægelighed og derefter rettede kraniet sig hurtigt. Nanna er meget dygtig og empatisk og vi har følt os meget trygge hos hende. De største anbefalinger.

14. oktober 2022

Varm anbefaling

Jeg har haft brækket ryggen og bækkenet, og har i mange år haft svære men. Jeg startede i et forløb hos Simon, hvilket har været en helt fantastisk oplevelse. Mine smerter og spændinger er blevet markant minimeret, han er virkelig grundig og professionel, og generelt er der rigtig behageligt i klinikken. Kan varmt anbefale

20. september 2022

Nakkesmerter

En opringning for at høre om behandling af nakkesmerter, hvor jeg fik en udsøgt, behagelig og kompetent forklaring. En stor tak til den søde dame. Nu har jeg noget at gå videre med inden jeg reserverer tid. V.h Lis

13. september 2022