Kirinsushi2650 Anmeldelser 4

2,6

Under middel

Andre kiggede også på

🛑 Vil ikke anbefale 🛑

Først og fremmest ventede vi 45 minutter på vores mad, følte os glemt, andre som kom efter fik deres mad først. Det ku være fordi de måske havde givet bestillingen før os men vi gav vores bestilling 5 sekunder efter, da hun var på vej tilbage til køkkenet.
Det retfærdiggøre ikke at de fik deres mad 15 minutter efter og vi skulle vente 30 min efterfølgende. Og de havde bestilt en del mere.

Maden kom så da jeg var på vej op for at høre hvad der sker.
Jeg var nød til at bestille næste portion mens jeg spiste min mad, derefter kom det så 30 minutter efter vi havde bestilt. Igen for langsomt. Der var kun 6 andre borde ud over os 4 af dem havde fået deres mad.

For det andet var servicen for dårlig. Tjeneren var meget utydelig i måden hun kommunikerede på og havde ikke øje for ordenlig service. Hun var meget i tvivl om mange ting og hvis jeg ikke kunne høre hvad hun sagde og jeg ville ha hun skulle gentage sig, sagde hun det var ligemeget og gik sin vej. Jeg kan forstå hvis hun er ny. Men det skal ikke stoppe hende fra at tale klart og tydeligt og ikke gå fra en gæst når man ikke er færdig med at snakke. Er hun i tvivl må hun spørge og komme med en tilbagemelding kort efter.

I slutningen da vi skulle gå ville vi ha det sidste mad i en doggy bag, så spurgte vi tjeneren om det ku lade sig gøre. Hun vidste det ikke, gik op for at spørge, vi ventede 10 minutter, en anden tjener kom ned, spurgte hvad hun ku hjælpe med, vi spurgte igen om doggy bag, hun gik op for at spørge, der gik 8 minutter hun kom tilbage med et nej. Det er fair nok, jeg kunne klemme det sidste ned. Men den tid det hele tager og en anden tjener skal involveres er uhørt. Fuldstændig til grin.

Ud over alt det havde de fucket op i ordren og givet os noget vi ikke havde bestilt..

Alt i alt dårlig oplevelse...

Ville ikke engang spørge om kompensation, skulle bare væk, vi betalte fuld pris men de får den her lange flotte opkast af en anmeldelse.

Maden var tilgengæld god nok. 1 ⭐ for det.

23. juli 2024

Havde bestilt takeaway

Havde bestilt takeaway. Da min mand kom hjem med maden havde de (ud af det blå) puttet chilimayo på min green ebi delux. Jeg kan ikke tåle chili, de plejer ikke at putte det på og det står heller ikke på menukortet, at de putter det på. Jeg ringede til dem og fik at vide, at de ikke ville refunderer mine penge eller give et tilgodebevis. Hun prøvede endda at få det til at lyde som min fejl. De tilbød at jeg kunne køre tilbage om en time efter ny mad uden chili. Ikke en mulighed med små børn der skal i seng, så jeg går sulten og fattig(ere) i seng idag og køber aldrig mere fra kirin sushi i Hvidovre.

31. maj 2024

Ventede en time på maden

Ventede en time på maden, som de havde glemt at lave til os uden at få noget ad vide eller en undskyldning. Herefter måtte vi lave en ny seddel og bestille mad igen, som vi så kunne vente på.

18. august 2023

Er dette din virksomhed?