Kirinsushi Anmeldelser 29

3,6

Sidste gang jeg sætter mine ben der. Middelmådig sushi. Elendig service. Ingen smil og på ingen måder imødekommende. Kold stemning i restauranten. Langsom service..... Kom ikke med det vi havde bedt... Se mere

Meget overraskende oplevelse. Vi havde fået 2 gavekort igennem Tilbud i byen, og havde læst her på trustpilot, at sushi var god og betjening virkelig dårlig og lang ventetid. MEN sød betjening, relati... Se mere

Har spist all you can eat på Kirin sushi 4-5 gange og har hver gang været meget uheldig med servicen. Hver gang har der været fejl i det vi har fået og flere gange har jeg oplevet at vi slet ikke har... Se mere

3,6

Middel

Abosulut VÆRSTE oplevelse på en…

Abosulut VÆRSTE oplevelse på en restaurant NOGENSINDE! Da vi kommer ind er alle sure på forhånd. Ingen hilser pænt eller byder velkommen. Jeg skal fejre min fødselsdag her. Så mega god start 😅 Der er INGEN andre i restauranten og tjeneren bliver ringet op så han kan komme fordi dem der er tilstede ikke forstår dansk. Jeg spørger hvordan koncepten fungerer og vil høre om det er ligesom andre steder, hvor man må efterlade op til 3 stk sushi og hvis der efterlades mere så skal man betale. Tydeligvis forstår han ikke mit spørgsmål og bliver ved med at fortælle mig og vise hvad jeg kan bestille fra menuen og han begynder at råbe højere og højere - og jeg har to børn med. Virkelig ubehagelig stemning bliver skabt indtil jeg selv må hæve min stemme og siger at det har jeg forstået og forklarer for 10. gang hvad jeg har sagt i starten. Han forstår endelig og siger undskyld. Igennem hele besøget er der ingen der tjekker ind med os. Vi mangler servietter, børnesticks osv. Jeg rejser mig flere gange selv. De virker utilfredse og sure over at de overhovedet skal arbejde. Da vi skal betale bliver det faktisk 612 kr. Hun prøver at tage 660 kr. og jeg viser hende deres egen udregning fra hvad der står på deres egen hjemmeside. Hun må tilkalde ham der forstår bedre dansk igen og han kommer ned på et mindre beløb men stadig mere end hvad der står på deres hjemmeside. Frokost koster 178 kr. (ml.14-16) og så står der børn halv pris, hvilket jo er 89 kr. men de tager 98 kr. og han står og diskuterer med mig om at jeg tager fejl og at jeg har regnet forkert selvom jeg står og viser og peger på de tal der står på deres egen hjemmeside! Det eneste der var godt var maden men deres service, attitude og oplevelsen var det værste jeg nogensinde har oplevet. Jeg sætter aldrig mine ben der igen! Puhaaa en oplevelse! Til sidst siger tjeneren ‘undskyld min kollega har lavet en fejl’ men stadigvæk beholder de pengene. Det er 18 kr. mere og det går nok men de har ikke styr på noget som helst når det kommer til at servicere folk og give en god oplevelse!

13. april 2025

🛑 Vil ikke anbefale 🛑

Først og fremmest ventede vi 45 minutter på vores mad, følte os glemt, andre som kom efter fik deres mad først. Det ku være fordi de måske havde givet bestillingen før os men vi gav vores bestilling 5 sekunder efter, da hun var på vej tilbage til køkkenet.
Det retfærdiggøre ikke at de fik deres mad 15 minutter efter og vi skulle vente 30 min efterfølgende. Og de havde bestilt en del mere.

Maden kom så da jeg var på vej op for at høre hvad der sker.
Jeg var nød til at bestille næste portion mens jeg spiste min mad, derefter kom det så 30 minutter efter vi havde bestilt. Igen for langsomt. Der var kun 6 andre borde ud over os 4 af dem havde fået deres mad.

For det andet var servicen for dårlig. Tjeneren var meget utydelig i måden hun kommunikerede på og havde ikke øje for ordenlig service. Hun var meget i tvivl om mange ting og hvis jeg ikke kunne høre hvad hun sagde og jeg ville ha hun skulle gentage sig, sagde hun det var ligemeget og gik sin vej. Jeg kan forstå hvis hun er ny. Men det skal ikke stoppe hende fra at tale klart og tydeligt og ikke gå fra en gæst når man ikke er færdig med at snakke. Er hun i tvivl må hun spørge og komme med en tilbagemelding kort efter.

I slutningen da vi skulle gå ville vi ha det sidste mad i en doggy bag, så spurgte vi tjeneren om det ku lade sig gøre. Hun vidste det ikke, gik op for at spørge, vi ventede 10 minutter, en anden tjener kom ned, spurgte hvad hun ku hjælpe med, vi spurgte igen om doggy bag, hun gik op for at spørge, der gik 8 minutter hun kom tilbage med et nej. Det er fair nok, jeg kunne klemme det sidste ned. Men den tid det hele tager og en anden tjener skal involveres er uhørt. Fuldstændig til grin.

Ud over alt det havde de fucket op i ordren og givet os noget vi ikke havde bestilt..

Alt i alt dårlig oplevelse...

Ville ikke engang spørge om kompensation, skulle bare væk, vi betalte fuld pris men de får den her lange flotte opkast af en anmeldelse.

Maden var tilgengæld god nok. 1 ⭐ for det.

23. juli 2024

Min mand var idag nede for at købe…

Min mand var idag nede for at købe sushi til aftensmad, og da jeg er ekstrem laktoseintolerant forklarede han meget nøje at der ikke måtte komme hverken chilimayo eller Philadelphia eller andre laktose produkter i sushien, han udtrykte at det var yderst vigtigt da jeg kan blive meget syg af det mindste! Han spurgte ydermere ind til hvad der var laktose i og hvad der ikke var. Han henter maden og kommer hjem og vi ser at der er chilimayo i AL sushien. Han kører tilbage igen og heldigvis laver de en ny til os indenfor relativt kort tid. De prøver dog i starten at sige at de bare vil fjerne dem hvor det ikke er indeni og lave nogen nye af de andre, selvom min kæreste fortæller at hvis det har rørt ved det andet mad, så er det uspiseligt for mig da der ikke skal mere til.
Vi får det nye med hjem og jeg ender med kun at kunne spise få stykker af sushien fordi vi finder spor af både det ene og det andet i de fleste stykker.
Det er virkelig dårlig stil ikke at imødekomme allergener.
Jeg kan forstå der kan være sproglige vanskeligheder og svært at forstå, men hvis man ikke helt forstår, så må man grave videre indtil man gør så man kan gøre sine kunder tilfredse.
En ting er at være tilfreds eller utilfreds, en anden er at lave fejl 2 gange i træk og ikke være mere forsigtig omkring allergener som kan gøre folk skide syge. Ikke i orden.

17. juli 2023

Sætter ikke mine ben der igen, og kan ikke anbefale

Jeg har i dag været på kirin sushi og spise, maden var sådanset ok men den var stensikkert ikke 1,5 times ventetid værd, men kan ikke kalde det travlt når der sidder samlet set 7 mennesker i restauranten ..utrolig dårlig service øv!
Vi efterlader flere stk sushi end man må åbenbart, vi får betalt osv går faktisk ud af restauranten og ud på gaden, men bliver råbt efter på gaden at vi skal betale..efterfulgt af en flabet kommentar fra køkkendamen der sagde “så må i lade vær med at bestille så meget, det adlibitum” jeg fortalte hende pænt at jeg ikke så det berettiget når jeg skal vente SÅ længe

Det har altid været et godt sted at spise med god service.. efter min oplevelse i dag kommer jeg ALDRIG til at sætte mine ben dernede igen!
Øv

10. juli 2023

Elendig service

Elendig service!
Min kæreste og jeg kom med vores tre børn. Vi havde bestilt tid, men da vi kommer havde de overset bestillingen. Vi får alligevel et bord. Der går 35 min før de tager i mod bestillingen, og over 1.5 time før NOGET af maden kom, hvilket kun var fordi vi selv brokker os over at vores børn var meget sultne. De glemte dypelse og nogle af drikkevarerne.
Efter to timer måtte vi kaste håndklædet i ringen, og betale over 700kr for få retter til vores børn og selv gå sultne derfra. Elendig service!

Aldrig om vi vil anbefale stedet til andre.

13. februar 2023

Uretmæssigt opkrævet betaling

Jeg bestlte mad d. 23. dec. via Kirins hjemmeside og betaler med betalingskort. Umiddelbart efter at have afgivet bestillingen modtager jeg en sms fra Kirin, der afviser ordren. D. 28. dec. er beløbet imidlertid hævet på min konto og jeg henvender mig skriftligt, telefonisk og personligt til restauranten, der ikke vil tilbagebetale det uretmæssigt opkrævede beløb. Køber aldrig sushi hos Kirin igen.

22. december 2022

Var her for ca10 gang

Var her for ca10 gang
Bi kommer her næsten hver gang der er fødselsdag i familien
Maden er super frist og veltillavet.
Fadøllen bar skænket perfekt og boblede på den rigtige måde
Vi glæder os allerde til næste gang

7. marts 2022

Suveræn lækker sushi

Ved ikke hvorfor der er så mange dårlige kommentare. Klart mit favorit sted at tage ud og spise. Søde personale og den lækreste sushi jeg nogensinde har smagt. Alt er frisklavet og lækkert og kommer inden for rimlig tid. Tror jeg har været her 20 gange med venner og famile. Og kommer helt sikkert igen!

7. marts 2022

Sidste gang jeg sætter mine ben der.

Sidste gang jeg sætter mine ben der.
Middelmådig sushi. Elendig service. Ingen smil og på ingen måder imødekommende. Kold stemning i restauranten. Langsom service..... Kom ikke med det vi havde bedt om, fjernede ikke tallerkener fra bordet. Slap 456 kr for mig og min datter. Mest skuffe omgang sushi. Hold jer væk. Standarden er faldet drastisk..... Ikke besøget værd.

7. december 2020

Ingen service

Maden er god dog ikke særlig pæn at se på. Virker som om det går lidt for stærk så maden er dårligt skåret, kæmpe stykker der vælter ud over det hele.
Service var der ikke noget af, de kom ofte ikke med det mad vi bestilte og til sidst gav vi bare op.
Desuden bar de heller ikke vores tallerkenerne ud, så der stod rigtig meget på bordene man godt kunne have båret ud løbende.

OBS koster 28 kr for et glas vand

31. august 2020

Maden er rigtig fin og den person vi…

Maden er rigtig fin og den person vi fik hjælp af(en lidt ældre mand), var eigtig flink og imødekommende. Det stod i kontrast til de to kokke der stod i baren. De var godt nok noget trætte at se på🤨 ellers fint sted og mad.

1. januar 2020

virkelig ringe service

Købte via Sushiklub og hentede selv. Mage til ringe service da vi kom ind i restauranten. De to der stod bag skranken var helt slukkede i ansigterne. Ingen imødekommenhed. De virkede som om de ikke anede hvor min ordre var. Der kom en 3. dame som også virkede meget sur og ligegyldig. Hun fandt dog min ordre. Synd med den dårlige service for sushien var lækker!

20. april 2019

Er dette din virksomhed?