Se, hvad kunderne siger
Vi havde Kiranan til at designe logo og coverbillede til vores facebook side. Hele vejen igennem var der super service, og det endelig resultat er helt sikkert rigtig godt. Det bliver ikke sids... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Sjællandsgade 53, st. 4, 8900, Randers, Danmark
- help@kiranan.com
- kiranan.com
Andre kiggede også på
Anvendt til logo design og layout
Yderst tilfreds med logo og layout design - til diverse marketing materiale - hurtigt respons og konkurrence dygtigt pris - varme anbefalinger
Inkasso
Jeg har nu vente over 2 mdr på at vedkommen " Kiranan " Vil overføre de penge tilbage som han skylder mig for IKKE udført arbejde. Jeg har jævnlig forsøgt og kontakte ham via " Email, Sms og flere opkald " Uden nogle form for respons!. Hermed valgt og køre sagen videre til inkasso! Stærk fraråde jer at bruge denne person til udføre nogle form for arbejde til jeres projekter!
Ingen kommunikation, leverede slet ikke som aftalt
Kiranan tilbød en rigtig god pris ift. at løse vores opgave, og jeg havde hørt mange gode ting om ham. Leveringen var aftalt til slutningen af januar, og her i starten af marts har jeg ikke hørt fra ham i flere uger på trods af gentagne forsøg på at komme i kontakt med ham.
Den eneste grund til at Kiranan får 2 stjerner i stedet for 1 er, at han trods alt formåede at fikse en lille ting, af det vi havde aftalt samt det, at vi heldigvis ikke betalte forud.
Jeg synes det er ærgerligt, at Kiranan ignorerer sine kunder. Det er ikke måden hvorpå man skaber en ordentlig virksomhed.
Super service, hele vejen igennem!
Det bliver ikke sidste gang vi får ham til at lave noget for os.
Rune - Mobildiskotek Pardaii City
Lover guld og grønne skove, levere ikke varen
Kiranan er ikke til at stole på, jeg har bestilt vare igennem hans virksomhed, han har glædeligt taget imod pengene men aldrig leveret en vare.
Gang på gang er der givet løfter, ikke en eneste gang er de overholdt.
Super arbejde :)
Jeg har benyttet mig af Kiranan til udarbejdelsen af et facebook coverbillede til min virksomhed.
Han er super hurtig og utrolig nem at arbejde sammen med :)
Og så er hans arbejde moderne, innovativt og ikke mindst god kvalitet.
Jeg skal helt sikkert bruge ham igen, og anbefaler også gerne andre at benytte sig af ham :)
Fantastik, og billigt arbejde!
Kiranan laver et fantastisk stykke arbejde til en virkelig god pris, man skal bestemt ikke tøve med at vælge ham! Han er også meget venlig, og har viljen til hele tiden at lave mere.
Hurtig effektiv hjælp
Kiranan trådte hurtigt til efter jeg havde spurgt i et åbent forum om hjælp til en ændring i min shopifystore.
På under 5 minutter var problemet fikset.
Stor tak og kæmpe anbefaling herfra!
Rigtig hjælpsom
Kiranan er rigtig flink og hjælpsom og har virkelig styr på det han laver, 5 stjerner herfra :)
Super hjælpsom!
Jeg skulle have løst nogle oversættelser på min side og spurgte Kiranan om råds. Jeg fik hurtig hjælp og meget god service!
Luksus service!
Jeg havde et lille problem med min webshop som Kiranan hjalp mig med, det tog blot et minut også var han færdig. Jeg vil helt klart hive fat i ham, hvis der er nogle ting som jeg skal have lavet i fremtiden. Brug ham endelig, hvis du skal have lavet noget!
Fantastisk!
Hurtig, dygtig, engageret, troværdig og hårdt arbejdende. Alt hvad man kan ønske sig! Jeg kan kun anbefale ham.
Helt igennem unik service!
Bedre service skal man virkelig lede længe efter! en mand som virkelig arbejder røven ud af bukserne for en og som levere varen! stor ros herfra og kan klart anbefales!
En super flink gut!
Kiranan, er en super flink gut som altid står klar til at besvare et spørgsmål eller to hvis man har problemer!
-Så står man en dag i nød er han altid god at spørge!
Bedste hilsner Niklas!
Dejlig oplevelse
Jeg manglede en til at lave nogle "sliders" til mig.
Jeg fik hurtigt lavet en aftale med Kiranan, og fik allerede første udkast dagen efter.
Jeg synes selv at det ser knivskarpt ud, også er det jo heller ikke et minus, at han gør det for næsten ingen penge :-)
Han er bare god!
Fantastisk guttermand!
Der altid ved hvad han laver!
Venlig, hurtig, billig og præcis
Jeg har flere gange fået hjælp af Kiranan til Wordpress, og hver gang har han hjulpet hurtigt! Super god service man får hos ham, kommer sikkert til at bruge ham igen!
Overraskende meget overskud og altid klar på at hjælpe!
Kiranan har hjulpet mig op til flere gange med at komme videre med mit første webshop projekt. Han har rettet fejl på min hjemmeside gratis og hjulpet mig videre, hvis jeg har haft et problem. Det kunne være alt fra det at registrere virksomhed, administrere eller noget teknisk der lige skulle ordnes.
Han kan varmt anbefales!
hurtigt og nemt
Kiranan skrev, at han lige kunne hjælpe mig med en lille ting på min hjemme side, og det tog man under 5 min, at fixe det. Det gik hurtigt, nemt og smertefrit.
Endnu engang: Mange tak!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.