Vi ser altid film i Kino Vino og er…
Vi ser altid film i Kino Vino og er altid tilfredse. Hyggeligt sted, rart personale. Vi støtter det lokale... Martin Holm, Ullerslev
Vi ville gennem biografklub Danmark ind at se hammers kjold.
Den vises ikke længere om aftenen men for to dage siden checker vi programmet og den vises i dag lørdag d 11.5 kl 13. Vi er ærgerlige over at skulle afsted på en dejlig solrig dag som kunne været brugt i haven men andre tidspunktet passede ikke ind i et program for folk i arbejde.
Da vi har pakket bilen med 5 personer og ankommer til kinovino så er der LUKKET.
Da vi slår op i programmet igen kan vi se at filmen pludselig ikke er på mere. Vi er både sure og skuffede. Vi kan godt forstå der sjældent er fulde sale, for folk vælger nok at tager udenbys for at sikre sig lignende ikke sker. Eller bare vil undgå ikke stressede og smilende personale. Mange rygter siger det samme som vi har oplevet i dag.
Der kunne måske være skrevet man skulle booke billetter til visse forestillinger og hvilke. For man må da tro der er gjort sig tanker om pludselig at vælge at holde lukket.
Pæn kundepleje vil bestemt være gratis billetter når vi (måske) kommer igen.
slidte stole, så man sidder på træ. Ingen lys da filmen var slut. Rod i biografsalen. ingen aflysning på hjemmesiden, blot en seddel i døten at filmen var aflyst grundet sygdom. En provinsbiograf som engang var værd at komme i, men ikke er det længere. Kan bestemt ikke anbefales.
Synes det er mega ærgerligt, når man som os, ikke så ofte har mulighed for at tage ud med alle sine unge mennesker… børn og deres kærester, at få en lidt lunken oplevelse. Vi så 3/6-22 Top Gun Maverick i Kinovino og halvvejs i filmen forsvandt alle undertekster filmen ud. Vi var ude og gøre opmærksom på det men den unge bag skranken kunne ikke løse det. Så vi fik ikke fuldt udbytte af filmen. Nu har jeg så via mail forsøgt at få hul igennem til ejer men jeg føler mig noget ignoreret. Så måske skal man kigge sig om efter andre biografer næste gang selvom vi ellers virkelig gerne vil støtte op om det lokale tilbud. Øv.
Det er 3 år vi besøger Kino Vino, hvert år har været en skøn oplevelse for hele familien. Dette er et fantastisk besøgssted, meget anbefalelsesværdig.