Kingrestaurant Vejen Anmeldelser 13

2,9

2,9

Middel

Superfin oplevelse

Vi var et selskab på 11 personer, der alle valgte stedets buffet. Dette fortrød vi ikke, idet der var et meget stort udvalg i form af sushi, egne valg til en stegt ret mv.
Vi sluttede med kaffe og is.
Maden var velsmagende og vi mødte et meget venligt og imødekommende Personale.

4. juli 2025

Utrolig opmærksom ejer

Var der igår for anden gang. Super hyggelig restaurant, stor og med god plads mellem gæsterne.
En meget opmærksom ejer, der lynhurtigt spottede at jeg var på krykker, og derfor ikke skulle helt ned i den anden ende af restauranten at sidde som hans personale ellers havde besluttet.
Han fik hurtigt lavet et 8 personers bord om til et 4 personers så det passede til vores familie.
Generelt en meget opmærksom ejer, der kommer og tager servicen når man er færdig med at spise. Og på et tidspunkt så han at jeg bøvlede med at finde en plads til min taske. Så kom han hen til bordet og trak stolen ved nabobordet ud, så jeg kunne sætte min taske der.

Der kom en del besøgende i løbet af de par timer vi var der, og der var også en del der hentede take - away.

Mange muligheder hvad mad angår, dog lidt tamt udvalg til Mongolian og grøntsager som agurker og salat er i ret store stykker. De revne gulerødder skulle vist have været skiftet ud for et stykke tid siden.
De stegte nudler smagte virkelig mærkelig.

Men alt i alt god mad til en rimelig pris. Meget børnevenligt og fint med is, kaffe og varm kakao inkluderet i buffeten. Dog kunne kaffemaskinen godt trænge til en grundig rengøring.

Smilende piger der var på arbejde, dog upassende at den ene tyggede på tyggegummi. Det ser ikke så godt ud. De stod også og snakkede sammen ved et bord hvor der sad gæster og skulle bestille. Det syntes jeg virkede meget upassende da det ikke var noget i forbindelse med deres bestilling. Og flere gange stod de og/eller én af dem oppe ved kassen og bare stod. Jeg vil mene at der altid er noget at lave i en restaurant.

Sønnen til ejeren gik rundt mellem gæsterne, tror han kedede sig rimelig meget og ejeren sad ved et bord tæt ved kassen, med en blok papir og hans tlf. Virkede lidt upassende at han ikke sad i et afsides lokale eller lign.

13. juli 2024

Mest skuffende aftensmad jeg har prøvet…

Mest skuffende aftensmad jeg har prøvet længe. for mange mennesker i forhold til hva et køkkenet kan rumme og tomme skåle og hår i maden og dårlig betjening må sige dette sted er mega skuffende og jeg sætter aldrig mine ben der igen og kan bestemt ikk anbefalede dette spisested til nogle 😡😡😡😡

13. januar 2024

Bestilte sushi... Men...

Bestilte sushi.

Laksen på nigiri var grynet og ingen smag og tunen var grå/brun.
Risene var overdrevet klistret og meget søde.

For et par år tilbage var det altid lækkert og friskt. Det er det bestemt ikke længere!

19. august 2023

For lidt mad

Vi var der lidt efter kl. 20, næsten ingen mad. Og der kom flere og købte “takeaway”, og tømte al sushi og kyllingespyd, lige for næsen af os, selvom vi betalte for buffet. Kommer ikke igen.

6. august 2021

en ven har lige akkurat været hos kingrestaurent Vejen

en ven har lige akkurat været deromme og hans oplevelser var meget under middel. Det er alt for lidt mad og bliver slet ikke fyldt op. hvad hjælper det med all you can eat når der ingen mad er til rådighed??? og det er ikke første gang det sker. min ven har været der 3-4 gange hvor de ikke fylder op... kan slet ikke anbefales.

30. juni 2020

Er dette din virksomhed?