Kinderdekbed.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ze bieden dekbedden van een bekende merk. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs Levering binnen een dag. We slapen heerlijk onder het dekbed. Kom zeker terug

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een snelle levering en makkelijk contact heb ik gehad. Mijn zoontje is echt blij met het dekbed, de kleur is echt mooi helder blauw en hij geniet iedere avond weer van de zachte stof. En ik als... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning

Om Kinderdekbed.nl

Skrevet af virksomheden

Kinderdekbed.nl is gespecialiseerd in wasbare kinderdekbedden die comfort en gemak combineren. Onze dekbedden zijn licht, ademend en antiallergisch, en kunnen eenvoudig in de wasmachine worden gewassen. Zo blijft het bed van je kind altijd fris en schoon, zonder gedoe.

Daarnaast zijn de dekbedden snel op te maken en in korte tijd weer droog, zodat ze direct opnieuw gebruikt kunnen worden. We leveren snel uit eigen voorraad, zodat je bestelling vlot in huis is.

Bij Kinderdekbed.nl draait het om één ding: kleine dromers, groot gemak.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en topkwaliteit!

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop! De levering was supersnel en het product kwam precies zoals op de foto’s en zoals ik had verwacht. Alles was netjes verpakt en van goede kwaliteit. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

25. oktober 2025

Wat een goede aankoop

Ik heb onlangs een dekbed besteld bij Kinderdekbed.nl en ben echt positief verrast. Het idee van een wasbaar dekbed zonder losse overtrek leek me eerst vreemd, maar het is zó handig! Geen gedoe meer met overtrekken en alles kan gewoon in de wasmachine. Het dekbed voelt zacht aan, is licht en blijft mooi na het wassen. Mijn kinderen slapen er heerlijk onder en ik hoef me geen zorgen te maken over allergieën of ongelukjes. De bestelling werd snel geleverd en netjes verpakt. Voor ouders die gemak en hygiëne belangrijk vinden, is dit echt een aanrader.

1. november 2025

Héérlijk dekbed

Héérlijk dekbed. Voelt fijn en is prettig om onder te slapen. Snel droog na het wassen. Nog even opgehangen. Vond het niet de moeite het dekbed nog in de droger te doen. Goede aankoop. Ga beslist nog een dekbed bij kinderdekbed.nl bestellen.

2. november 2025
Uopfordret anmeldelse

Een blij kind♡

Wij kochten een mooi dekbed voor ons zoontje en hij is er zo blij mee. Een heerlijk wasbaar dekbed, mooi kleurtje en lekker warm!. Z hebben ze hele leuke kleuren, welk bij andere bedrijven niet te verkrijgen zijn. Ook is de serivce met het bedrijf super. Snelle reactie en erg behulpzaam bij vragen!. Zeker weten een aanrader en ons kleintje slaapt heerlijk.

16. oktober 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect! Betrouwbaar en snelle levering.

We zochten nieuwe dekbedden voor onze kinderen en kwamen bij Kinderdekbed.nl uit. De website was super overzichtelijk en we hadden al snel twee mooie dekbedden gevonden. Het tweede dekbed was voor de helft van de prijs, perfect! Het bestelproces was heel eenvoudig en betalen kon in 3 termijnen met Klarna. We hadden de dekbedden heel snel in huis, netjes verpakt en goede kwaliteit. Als we een nieuw dekbed voor de kinderen nodig hebben, kiezen we weer voor Kinderdekbed.nl!

10. oktober 2025