Kim's Cykelservice Anmeldelser 11

4,4

4,4

Fuldstændig fantastisk service

Fuldstændig fantastisk service, de hentede min cykel derhjemme og kom med den dagen efter 🥳
Min cykel køre som en drøm. Og jeg er bare så glad. Og oveni alt det er det også skide billigt. De for i hvert fald 5 stjerne herfra. Og min cykel skal ikke andre steder hen mere end til Kim's cykel Service

30. januar 2024

Aldrig fortrudt jeg handlede på deres shop

Fantastisk kundeservice og de er altid klar til at hjælpe med oplysninger, hvis jeg har spørgsmål til vare eller ordre.
Jeg modtog varen inde for få dage, så er nu også en taknemmelig kunde.
Handler helt sikkert på deres shop igen, og håber en dag at komme forbi deres butik.
⭐⭐⭐⭐⭐

25. november 2023

Montering af et dæk

Firmaet er uduelig, skulle have montering af et meget speciel bagdæk til en trailbike men kunne ikke selv få det på, og tænkte det kunne kims cykel service gøre da det var tætteste på bopælen, men resultatet var den ene side af egerne fået skade tæt ude på kanten af hjulet hele vejen rundt samt ved ventilen, men slemmest er at hjulet/fælg er slået skæv så det slå sig når man kører på cyklen, så helt sikkert sidste gang jeg bruger firmaet, tænkte når at jeg alligevel ikke skulle bruge kims cykel service som jeg har fortrudt nu 👎

12. juli 2019

Besvarelse fra Kim's Cykelservice

Hej, vi beklager din oplevelse.
Vi ville rigtig gerne have haft en mulighed for at rette op på dette hvis du gavde henvendt dig i butikken, da vi ikke kan genkende den oplevele du beskriver. Mest da vi ikke bruger metalværktøj i forbindelse med montage af dæk.
Men kom endelig forbi så vi kan finde en løsning

vil absolut handle der igen.

flot butik, godt udvalg, super betjening, meget kompetent rådgivning.
Kim er flink og serviceminded og giver en god sparring når der er ting man skal have uddybet eller blot vil vide mere om.

5. august 2015

FAGLIGHED, ÆRLIGHED & NÆRHED.

Kim formår at give en fornemmelse af at han er der for dig og din cykel fuldt ud. Jeg føler mig som en god gammeldags stamkunde, når jeg bliver betjent hos Kim.

Jeg kan klart anbefale et besøg hos Kim, hvis man ikke i forvejen kender til alt til cykler og det er nok ikke mange der gør ;-)

Hej Per,
mange tak for de rosende ord. Det er lige præcis den følelse som du beskriver i din anmeldelse Kim's Cykelservice gerne vil give sine kunder.

Problem fri

De virker meget seriøs, med stor viden om produkterne og deres brug/anvendelse.
Da de selv er aktive på cyklen, har de både erfaring og ekspertise i valg af den rette størrelse og grundindstillingerne på din nye cykel.
Handel trygt ved Kim`s Cykelservice.

Hej Viggo,

Mange tak for din anmeldelse af Kim's Cykelservice, vi bestræber os på hele tiden at udvide vores viden for at kunne tilbyde den seneste viden og know how til vores kunder

Altid god service

Kim yder en kanon service og kommer altid med gode råd når jeg kommer med nogle mærkelige spørgsmål.
Brian Dahl Lausen

Hej Brian,
Mange tak for din anmeldelse, der findes altid et godt svar til et godt spørgsmål ;)

Kim's Cykelservice

Stor viden og høj service

Kim er en cykelhandler med stor viden indenfor cykelsporten. Der er altid tid til vejledning og en snak når man kommer hos Kims cykelservice.
Jeg har endnu ikke oplevet at Kim ikke har kunne hjælpe mig og svare på mine utallige spørgsmål.

Jeg kan klart anbefale at handle ved Kims Cykelservice.

Jesper Duus

Hej Jesper,
mange tak for din anmeldelse og rosende ord, det er altid godt med en god snak med sine kunder :)