KIEZ Anmeldelser

4,9

Een sessie bij Meike voelt als thuiskomen in een bedding van zorg, gedragenheid en diepe ontspanning. Haar gelaatsmassage werkt nog lang na wanneer je alweer buiten staat, alsof je lichaam en geest bl... Se mere

Steeds een warme ontvangst in een mooie, lichte, geurende ruimte. De behandeling met veel kennis, kunde en zorgvuldig uitgekozen goede producten, maar vooral met aandacht en gouden handen.

Elke keer doet het suikerontharen minder pijn. Door de zachte warme zorgen wordt het zelfs een ontspannend me time momentje.

Ik kom al jaren bij Meike en het is elke keer een super ervaring. Heerlijke gelaatsverzorging met super ontspannende massage. Dankjewel!

1. Skønhedssalon
  2. Ansigtsbehandling
  3. Helse- og skønhedsbutik
  4. Butik med massageudstyr
  5. Massør
  6. Spa og fitnesscenter

KIEZ studio in Berchem is een plek voor ontspanning, huidverzorging en innerlijke rust. Ik bied massages, gelaatsverzorgingen en relaxatie op maat, met natuurlijke Ayurvedische producten. Daarnaast vind je bij KIEZ ook een kleine outlet met lingerie en verzorgingsproducten, zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en comfort.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Ontzettend genoten!

Meike weet je echt in de watten te leggen! Ze is ongelofelijk lief en begripvol, de gezichtsbehandeling is zalig en je wordt gewoonweg ongelofelijk vertroeteld.
Als kers op de taart zag mijn huid, er na de behandeling, echt heel erg gezond en happy uit.

Mijn volgende verwenmoment staat al gepland! :)

27. februar 2025

Tevreden!

Leuke (web)shop! Ondanks de drukke eindejaarsperiode was mijn bestelling heel snel geleverd. Mooi ingepakt met een persoonlijke boodschap en een lieve attentie.

21. december 2024

Toppertje!

Genoten van een deugddoende gelaatsverzorging en de boobies zitten weer mooi (met gouddraad) ondersteund. Met de glimlach naar buiten dus. Een aanrader!

26. november 2024

Heilzaam

Meikes plek is heilzaam: je voelt er de rust en de harmonie meteen. Aan haar behandelingen merk je zonder twijfel haar kundigheid en professionaliteit. Ze voeren je even ver weg van je dagelijkse bekommernissen, waardoor je wenst dat dat 'even' heel lang blijft duren ; ) Heel erg fijn!

7. november 2024
KIEZ-logo

Besvarelse fra KIEZ

Lieve An, wat hartverwarmende woorden! Het is heel fijn te lezen dat je hier 'even' kan landen en het dagelijkse kan vergeten. Dankjewel om je ervaring te willen delen.

Liefs,
Meike

Top service

Top service: megavriendelijke, accomoderende, behulpzame eigenares met veel kennis over de producten die ze in haar winkel heeft.
Echt een aanrader!

23. oktober 2024

Super

Super! Ondanks dat ik zelf heel gespannen was toch genoten en vooral ook nagenoten van deze heerlijke massage en gelaatsbehandeling. Dank je wel Meike voor de lieve zorgen en warme handen!

30. oktober 2024

Tevreden!

Snel verzonden en ontvangen. Stond ook een lief persoonlijk tekstje op de verpakking en 2 gezichtsmakertjes erbij gekregen. Site is handig en overzichtelijk. Tevreden!

22. oktober 2024